Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Concept RK3281 Rýchlovarná kanvica nerezová 1,7 l, WHITE

Zobraziť katalóg
Concept RK3281 Rýchlovarná kanvica nerezová 1,7 l, WHITE
3,8 7 hodnotení
Rýchlovarná kanvica – antikorová, objem 1,7 l, biela farba, príkon 2200 W, filter, otočná základňa, skrytá špirála a úložný priestor na kábel, automatické otváranie veka, automatické vypnutie, kontrolka chodu, ochrana proti prehriatiu a chodu na prázdno, tepelná poistka, ukazovateľ vodnej hladiny, vyberateľný filter
Kód:  CONRK829 Produktové číslo:  RK3281 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept RK3281 Rýchlovarná kanvica nerezová 1,7 l, WHITE Predaj skončil

Concept RK3281 Rýchlovarná kanvica nerezová 1,7 l, WHITE

Kanvica Concept RK3281 sa bude krásne vynímať vo vašej kuchyni vďaka kvalitnej bielej antikorovej konštrukcii, ktorá zaistí vysokú odolnosť kanvice. Kanvica disponuje objemom 1,7 litra, takže môžete návšteve ľahko pripraviť 7 šálok obľúbených horúcich nápojov. Trojnásobný bezpečnostný systém vám zaručí, že sa kanvica automaticky vypne pri dosiahnutí bodu varu, pri zdvihnutí z podstavca alebo ak ju omylom zapnete prázdnu. Presné množstvo vody zistíte vďaka vodoznaku na boku rýchlovarnej kanvice. Vodu budete mať pripravenú naozaj rýchlo, pretože kanvica Concept RK3281 disponuje príkonom s hodnotou 2 200 W.

Značkový konektor OTTER

Kvalitné spracovanie

3 dizajnové línie

Kľúčové vlastnosti rýchlovarnej kanvice Concept RK3281

  • Maximálny objem rýchlovarnej kanvice je 1,7 litra
  • Concept RK3281 má čistý antikorový dizajn v bielej farbe
  • Otočná základňa s priestorom na uschovanie prívodného kábla
  • Plne vyberateľný a umývateľný filter proti vodným usadeninám
  • Skryté vykurovacie teleso
  • Concept RK3281 má protišmykové nožičky na podstavci

Kanvica Concept RK3281 je veľmi praktická

Objem kanvice Concept RK3281 je 1,7 litra, čo vám umožní pripraviť až 7 šálok na jedno naplnenie. Vodoznak na kanvici vám zaistí dokonalý prehľad o množstve vody vnútri. Nerezový dizajn rýchlovarnej kanvice Concept RK3281 jej prepožičiava veľkú mechanickú odolnosť. Pri každom zapnutí sa spínač kanvice Concept RK3281 rozsvieti na modro.

Kvalitný konektor značky OTTER

Pri rýchlovarnej kanvici Concept RK3281 iste oceníte značkový konektor OTTER. Tento konektor je totiž zárukou vysokej kvality a predlžuje celkovú životnosť kanvice.

Rýchlovarná kanvica Concept RK3281 sa ľahko používa

Dajte zbohom usadzovaniu vodného kameňa vďaka hladkému dnu so skrytým vyhrievacím telesom, ktoré uľahčuje čistenie vnútra kanvice. Ak by sa však nejaké usadeniny vnútri kanvice Concept RK3281 objavili, vyberateľný filter tieto nečistoty zachytí. Filter potom môžete kedykoľvek vyčistiť. Kanvica Concept RK3281 disponuje tlačidlom na jednoduché otváranie veka a širokým hrdlom na komfortné nalievanie vody. Kanvicu môžete postaviť z akéhokoľvek uhla, a to vďaka plne otočnému podstavcu, do ktorého možno jednoducho uložiť kábel.

Kanvica Concept RK3281 sa postará o vašu bezpečnosť

Trojnásobný bezpečnostný systém vám zaistí, že sa kanvica Concept RK3281 automaticky vypne po dosiahnutí bodu varu, pokiaľ ju odstránite z podstavca, alebo ak by ste kanvicu omylom zapli prázdnu. Stabilitu rýchlovarnej kanvice značky Concept zaisťujú gumové protišmykové nožičky.

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Materiál
Nerez Hotovo!
Objem
1,7 l Hotovo!
Funkcie
Automatické otváranie veka, Automatické vypnutie, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu, Tepelná poistka Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Materiál

Materiál
Nerez Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1,7 l Hotovo!
Funkcie
Automatické otváranie veka, Automatické vypnutie, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu, Tepelná poistka Hotovo!
Príkon
2 200 W Hotovo!
Typ filtra
Vyberateľný Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, kolik centimentrů v průměru má základna této konvice?

Diskusia a poradňa k Concept RK3281 Rýchlovarná kanvica nerezová 1,7 l, WHITE
Príslušenstvo pre Concept RK3281 Rýchlovarná kanvica nerezová 1,7 l, WHITE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT RK3281. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept RK3281 Edelstahlkessel 1,7 Liter - WHITE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept RK3281 Rozsdamentes acél vízforraló 1,7 l, WHITE.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií