AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CONCEPT OV2116 UV Perfect Air Smart, čierny

Zobraziť katalóg
CONCEPT OV2116 UV Perfect Air Smart, čierny
4,7 3 hodnotení
Odvlhčovač vzduchu – odporúčaná veľkosť miestnosti 100 m², kapacita odvlhčovania 16 l/deň, objem nádoby 4 l, hlučnosť 42 dB, regulácia výkonu, časovač, displej, automatické vypnutie, automatické odvlhčovanie, systém „turbo“ na sušenie bielizne, indikácia plného zásobníka, uhlíkový filter a dotykový panel, hmotnosť 14,3 kg
Kód:  CONOV284 Produktové číslo:  OV2116 Stránky výrobcu
CONCEPT OV2116 UV Perfect Air Smart, čierny Predaj skončil

CONCEPT OV2116 UV Perfect Air Smart, čierny

Trápi vás doma vyššia vlhkosť či plesne, ktorých sa veľmi ťažko zbavujete? Potom je odvlhčovač vzduchu Concept OV2116 UV Perfect Air Smart stvorený presne pre vás. Ide o kombináciu odvlhčovača a čističky vzduchu. Za jeden deň dokáže skondenzovať až 16 litrov vody. Odvlhčovač je vhodný do miestnosti s veľkosťou až 100 m2 Za chvíľku tak budete mať čistý a svieži vzduch v miestnosti. Nechýba ani objemná štvorlitrová nádoba na vodu a zapojenie odvodňovacej hadičky, vďaka ktorej budete môcť priestor odvlhčovať nepretržite. Polohovateľné otáčacie klapky vám umožnia nastaviť uhol, kam do miestnosti bude prístroj smerovať odvlhčený vzduch. Okrem ovládacieho panela môžete odvlhčovač vzduchu ovládať aj pomocou inteligentnej mobilnej aplikácie Concept Home, ktorá vám umožní spravovať režimy pohodlne z vášho gauča, či z práce.


Čistenie vzduchu

16 l/deň

Mobilná aplikácia


Kľúčové vlastnosti odvlhčovača vzduchu Concept OV2116 UV Perfect Air Smart

  • Čistý a svieži vzduch bez vyššej vlhkosti a plesní
  • Objemný štvorlitrový zásobník na vodu
  • Možnosť nepretržitého odtoku
  • Ideálny do miestnosti s veľkosťou až 100 m2
  • Počas jedného dňa dokáže skondenzovať 16 litrov vody
  • Odvlhčovač vzduchu Concept OV2116 ponúka dva stupne rýchlosti výkonu
  • Vybavený polohovateľnými otáčacími klapkami
  • Trojnásobný filtračný systém
  • Veľmi tichá prevádzka
  • Farebný LED ukazovateľ stupňa vlhkosti
  • Inteligentné ovládanie pomocou aplikácie Concept Home
  • Automatický režim udrží určitú úroveň vlhkosti
  • Ide o kombináciu odvlhčovača a čističky vzduchu
  • Praktický časovač s možnosťou nastavenia až na 24 hodín

Čistá a svieža domácnosť

Trápi vás doma pleseň, ktorej sa nemôžete zbaviť? Odvlhčovač vzduchu Concept OV2116 UV Perfect Air Smart vám so všetkým rád pomôže. Vyššia vlhkosť v našom domove nám môže spôsobiť aj zdravotné ťažkosti, ako je zápal priedušiek, či ďalšie nepríjemné komplikácie dýchacieho ústrojenstva. Odvlhčovač vzduchu Concept OV2116 UV Perfect Air Smart je teda skvelý pomocník pri nadmernej vlhkosti.

Objemný štvorlitrový zásobník na vodu s možnosťou nepretržitého odtekania

Odvlhčovač vzduchu Concept OV2116 UV Perfect Air Smart vám ponúka dva stupne rýchlosti výkonu, ktoré si môžete nastaviť podľa svojich potrieb. Odvlhčovač vzduchu je ideálny do miestnosti s veľkosťou až 100 m2. Počas jedného dňa dokáže skondenzovať až 16 litrov vody. Veľkou výhodou odvlhčovača je objemný štvorlitrový zásobník na vodu, vďaka ktorému ho nie je potrebné často vylievať. V prípade, že sa prístroj naplní, sám sa automaticky vypne a upozorní vás svetelnou signalizáciou. K dispozícii je tiež možnosť zapojenia odvodňovacej hadičky, vďaka ktorej budete môcť priestor odvlhčovať nepretržite. Voda sa teda odvádza priamo do pevného odtoku a vy sa tak nemusíte trápiť s častým vylievaním vody z odvlhčovača Concept OV2116 UV Perfect Air Smart.

Usušte svoju bielizeň rýchlejšie pomocou odvlhčovača vzduchu Concept OV2116 UV Perfect Air Smart

Potrebujete rýchlejšie usušiť bielizeň? S odvlhčovačom vzduchu Concept OV2116 UV Perfect Air Smart to nie je žiadny problém. Je totiž vybavený polohovateľnými otáčacími klapkami, ktoré môžete nastaviť tam, kam do miestnosti bude prístroj smerovať odvlhčený vzduch. Všetko si pohodlne nastavíte na dotykovom paneli, ktorý sa nachádza v hornej časti prístroja. Vaša bielizeň tak bude skôr suchá.

Trojnásobný filtračný systém

Odvlhčovač vzduchu Concept OV2116 je účinnou kombináciou odvlhčovača a čističky v jednom. Súčasťou prístroja je trojnásobný filtračný systém, ktorý dokáže zachytiť škodlivé látky obsiahnuté vo vzduchu a zabrániť ich ďalšiemu šíreniu. Nečistoty, ako sú prachové častice, vlasy, srsť, či peľ zachytí prachový filter. Všetky baktérie, vírusy, plesne a zápach zneškodní ultrafialové žiarenie. Súčasťou odvlhčovača Concept OV2116 UV Perfect Air Smart je tiež ionizátor, ktorý osvieži a prečistí vzduch, zvyšuje množstvo záporne nabitých iónov, ktoré neutralizujú zápachy vo vzduchu a pohlcuje kladne nabité častice prachu, vírusov a baktérií.

Farebný LED ukazovateľ stupňa vlhkosti

Odvlhčovač vzduchu Concept OV2116 UV Perfect Air Smart disponuje praktickým LED ukazovateľom vlhkosti, vďaka ktorému bidete ihneď vedieť, aká je v miestnosti aktuálna vlhkosť. LED ukazovateľ dokonca mení farbu podľa aktuálneho stupňa vlhkosti. Červená farba znázorňuje vysokú vlhkosť vzduchu (RH < 70 %), zelená farba zobrazuje vyhovujúcu vlhkosť vzduchu (70 % < RH < 60 %) a modrá zase znázorňuje vlhkosť nízku (RH < 60 %).

Inteligentné ovládanie pomocou aplikácie Concept Home

Benefitom odvlhčovača vzduchu Concept OV2116 UV Perfect Air Smart je možnosť ovládania prístroja cez inteligentnú mobilnú aplikáciu Concept Home, ktorú si môžete bezplatne stiahnuť do vášho mobilného zariadenia. Aplikácia je vhodná pre Android aj iOS. Nech sa nachádzate kdekoľvek, napríklad aj na gauči alebo v posteli, odvlhčovač vzduchu môžete pohodlne ovládať cez váš smart telefón. Nastaviť si môžete požadovaný režim, zistiť stav filtrov, či skontrolovať aktuálny stav ovzdušia vo vašej miestnosti. V prípade, že nechcete používať túto inteligentnú aplikáciu, je možné odvlhčovač Concept OV2116 UV Perfect Air Smart ovládať priamo na ovládacom paneli.

Automatický režim udrží určitú úroveň vlhkosti

Ak chcete mať v miestnosti stále určitú úroveň vlhkosti, môžete nastaviť na odvlhčovači vzduchu Concept OV2116 UV Perfect Air Smart automatický režim, ktorý sa o všetko postará. Stačí len zvoliť vami požadovanú hodnotu a odvlhčovač potom pravidelne kontroluje a udržuje nastavenú vlhkosť dovtedy kým sa nenaplní nádoba, alebo kým prístroj sami nevypnete.

Odvlhčovač vzduchu Concept OV2116 UV Perfect Air Smart s praktickým časovačom

Odvlhčovač vzduchu Concept OV2116 UV Perfect Air Smart je vybavený praktickým časovačom, ktorý si môžete nastaviť až na 24 hodín. Jednoducho nastavíte presný čas vypnutia, alebo zapnutia prístroja. Odvlhčovač tak budete mať vždy pod úplnou kontrolou.

Moderne prepracovaný odvlhčovač vzduchu Concept OV2116 UV

Odvlhčovač vzduchu Concept OV2116 UV Perfect Air Smart si vás určite získa nielen svojimi užitočnými funkciami, ale aj svojím moderne prepracovaným dizajnom, ktorý neurobí hanbu žiadnej miestnosti. Naopak. Stane sa krásnym doplnkom, ktorý dokonale splynie s prostredím. Benefitom prístroja je tichá prevádzka, ktorá vám umožňuje odvlhčovač Concept OV2116 UV Perfect Air Smart využívať v spálni, alebo detskej izbe bez toho, aby vás nejako počas spánku, či relaxácii rušil.

Užitočné informácie v Perfect Air

Odvlhčovač vzduchu Concept OV2116 UV Perfect Air Smart spoločne s ďalšími výrobkami z radu Perfect Air vám ponúka možnosť dozvedieť sa mnoho užitočných informácií o tom, čo všetko spôsobuje zlý vzduch v domácnosti. Stačí kliknúť TU.

Doplňujúce informácie: 

Hlučnosť 39 – 42 dB
Farba: čierna
Príkon: 200 W
Dĺžka kábla: 1,5 m
Rozmery: 380 × 195 × 580 mm


Parametre a špecifikácia

Odvlhčovacia kapacita
16 l/deň Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
100 m2 Hotovo!
Objem nádoby
4 l Hotovo!
Maximálna hlučnosť
42 dB Hotovo!
Mobilná aplikácia
Áno Hotovo!

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita
16 l/deň Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
100 m2 Hotovo!
Objem nádoby
4 l Hotovo!
Maximálna hlučnosť
42 dB Hotovo!
Mobilná aplikácia
Áno Hotovo!
Hmotnosť
14,3 kg Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Regulácia výkonu, Časovač, Displej, Automatické vypnutie, Automatické odvlhčovanie, Systém „Turbo“ na sušenie bielizne, Indikácia plného zásobníka, Uhlíkový filter, Dotykový panel Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je tento přístroj ovladatelný vzdáleným přístupem? Jinými slovy lze zapnout nebo vypnout odvlhčovač umístěný na chalupě dálkově, telefonem s aplikací z bytu, vzdáleného několik desítek kilometrů? Nebo musí být telefon a odvlhčovač ve stejné WIFI síti, takže to zapnu maximálně z gauče na 5 metrů?

Diskusia a poradňa k CONCEPT OV2116 UV Perfect Air Smart, čierny
Príslušenstvo pre CONCEPT OV2116 UV Perfect Air Smart, čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT OV2116 UV Perfect Air Smart, černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONCEPT OV2116 UV Perfect Air Smart - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONCEPT OV2116 UV Perfect Air Smart - schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONCEPT OV2116 UV Perfect Air Smart, fekete.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií