Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Concept RK3225

Zobraziť katalóg
Concept RK3225
Rýchlovarná kanvica – nerezová fialová, 1.7l, bezšpirálová nádoba, STRIX konektor, automatické vypínanie, vodoznak, tlačidlo otvárania veka
Kód:  CONRK037 Produktové číslo:  8595631003237 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept RK3225

Rýchlovarná kanvica RK3225 českej značky Concept je pomocník do každej domácnosti, kde je šálka kávy alebo čaju nevyhnutnou súčasťou každého dňa. Táto rýchlovarná kanvica v jednoduchom dizajne vo fialovej farbe bude spĺňať nároky všetkých, ktorí pri výbere spotrebičov kladú dôraz na vysokú kvalitu, jednoduchosť ovládania a nízku cenu. O pohodlnú obsluhu spotrebiča sa okrem iného postará otváranie veka jedným stlačením tlačidla, vodoznak pre jednoduchú kontrolu množstva vody alebo napríklad otočný podstavec, vďaka ktorému je možné manipulovať s kanvicou z akejkoľvek strany. S objemom 1,7 l navyše kanvica uspokojí aj nároky veľkej rodiny.

Hlavné prednosti rýchlovarnej kanvice Concept RK3225

  • Rýchlovarná kanvica s objemom 1,7 l
  • Vyrobená z veľmi kvalitnej nehrdzavejúcej ocele
  • Vodoznak pre jednoduchú kontrolu množstva vody
  • Dvojitý bezpečnostný systém
  • Špičkový konektor Strix britskej výroby
  • Automatické vypínanie
  • Otváranie veka stlačením jediného tlačidla
  • Otočný podstavec kanvice RK3225 pre vaše maximálne pohodlie
  • Kontrolka chodu kanvice
  • Praktické vyhotovenie v elegantnom dizajne
  • Fialová farba

Bezpečnosť na prvom mieste

Značka Concept sa zamerala predovšetkým na perfektnú bezpečnosť - táto rýchlovarná kanvica je preto vybavená dvojitým systémom zabezpečenia. Parná poistka zaručí automatické vypnutie kanvice pri dosiahnutí varu vody, tepelná poistka naopak znemožní zapnutiu kanvice bez potrebného množstva vody. Životnosť kanvice potom predĺži zabudovaný konektor britskej značky Strix aj kvalitná nehrdzavejúca oceľ, z ktorej je Concept RK3225 vyrobená.

 

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Concept RK3225 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept RK3225. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept RK3225. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept RK3225. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept RK3225.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií