Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Concept RK3180

Zobraziť katalóg
Concept RK3180
4,8 15 hodnotení
Rýchlovarná kanvica objem 1.7 l, príkon 2400W, materiál: nerez, regulácia teploty, funkcia udržania teploty, zvuková signalizácia, ukazovateľ vodnej hladiny, kontrolka prevádzky, skrytá špirála, filter, otočná základňa, automatické vypnutie, ochrana pred prehriatím, ochrana pred chodom naprázdno a lcd displej, nerez
Kód:  CONRK025 Produktové číslo:  RK3180 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept RK3180

Inovatívna kráska s termoreguláciou. Rýchlovarná kanvica Concept RK3180 Sinfonia disponuje značkovým konektorom Strix. Ten vďaka kvalite použitých materiálov predlžuje životnosť kanvice. Sinfonia vás poteší možnosťou regulácie teploty. Tú využijete na prípravu horúcich nápojov, ktoré vyžadujú špecifickú teplotu. Nastaviť ju môžete v rozmedzí 50 °C až 100 °C, v jednotlivých krokoch po 5 °C. Jednoduché a intuitívne ovládanie je umiestnené na držadle. Ďalšou užitočnou funkciou je Keep Warm, teda udržiavanie teploty vody. Pohodlnú manipuláciu zaisťuje podstavec, ktorý je otočný o 360°. Kanvičku na neho môžete postaviť z akéhokoľvek uhla. Navyše do podstavca môžete uschovať aj prívodný kábel.

Kľúčové vlastnosti

  • Objem 1,7 l
  • Termoregulácia na držadle
  • Nastavenie teplôt v rozmedzí 50 - 100 °C, odstupňované po 5 °C
  • Funkcia udržiavania teploty vody Keep Warm
  • Zvuková signalizácia po dosiahnutí požadovanej teploty
  • Kvalitný značkový konektor Strix
  • Trojnásobný bezpečnostný systém
  • Automatické vypnutie
  • Ochrana proti chodu bez vody

Bezpečnosť predovšetkým

Sinfonia je vybavená trojitou bezpečnostnou ochranou. Na potenciálne riziká teda dá pozor sama: po dovarení vody sa automaticky vypne, neumožní chod bez vody a po zložení kanvice z podstavca sa už sama nezapne. Môžete sa na ňu spoľahnúť v akejkoľvek situácii. Kanvica je vyrobená z kvalitného antikora, ktoré zaručuje jej vysokú odolnosť. Optimálne tvarované ústie kanvičky zjednodušuje plnenie vodou aj nalievanie do šálky. Otváranie veľkého veka zvládnete jednoduchým stlačením tlačidla, ktoré nájdete v jej hornej časti. 

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Materiál
Nerez Hotovo!
Objem
1,7 l Hotovo!
Funkcie
Automatické vypnutie, Udržanie teploty, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Regulácia teploty, Ukazovateľ vodnej hladiny, Zvuková signalizácia, Kontrolka chodu Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Materiál

Materiál
Nerez Hotovo!

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Concept RK3180 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept RK3180. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept RK3180. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept RK3180. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept RK3180.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií