PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Concept OPK5360wh

Zobraziť katalóg
Concept OPK5360wh
Digestor – komínový, nástenný, šírka 60 cm, energetická trieda C, výkon odsávania 611 m³/h, 1 filter, tukový filter, priemer horného vývodu 15 cm, s možnosťou recirkulácie, s LED osvetlením, so spätnou klapkou, vhodný do kuchyne spojenej s inou miestnosťou (nad 30 m²)
Kód:  CONDG020 Produktové číslo:  OPK5360wh Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept OPK5360wh


    

Extra výkon odsávača

Účinná recirkulácia

Úsporné LED osvetlenie


Výkonný digestor Concept OPK5360wh

Pri zaobstarávaní odsávača by ste mali dbať na jeho výkon. Na optimálne odsávanie by mal výkon zodpovedať až desaťnásobku objemu miestnosti. Veľmi praktickou funkciou je flexibilné nastavenie výkonu odsávača. Komínový digestor CONCEPT OPK5360wh dosahuje výkon úctyhodných 611 m3/h.


Voliteľná výška odsávača

V balení digestora Concept OPK5360wh dostanete dve časti, ktoré do seba "zapadajú". Takže si môžete zvoliť optimálnu výšku, ktorá bude vyhovovať vám a zároveň spĺňa stanovené normy. Digestor by mal byť umiestnený 65 cm nad elektrickou varnou doskou a 68 – 70 cm nad plynovou varnou doskou. 


Recirkulácia

Ak nie je možné odvádzať z vašej kuchyne paru von, nezúfajte. Digestor Concept OPK5360wh má funkciu recirukulácie, ktorá pomocou uhlíkového filtra (umiestňuje sa za tukový filter) prečistí nasávaný vzduch a vracia ho naspäť čistý a bez zápachu. Schopnosť filtra pohlcovať pachy priamo závisí od frekvencie jeho využívania. Pri používaní 2 – 3 krát týždenne si túto schopnosť udrží počas až štyroch mesiacov.


Jednoduché čistenie filtra

Čistenie tukového filtra digestora Concept OPK5360wh je nesmierne jednoduché. Stačí ho len vybrať a vložiť do umývačky riadu. Filter tak bude s minimom snahy opäť ako zo škatuľky. Pokiaľ nemáte možnosť použiť umývačku riadu, tak vám bohato postačí jarová voda.


LED osvetlenie

Aby ste mali prehľad o tom, čo sa deje na varnej doske, odsávač Concept OPK5360wh je vybavený extra úsporným LED osvetlením. Oproti bežným žiarovkám má LED osvetlenie dlhšiu životnosť a je podstatne úspornejšie.


Jednoduché ovládanie digestora

Digestor sa pýši veľmi intuitívnym dotykovým ovládaním, a to pridáva spotrebiču na kráse a zabezpečuje maximálny komfort pri používaní. Povrch digestora nemá žiadne vystúpené prvky, preto bude jeho čistenie hračka. 


             

Parametre a špecifikácia

Dizajn
Klasický Hotovo!
Energetická trieda
C Hotovo!
Ročná spotreba energie
96 kWh/annum Hotovo!
Trieda účinnosti prúdenia tekutín
C Hotovo!
Trieda účinnosti osvetlenia
A Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Energetické parametre digestora

Energetická trieda
C Hotovo!
Ročná spotreba energie
96 kWh/annum Hotovo!
Trieda účinnosti prúdenia tekutín
C Hotovo!
Trieda účinnosti osvetlenia
A Hotovo!
Trieda účinnosti filtrácie tukov
D Hotovo!

Funkcie a výbava

Počet filtrov
1 Hotovo!

Vývody

Max. výška vývodu
125 cm Hotovo!
Min. výška vývodu
91,6 cm Hotovo!
Počet
1 Hotovo!
Priemer
15 cm Hotovo!
Umiestnenie vývodu
Zvrchu Hotovo!
Priemer horného vývodu
15 cm Hotovo!

Výkon

Výkon odsávania
611 m3/h Hotovo!
Vhodné do
Kuchyne spojenej s inou miestnosťou (nad 30 m²) Hotovo!

Rozmery

Šírka
60 cm Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli přední plocha (kde jsou dotykové tlačítka), tak i oteviratelný kryt filtru (čtvercová plocha zepředu) jsou ze stejného materiálu, tudiž ze skla. Nedávno jsme vraceli digestoř, protože na obrázku to vypadalo stejně, ale nakonec čelní plocha byla ze skla, ale kryt filtru z plechu. Vypadá to pak hrozně. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je možné horní vývod ohnout, s pomocí přiložené trubky, do zadního vývodu a zda by to bylo tak aby se skryl za tělem digestoře nebo by byl videt?

Dobrý den, je celá digestoř v barvě bílé? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Concept OPK5360wh
Príslušenstvo pre Concept OPK5360wh Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept OPK5360wh WHITE.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií