PET Siguro kuchyňský robot

Concept RO3211

Zobraziť katalóg
Concept RO3211
Olejový radiátor – 11 článkov, 3 výkonové stupne, vypínač so svetelnou kontrolkou, dvojitá ochrana proti prehriatiu, kolieska na jednoduché premiestnenie, úchyt na kábel, rozmery: 51×28×64cm, dĺžka prívodného kábla: 170cm, farba: biela, príkon: 1000/1300/2300W, napätie: 220 – 240V
Kód:  CONRO773 Produktové číslo:  ro3211 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept RO3211

Zahrejte sa v chladných mesiacoch s radiátorom Concept RO3211

Elektrický radiátor Concept RO3211 s 11 článkami je vhodný na vykurovanie miestnosti v chladných mesiacoch. Výkonný radiátor sa vám odvďačí príjemným teplom, vďaka ktorému sa budete v miestnosti cítiť skvele. Moderný dizajn v bielej farbe krásne doplní interiér vašej miestnosti. Nemusíte sa obávať toho, že by vás radiátor akokoľvek rušil. Jeho prevádzka je takmer bezhlučná. Radiátor disponuje kolieskami na jednoduché premiestňovanie, takže ho môžete ľahko presunúť do inej miestnosti. Zaiste tiež oceníte úchyt na 170 cm dlhý kábel. Údržba prístroja je naozaj jednoduchá, pretože raz za čas postačí zotrieť prach, ktorý sa na radiátore nazhromaždil.


Kľúčové vlastnosti elektrického radiátora Concept RO3211

  • Elektrický radiátor Concept RO3211 je vhodný na vykurovanie miestnosti v chladných mesiacoch
  • Moderný dizajn v bielej farbe krásne doplní interiér vašej miestnosti
  • Prevádzka radiátora je takmer tichá
  • Údržba prístroja je naozaj jednoduchá
  • Nastaviť možno 3 výkonové stupne
  • Vybavený dvojitou tepelnou poistkou proti prehriatiu
  • Prístroj je navyše vybavený praktickými kolieskami a držadlom
  • Dokáže odovzdávať teplo ešte dlho potom, čo prístroj vypnete

Nastaviteľný termostat

Elektrický olejový radiátor Concept RO3211 je vhodný na prikurovanie aj vykurovanie miestnosti v chladných mesiacoch. Radiátor disponuje termostatom, vďaka ktorému môžete nastaviť 3 výkonové stupne: 1 000, 1 300 alebo 2 300 W.

Praktický a bezpečný radiátor

Elektrický radiátor Concept RO3211 je vybavený dvojitou tepelnou poistkou proti prehriatiu. Pokiaľ dôjde k nejakej technickej poruche, radiátor sa vďaka tepelnej poistke automaticky vypne. Prístroj je navyše vybavený praktickými kolesami a držadlom, takže ho môžete presunúť, kdekoľvek ho bude treba.

Teplo dlho potom, čo radiátor vypnete

Olejové radiátory majú niekoľko výhod oproti klasickým radiátorom. Medzi najväčšie výhody patrí, že dokážu odovzdávať teplo ešte dlho potom, čo prístroj vypnete. Vďaka teplu naakumulovanému v nahriatom oleji je najvýhodnejším druhom kúrenia, pokiaľ dôjde k plánovanej výluke kúrenia. Radiátor Concept RO3211 je navyše bezúdržbový.

Rozmery prívodného kábla:
170 cm

Napätie:
220 – 240 V


Parametre a špecifikácia

Umiestnenie
Na podlahu Hotovo!
Vlastnosti
Svetelná signalizácia chodu Hotovo!
Príkon
2 300 W Hotovo!
Vykurovací výkon
2 300 W Hotovo!
Počet stupňov výkonu
3 Hotovo!

Vlastnosti

Umiestnenie
Na podlahu Hotovo!
Vlastnosti
Svetelná signalizácia chodu Hotovo!
Príkon
2 300 W Hotovo!
Vykurovací výkon
2 300 W Hotovo!
Počet stupňov výkonu
3 Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Poistka proti prehriatiu, Termostat Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:
» Všetky radiátory
» Všetky elektrické ohrievače

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Concept RO3211 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept RO3211. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept RO3211. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept RO3211. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept RO3211.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií