AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Concept OV2010 Perfect Air

Zobraziť katalóg
Concept OV2010 Perfect Air
3,0 2 hodnotení
Odvlhčovač vzduchu odporúčaná veľkosť miestnosti 45 m2, odvlhčovacia kapacita 10l/deň, objem nádoby 2.5 l, hlučnosť 37 dB, čistenie vzduchu, regulácia výkonu, časovač, ionizácia, automatické vypnutie, systém „Turbo“ na sušenie bielizne, uhlíkový filter a dotykový panel, hmotnosť 10.5kg
Kód:  CONOD369 Produktové číslo:  OV2010 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept OV2010 Perfect Air

Trápi vás doma vyššia vlhkosť či plesne, ktorých sa veľmi ťažko zbavujete? Potom je odvlhčovač vzduchu Concept OV2010 Perfect Air stvorený presne pre vás. Ide o kombináciu odvlhčovača a čističky vzduchu. Za jeden deň dokáže skondenzovať až 10 litrov vody. Odvlhčovač je vhodný do miestnosti s veľkosťou až 45 m2. Behom chvíľky tak budete mať čistý a svieži vzduch v miestnosti. Nechýba tiež objemná 2,5-litrová nádoba na vodu. Zaisteoceníte aj veľmi tichý chod, vďaka ktorému si môžete odvlhčovač vzduchu Concept OV2010 Perfect Air umiestniť aj do spálne či detskej izby a užiť si tak ničím nerušený spánok.


Tichá prevádzka

Štvornásobná filtrácia vzduchu

Časovač


Kľúčové vlastnosti odvlhčovača vzduchu Concept OV2010 Perfect Air

  • Čistý a svieži vzduch bez vyššej vlhkosti a plesní
  • Objemný 2,5-litrový zásobník na vodu
  • Ideálny do miestnosti s veľkosťou až 45 m2
  • Počas jedného dňa dokáže skondenzovať až 10 litrov vody
  • Odvlhčovač vzduchu ConceptOV2010 Perfect Air ponúka 2 stupne rýchlosti výkonu
  • Trojnásobný filtračný systém
  • Veľmi tichá prevádzka
  • Farebný LED ukazovateľ stupňa vlhkosti
  • Ide o kombináciu odvlhčovača a čističky vzduchu
  • Praktický časovač s možnosťou nastavenia až na 24 hodín

Čistá a svieža domácnosť s odvlhčovačom vzduchu Concept OV2010 Perfect Air

Trápi vás doma pleseň, ktorej sa nemôžete zbaviť? Odvlhčovač vzduchu Concept OV2010 Perfect Air vám so všetkým rád pomôže. Vyššia vlhkosť v našom domove nám môže spôsobiť aj zdravotné ťažkosti, ako je zápal priedušiek či ďalšie nepríjemné komplikácie dýchacieho ústrojenstva. Odvlhčovač vzduchu Concept OV2010 Perfect Air je tak skvelý pomocník pri nadmernej vlhkosti. Využívať ho môžete v spálni či detskej izbe bez toho, aby vás nejako počas spánku alebo pri relaxácii rušil. Ponúkne vám2 prevádzkové režimy: SMART pre odvlhčovanie a FAN pre čistenie vzduchu.

Rýchle a efektívne odvlhčovanie miestnosti

Odvlhčovač vzduchu je ideálny do miestnosti s veľkosťou až 45 m2. Počas jedného dňa dokáže skondenzovať až 10 litrov vody. Veľkou výhodou odvlhčovača je objemný 2,5-litrový zásobník na vodu, vďaka ktorému nie je potrebné ho často meniť. V prípade, že sa prístroj naplní, sám sa automaticky vypne a upozorní vás svetelnou signalizáciou. V režime odvlhčovania SMART je nastavená úroveň vlhkosti v miestnosti na 55 %. Vlhkosť je možné regulovať v rozmedzí od 40 do 85 %.Odvlhčovač vzduchu môžete použiť aj ako pomocníka pri sušení čistej bielizne.

Farebný LED ukazovateľ stupňa vlhkosti

Odvlhčovač vzduchu Concept OV2010 Perfect Air disponuje praktickým LED ukazovateľom vlhkosti, vďaka ktorému ihneď budete vedieť, aká je v miestnosti aktuálna vlhkosť. LED ukazovateľ dokonca mení farbu podľa aktuálneho stupňa vlhkosti. Červená farba znázorňuje vysokú vlhkosť vzduchu (RH < 71 %), zelená farba zobrazuje vyhovujúcu vlhkosť vzduchu (RH 61 až 70 %) a naopak modrá znázorňuje vlhkosť nízku (RH < 60 %).

Trojnásobný filtračný systém odvlhčovača vzduchu Concept OV2010 Perfect Air

Odvlhčovač vzduchu Concept OV2010 Perfect Air je účinnou kombináciou odvlhčovača a čističky v jednom. Súčasťou prístroja je trojnásobný filtračný systém, ktorý dokáže zachytiť škodlivé látky obsiahnuté vo vzduchu a zamedziť ich ďalšiemu šíreniu. Nečistoty ako sú prachové častice, vlasy, srsť či peľ, zachytí prachový filter. Všetky baktérie, vírusy, plesne azápach zneškodní ultrafialové žiarenie. Súčasťou odvlhčovača Concept OV2010 Perfect Air je tiež ionizátor, ktorý osvieži a prečistí vzduch, zvyšuje množstvo záporne nabitých iónov, ktoré neutralizujú zápachy vo vzduchu a pohlcuje kladne nabité častice prachu, vírusov a baktérií.

Odvlhčovač vzduchu Concept OV2010 Perfect Air s praktickým časovačom

Odvlhčovač vzduchu Concept OV2010 Perfect Air je vybavený praktickým časovačom, ktorý si môžete nastaviť až na 24 hodín. Jednoducho nastavíte presný čas vypnutia alebo zapnutia prístroja. Vždy tak budete mať odvlhčovač pod úplnou kontrolou.

Inteligentné ovládanie pomocou dotykového panela

Ovládanie odvlhčovača vzduchu Concept OV2010 Perfect Air je vďaka dotykovému panelu úplne intuitívne a rýchle. Behom chvíľky si tak nastavíte všetko potrebné. O všetko ostatné sa odvlhčovač vzduchu postará sám.

Užitočné informácie v Perfect Air

Odvlhčovač vzduchu Concept OV2010 spoločne s ďalšími výrobkami zo série Perfect Air vám ponúkajú možnosť dozvedieť sa mnoho užitočných informácií o tom, čo všetko spôsobuje zlý vzduch v domácnosti. Stačí kliknúťTU.

Doplňujúce informácie odvlhčovača vzduchu Concept OV2010:

Tichá prevádzka: 37 – 39 dB
Farba: biela/strieborná
Príkon: 165 W
Dĺžka kábla: 1,5 m
Rozmery: 350 × 200 × 490 mm

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Odvlhčovacia kapacita
10 l/deň Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
45 m2 Hotovo!
Objem nádoby
2,5 l Hotovo!
Maximálna hlučnosť
37 dB Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita
10 l/deň Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
45 m2 Hotovo!
Objem nádoby
2,5 l Hotovo!
Maximálna hlučnosť
37 dB Hotovo!
Mobilná aplikácia
Bez aplikácie Hotovo!
Hmotnosť
10,5 kg Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Čistenie vzduchu, Regulácia výkonu, Časovač, Ionizácia, Automatické vypnutie, Systém „Turbo“ na sušenie bielizne, Uhlíkový filter, Dotykový panel Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, používá tento produkt ke své funkci nějaké chladivo? Podobne produkty jiných značek využívají např.: R 2900.Dekuji za odpověď.

Prístroj po chvíli od zapnutia začal vydávať nepríjemný zvuk - rezonuje v ňom niečo. Je to ojedinelá vada a vyriešim to reklamáciou, alebo majú všetky odvlhčovače OV2010 tento problém? Prvých pár minút krásny low noise chod, po pár minútach nepríjemná rezonácia...?

Jaky ma odvlhcovac spotrebu?

Diskusia a poradňa k Concept OV2010 Perfect Air
Príslušenstvo pre Concept OV2010 Perfect Air Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT OV2010 Perfect Air. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONCEPT OV2010 Perfect Air Luftentfeuchter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONCEPT OV2010 Perfect Air Luftentfeuchter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONCEPT OV2010 Perfect Air.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií