MS hokej alzaplus segmenty sda v2

Concept PO2020 PERFECT SKIN

Zobraziť katalóg
Concept PO2020 PERFECT SKIN
4,0 4 hodnotení
Žehlička – prístroj pre starostlivosť o pleť, relaxačná kozmetická terapia, striedanie chladu a tepla, uvoľňuje, upokojuje, napomáha k vstrebávaniu ošetrujúcich prípravkov, 2 režimy: Hot (42 °C), Cool (6 °C), vibrácie, svetelný indikátor, nabíjanie: indukčná nabíjačka, USB kábel, automatické vypnutie po dvoch minútach, vodoodolnosť: nie, napätie: 5V, príkon: 2,5W, batéria: Li-Ion, doba nabíjania: 5 až 7 hodín, hmotnosť 0,14kg, rozmery: 16,5×5,5×4,5cm, farba: perleťovo biela + rosegold
Kód:  CONCS327 Produktové číslo:  po2020 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept PO2020 PERFECT SKIN

Doprajte si príjemnú a účinnú starostlivosť o vašu pleť v pohodlí vášho domova. Vďaka čistiacej súprave Concept PO2020 PERFECT SKIN si vaša pleť krásne odpočinie a zregeneruje sa. Prístroj účinne uvoľňuje, upokojuje a prispieva k vstrebávaniu kozmetických prípravkov. Na výber máte dva režimy Hot (42 °C) a Cool (6 °C). Prístroj disponuje vibračnou technológiou, ktorú môžete aktivovať ako v režime Hot, tak aj v režime Cool. Striedaním chladu a tepla si vaša pokožka vychutná príjemnú masáž a zabezpečí sa lepšie prekrvenie v oblasti tváre. Prístroju Concept PO2020 PERFECT SKIN nechýba ani praktický časovač na dve minúty, ktorý zároveň slúži ako ochrana proti vybitiu prístroja.


Na všetky typy pleti

Striedanie chladu a tepla

Vibrácie


Kľúčové vlastnosti čistiacej súpravy Concept PO2020 PERFECT SKIN

  • Elegantné vyhotovenie s rosegold prvkami
  • Ničím nerušená kozmetická terapia
  • Striedanie chladu a tepla Hot (42 °C) a Cool (6 °C)
  • Na všetky typy pleti
  • Uvoľňuje a upokojuje
  • Prispieva k vstrebávaniu kozmetických prípravkov
  • Príjemná masáž a lepšie prekrvenie v oblasti tváre
  • Praktický časovač na dve minúty
  • Pôsobenie tepla všeobecne prispieva k otvoreniu pórov
  • Chlad je vhodný aj pre osoby s citlivou pokožkou
  • Integrovaná Li-Ion batéria sa nabíja 5 – 7 minút pomocou USB kábla

Doprajte si starostlivosť ako z vášho obľúbeného salónu s čistiacou súpravou Concept PO2020

Čistiaca súprava Concept PO2020 PERFECT SKIN sa stane vaším nenahraditeľným pomocníkom v kúpeľni. Uvoľnite sa a doprajte si ničím nerušenú kozmetickú terapiu, ktorá je príjemná nielen pre vašu pleť, ale aj pre vašu dušu. Príjemne sa uvoľníte a zároveň budete mať pleť krásne upokojenú. Vďaka striedaniu chladu a tepla sa vaša pokožka dobre prekrví a pripraví sa na lepšie vstrebávanie kozmetických prípravkov. Jednoducho stlačíte tlačidlo a zmeníte v priebehu niekoľkých sekúnd teplotu na pracovnej ploche zo 6 °C na 42 °C. Prístroj Concept PO2020 PERFECT SKIN disponuje vibračnou technológiou, ktorú môžete aktivovať ako v režime Hot, tak aj v režime Cool. Vďaka tomu si môžete dopriať príjemnú masáž a zabezpečiť si lepšie prekrvenie v oblasti tváre. Prístroj môžete používať každý deň a je vhodný na všetky typy pleti.

Funkcia HOT s nahriatím na 42 °C

Čistiaca súprava Concept PO2020 PERFECT SKIN disponuje funkciou HOT, ktorá vám prinesie príjemnú tepelnú terapiu, ktorá jemne pôsobí na vašu pleť. Pôsobenie tepla všeobecne prispieva k otvoreniu pórov, zlepšuje krvný obeh v oblasti tváre a uvoľňuje tvárové svaly. V priebehu chvíľky sa prístroj Concept PO2020 PERFECT SKIN nahreje na teplotu 42 °C. Potom, čo si odlíčite tvár, naneste na ňu váš obľúbený krém, či sérum. Na prístroji aktivujte režim Hot, alebo Hot+ vibrácie na príjemnú masáž. Jemnými pohybmi prechádzajte prístrojom po tvári a krku. Póry vďaka tomu lepšie absorbujú dôležité látky z kozmetických prípravkov. Aj vy môžete mať hĺbkovo vyživenú a uvoľnenú pokožku v pohodlí vášho domova. V prípade, že potrebujete pleť dôkladne vyčistiť, tepelná terapia pleť pripraví a otvorí póry pred použitím čistiaceho prístroja.

Chlad pre upokojujúce účinky

Doprajte si upokojujúce účinky pomocou pôsobenia chladu, ktorý je skvelý na záverečnú starostlivosť o vašu pleť. Čistiaca súprava Concept PO2020 PERFECT SKIN sa dokáže v priebehu okamihu ochladiť na 6 °C, čo vedie k stiahnutiu kožných pórov. Vďaka rýchlemu schladeniu tak dochádza k udržaniu prirodzenej vlhkosti a pružnosti pokožky. Výrazne eliminuje aj kruhy pod očami a podporuje detoxikáciu pleti. Pokožka tak bude krásne pružná a žiarivá. Chlad je vhodný aj pre osoby s citlivou pokožkou, ktorá má občas tendenciu červenieť. Pokožka sa vďaka chladu z prístroja Concept PO2020 PERFECT SKIN krásne upokojí a vráti sa do normálneho stavu.

Inteligentný časovač na dve minúty čistenia

Aby ste mali len tú najlepšiu starostlivosť, je prístroj na starostlivosť o pleť Concept PO2020 PERFECT SKIN vybavený praktickým časovačom, ktorý vám postráži optimálnu dobu potrebnú na čistenie pleti. Zároveň sa nemusíte báť toho, že by sa vám v priebehu čistenia prístroj vybil. Časovač je nastavený na dve minúty.

Kvalitné spracovanie prístroja na starostlivosť o pleť

Prístroj na starostlivosť o pleť Concept PO2020 PERFECT SKIN vás poteší svojou ľahkou konštrukciou a ergonomickým tvarom, ktorý vám umožní jednoduchú a pohodlnú aplikáciu. Prístroj je vybavený integrovanou Li-Ion batériou, ktorú nabijete cez USB kábel. Intenzita čistenia je sprevádzaná svetelným indikátorom, ktorý vás zároveň upozorní na nutnosť dobitia.

Elegantné vyhotovenie s rosegold prvkami

Prístroj na starostlivosť o pleť Concept PO2020 PERFECT SKIN z radu Perfect Skin si vás získa nielen svojou funkčnosťou, ale aj prepracovaným dizajnom v bielej farbe doplneným o rosegold prvky. Určite si obľúbite aj ďalšie modely z tejto série.

Parametre a špecifikácia

Typ napájania
Batériové Hotovo!
Prídavné batérie
Lítiovo-iónová batéria Hotovo!
Typ
Čistiaca súprava Hotovo!
Technológia
Vibračná Hotovo!
Určenie
Masáž, Omladenie pleti, Redukcia vrások, Relaxácia Hotovo!

Napájanie

Typ napájania
Batériové Hotovo!
Prídavné batérie
Lítiovo-iónová batéria Hotovo!

Typ

Typ
Čistiaca súprava Hotovo!

Technológia

Technológia
Vibračná Hotovo!

Určenie

Určenie
Masáž, Omladenie pleti, Redukcia vrások, Relaxácia Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Vodoodolnosť Hotovo!
Funkcie
Vyhrievanie Hotovo!
Počet režimov
2 Hotovo!

Materiál

Materiál tela
Plast Hotovo!
Materiál nadstavca
Silikón Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Nabíjací kábel Hotovo!
Počet nadstavcov
1 ks Hotovo!

Rozmery

Výška
165 mm Hotovo!
Šírka
55 mm Hotovo!
Hĺbka
45 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
140 g Hotovo!

Batéria

Počet batérií
1 ks Hotovo!
Doba nabíjania
5 h Hotovo!

Určenie

Určenie
Masáž, Omladenie pleti, Redukcia vrások, Relaxácia Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Je nutné k této galvanické žehličce používat speciální gely a séra jako u jiných žehliček ? U klasických galvanických žehliček kde se využívá galvanický proud a EMS technologie se to přímo vyžaduje. Děkuji za odpověď. Stáňa

Dobrý den, využívá tato galvanická žehlička galvanického proudu nebo se jedná pouze o terapii teplem a chladem? Na stánkách výrobce jsem informaci nenalezl a v návodu k přístroji není zmíněno, že se jedná o galvanickou žehličku. Děkuji.

Diskusia a poradňa k Concept PO2020 PERFECT SKIN
Príslušenstvo pre Concept PO2020 PERFECT SKIN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept PO2020 PERFECT SKIN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONCEPT PO2020 PERFECT SKIN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONCEPT PO2020 PERFECT SKIN. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept PO2020 PERFECT SKIN.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií