AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Concept RK4066

Zobraziť katalóg
Concept RK4066
4,5 112 hodnotení
Rýchlovarná kanvica objem 1.8 l, príkon 2200W, materiál: sklo, filter, led osvetlenie, otočná základňa a sitko na čaj, čierna
Kód:  CONRK049 Produktové číslo:  RK4066 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept RK4066

60 °C – 100 °C
Farebné podsvietenie
Čajové sitko

Perfektne vidíte, čo varíte

Rýchlovarná kanvica Concept RK4066 je vyrobená zo zdravotne nezávadného borosilikátového skla, ktoré sa vyznačuje odolnosťou proti škvrnám. Vďaka hrdlu z antikoru je zaistená väčšia odolnosť pri neopatrnej manipulácii počas plnenia vodou. Prednosťou rýchlovarnej kanvice Concept RK4066 je možnosť regulácie teploty. Teplotu môžete nastavovať v hodnotách 60 °C, 70 °C, 80 °C, 90 °C alebo 100 °C. Kanvici Concept RK4066 nechýba ani akustický signál, ktorý vás upozorní na pripravenú vodu.

Pre milovníkov čaju

Milovníci sypaných čajov a kvalitnej kávy ocenia praktické sitko. Vďaka sitku usporíte veľa práce a času, pretože nápoj pripravíte priamo v kanvici. Hneď ako sa voda zvarí na požadovanú teplotu, stačí do sitka nasypať čaj alebo kávu.

60 °C a 70 °C

Ak potrebujte počas dňa pripraviť niekoľko druhov detských kašičiek a nápojov pre vášho malého miláčika, iste oceníte nastavenie teploty ohrevu vody na iba 60 °C. Kanvica sa pri ohreve na túto tepotu rozsvieti príjemnou zelenou farbou. V prípade, keď ohrievate vodu na teplotu 70 °C sa kanvica Concept RK4066 rozsvieti modrou farbou.

80 °C a 90 °C

Pri príprave napríklad žltého čaju, či ďalších druhov zelených čajov sa kanvica rozsvieti oranžovou farbou. Fialová je údajne farba inšpirácie. Popustite uzdu svojej fantázii a pripravte si aj mnohé iné  nápoje, vrátane instantnej kávy, pre ktorú je ideálna teplota prípravy 90 °C.

100 °C a funkcie KEEP WARM

Na prípravu tureckej kávy je ideálna teplota okolo 100 °C. Pri tejto nastavenej teplote sa kanvica Concept RK4066 rozsvieti v červenej farbe. Rýchlovarnej kanvici Concept RK4066 nechýba ani funkcia KEEP WARM, ktorá sa stará o udržiavanie teploty. Stačí stlačiť tlačidlo on/off na tri sekundy, potom sa rozbliká červená dióda. Kanvica Concept RK4066 bude vodu počas 2 hodín prihrievať. Termostat vždy zopne, keď teplota vody klesne pod 85 °C.

Pohodlie, bezpečnosť a údržba

Široké hrdlo kanvice Concept RK4066 oceníte jednak pri nalievaní do šálky, jednak pri samotnom plnení kanvice vodou. Rýchlovarná kanvica Concept RK4066 je vybavená trojitou bezpečnostnou ochranou. Potencionálne riziká teda postráži sama: po dovarení vody sa automaticky vypne, neumožní chod bez vody a po zložení kanvice z podstavca sa už sama nezapne. Otváranie veľkého veka zvládnete jednoduchým stlačením tlačidla, ktoré nájdete na hornej strane kanvice.

Parametre a špecifikácia

Dizajn
Klasický Hotovo!
Materiál
Sklo Hotovo!
Objem
1,8 l Hotovo!
Vlastnosti
Filter, LED osvetlenie, Otočná základňa, Sitko na čaj Hotovo!
Funkcie
Automatické vypnutie, Udržanie teploty, Regulácia teploty, Ukazovateľ vodnej hladiny Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Materiál

Materiál
Sklo Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1,8 l Hotovo!
Vlastnosti
Filter, LED osvetlenie, Otočná základňa, Sitko na čaj Hotovo!
Funkcie
Automatické vypnutie, Udržanie teploty, Regulácia teploty, Ukazovateľ vodnej hladiny Hotovo!
Príkon
2 200 W Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je prosím možné přikoupit rovnou náhradní sítko? Děkuji

Dobrý den, lze u konvice vypnout zvuk při spuštění ohřevu a jeho ukončení? Koupila jsem použitou a není u ní návod. Děkuji.

Dobrý den.Mohu konvici používat bez sitka na čaj jako.Nebo je určená pouze na čaj.Děkuji

Dobrý den, jaké je nejmenší potřebné množství vody se sítkem na čaj? Tedy od kolika ml vody můžu používat sítko?

Dobrý den, Chápu to správně že rozdíl mezi RK4066 a RK4065 je ten, že u RK4066 se mění barva podsvícení dle aktuální teploty a RK4065 svítí furt jednou barvou podle nastavené cílové teploty? Nebo je v nich ještě nějaký jiný rozdíl?

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi RK4066 a RK 4065?

zdravim chcem sa len opytat ako sa zapina funkcia keep warm?

Dobry den, jaky je minimalny objem vody? 0,5l? Dekuji

Dobry den, da sa pri tejto kanvici filter vyberat a umyt ? vdaka

Diskusia a poradňa k Concept RK4066
Príslušenstvo pre Concept RK4066 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept RK4066. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept RK4066. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept RK4066. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept RK4066.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií