Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 BRAhs00

CONCEPT PO2040 PERFECT SKIN

Zobraziť katalóg
CONCEPT PO2040 PERFECT SKIN
4,3 5 hodnotení
Ultrazvuková špachtľa – vhodná tiež na podporu vstrebávania kozmetických výrobkov, redukciu vrások, vodoodolná, s funkciou automatického vypnutia, s časovačom, materiál tela plast, materiál nadstavca kov, 1 nadstavec, návod, obal súčasťou balenia, akumulátorové napájanie, na 1 batériu, kapacita batérie 420 mAh, výdrž batérie 50 min, doba nabíjania 4 h, rozmery 177 × 61 × 35 mm (V׊×H), hmotnosť 150 g
Kód:  CONKS117 Produktové číslo:  PO2040 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONCEPT PO2040 PERFECT SKIN

CONCEPT PO2040



Ultrazvuková špachtľa Concept PO2040 PERFECT SKIN nesmie chýbať nikomu, kto chce dbať o svoju pleť. Ultrazvukový prístroj na čistenie pleti je ideálny pre všetky typy pleti bez ohľadu na váš vek. Ultrazvuková špachtľa vás efektívne a účinne zbaví odumretých kožných buniek a zároveň dôkladne čistí vašu pleť pomocou ultrazvukových vibrácií. Na výber máte 3 režimy čistenia. Režim čistenia pleti je skvelý na odstránenie odumretých buniek a vyčistenie pórov. Druhým režimom je praktický režim zapracovania kozmetických prípravkov, ktorý dokonale vmasíruje vaše obľúbené pleťové preparáty priamo do vašej pokožky. Tretí režim slúži na omladenie pleti. Špachtľa Concept PO2040 je tiež vybavená automatickým vypnutím po 5 minútach, vďaka čomu vaša pleť dostane len tú najlepšiu možnú starostlivosť. Kozmetická ultrazvuková špachtľa na čistenie pleti disponuje kvalitnou Li-Ion batériou, ktorú nabijete pomocou priloženého USB kábla alebo indukčnej nabíjačky. Za 4 hodiny tak bude špachtľa opäť pripravená na použitie.


Pre všetky typy pleti

3 režimy

Časovač


Kľúčové vlastnosti ultrazvukového prístroja na čistenie pleti Concept PO2040 PERFECT SKIN

  • Odstraňuje odumreté kožné bunky
  • Dôkladne čistí pleť pomocou ultrazvukových vibrácií
  • Concept PO2040 PERFECT SKIN zlepšuje vstrebateľnosť kozmetických prípravkov
  • Pomôže vám s bojom proti akné a predchádza vzniku prvých vrások
  • Režim čistenia pleti vás šetrne a pohodlne zbaví odumretých kožných buniek, nečistôt
  • Elegantné vyhotovenie s rosegold prvkami
  • Praktický režim zapracovania pleťových prípravkov
  • Má navyše aj režim na omladenie pleti
  • Automatické vypnutie po 5 minútach
  • Ultrazvukový čistič pleti má vysoký rozširujúci sa ergonomický tvar
  • Integrovaná Li-Ion batéria
  • Nabíjanie pomocou USB kábla či indukčnej nabíjačky trvá 4 hodiny

Ultrazvuková špachtľa Concept PO2040 ideálna pre každú ženu

Kozmetická ultrazvuková špachtľa Concept PO2040 PERFECT SKIN je skvelá pomôcka pre každého, kto sa o seba rád stará. Špachtľa efektívne a účinne odstráni odumreté kožné bunky a zároveň vašu pleť hĺbkovo vyčistí. Táto kozmetická pomôcka nemá žiadne vekové obmedzenie, takže je vhodná pre každého. Dokonca ju môžete používať na všetky typy pleti. Špachtľa vám pomôže aj s bojom proti akné a predchádza vzniku prvých vrások. Pri pravidelnom používaní prístroja Concept PO2040 sa vaša pleť posilní a bude pružnejšia. Doprajte si starostlivosť ako zo salónu v pohodlí vášho domova.

Účinný režim čistenia pleti

Ultrazvuková špachtľa na čistenie pleti Concept PO2040 PERFECT SKIN vám ponúka efektívny režim čistenia pleti. Špachtľa vás šetrne a pohodlne zbaví odumretých kožných buniek, nečistôt a efektívne čistí póry. Aplikačná hlavica počas režimu čistenia začne vibrovať a následne sa zobrazí modrá. Pred aplikáciou sa dôkladne odlíčte a navlhčite si tvár. Potom zapnite špachtľu Concept PO2040 a držte ju tak, aby hlavica smerovala nahor. Pleť je dôležité udržiavať stále vlhkú. Jemnými pohybmi prechádzajte po tvári. Ultrazvukové vibrácie prispievajú k efektívnemu odstráneniu prebytočného kožného mazu. Vďaka tomu sa veľmi výrazne zníži vznik akné a čiernych bodiek.

Praktický režim zapracovania pleťových prípravkov

Čistič pleti Concept PO2040 PERFECT SKIN vám pomôže dostatočne vmasírovať kozmetické prípravky do vašej pleti. Prístroj zapnite tak, aby svietila červená kontrolka. Jednoducho nanesiete na vyčistenú tvár pleťový krém či sérum a jemnými pohybmi hore a dole krém či sérum s pomocou Concept PO2040 krásne zapracujete. Počas tohto režimu dochádza k prerušovaným vibráciám, ktoré zaistia úplne dokonalé zapracovanie vašich obľúbených pleťových prípravkov.

Režim na omladenie vašej pokožky

Ultrazvuková špachtľa Concept PO2040 PERFECT SKIN dokáže vašu pleť omladiť a vyhladiť. Stačí zvoliť na prístroji režim omladenia a zvoľna prechádzať po tvári prednou stranou smerom k pleti. Elektrostimulácia pomáha vašej pleti nájsť stratenú elasticitu, spevniť ju a vyhladiť.

Bezpečnosť na prvom mieste

O vašu bezpečnosť počas používania ultrazvukovej špachtle Concept PO2040 PERFECT SKIN sa postará smart funkcia automatického vypnutia, ktorá sa aktivuje po 5 minútach prevádzky. Vďaka tomu tak budete presne vedieť, akú dobu venujete svojej pleti, a to bez toho aby ste ju zbytočne prepínali. V prípade, že prepnete na iný režim, funkcia sa automaticky obnoví a začne nové odpočítavanie. Táto funkcia bráni zároveň tiež pred nechceným vybitím.

Kozmetický prístroj na tvár Concept PO2040 v ergonomickom vyhotovení

Ultrazvuková špachtľa Concept PO2040 PERFECT SKIN si vás získa svojím elegantným vyhotovením a ergonomickým tvarom, ktorý príjemne padne do ruky. Manipulácia so špachtľou je tak veľmi pohodlná. Špachtľa je opatrená integrovanou Li-Ion batériou, ktorú dobijete buď pomocou priloženého USB kábla, alebo pomocou indukčnej nabíjačky. Plného nabitia dosiahnete za 4 hodiny. Súčasťou balenia je aj praktické vrecko na hygienické uloženie špachtle Concept PO2040 a handričku na vyčistenie hlavice.

Elegantné vyhotovenie s rosegold prvkami

Ultrazvuková špachtľa Concept PO2040 PERFECT SKIN z radu Perfect Skin si vás získa nielen svojou funkčnosťou, ale aj prepracovaným dizajnom v bielej farbe doplneným o rosegold prvky. Zaiste si obľúbite aj ďalšie modely z tohto radu.


Parametre a špecifikácia

Typ napájania
Akumulátorové Hotovo!
Typ
Špachtľa Hotovo!
Technológia
Ultrazvuková Hotovo!
Určenie
Čistenie pleti, Redukcia vrások, Podpora vstrebávania kozmetických prípravkov Hotovo!
Vlastnosti
Vodoodolnosť Hotovo!

Napájanie

Typ napájania
Akumulátorové Hotovo!

Typ

Typ
Špachtľa Hotovo!

Technológia

Technológia
Ultrazvuková Hotovo!

Určenie

Určenie
Čistenie pleti, Redukcia vrások, Podpora vstrebávania kozmetických prípravkov Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Vodoodolnosť Hotovo!
Funkcie
Automatické vypnutie, Časovač Hotovo!

Materiál

Materiál tela
Plast Hotovo!
Materiál nadstavca
Kov Hotovo!

Farba

Farba
Perleťová Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Návod, Obal Hotovo!
Počet nadstavcov
1 ks Hotovo!

Rozmery

Výška
177 mm Hotovo!
Šírka
61 mm Hotovo!
Hĺbka
35 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
150 g Hotovo!

Batéria

Počet batérií
1 ks Hotovo!
Kapacita batérie
420 mAh Hotovo!
Výdrž batérie
50 min Hotovo!
Doba nabíjania
4 h Hotovo!

Určenie

Určenie
Čistenie pleti, Omladenie pleti, Redukcia vrások, Rekonvalescencia, Spevnenie pokožky, Podpora krvného obehu Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CONCEPT PO2040 PERFECT SKIN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT PO2040 PERFECT SKIN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONCEPT PO2040 PERFECT SKIN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONCEPT PO2040 PERFECT SKIN. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept PO2040 Perfect Skin.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií