Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Concept SM-3410 Perfect Ice Crush

Zobraziť katalóg
Concept SM-3410 Perfect Ice Crush
4,8 18 hodnotení
Stolný mixér príkon 1000 W, maximálne otáčky 22000 ot./min, počet rýchlostí 16, objem nádoby 1.5 l, materiál nádoby sklo, pulzná funkcia a prednastavené programy, vhodné na polievky, smoothie, zeleninové pyré a drvenie ľadu, počet nádob 1 ks
Kód:  ECO113d Produktové číslo:  SM3410 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept SM-3410 Perfect Ice Crush

vypnuté
Stolný mixér Concept SM-3410

Smoothie mixér

  • Tri prednastavené programy - SMOOTHIE, PULSE, ICE CRUSH
  • 22 000 otáčok za minútu
  • LED svetlo na lepší prehľad
  • 6 antikorových nožov

Pohár zdravia každý deň

Doprajte svojmu telu vitamínovú vzpruhu každý deň! V dnešnej uponáhľanej dobe určite každý z nás ocení, ako jednoducho môže svojmu telu dopriať očistnú kúru, ktorá nás rýchlo postaví na nohy. Zo smoothie si telo dokáže brať vitamíny a minerály rýchlejšie, ako z celých plodov. Podporí vašu imunitu, zlepší trávenie, vyčistí pleť, dokonca pomôže s chudnutím a detoxikáciou. Pokiaľ do smoothie pridáte chren alebo zázvor, tak vás v zimných mesiacoch aj zahreje. Toto všetko pohodlne zvládnete s jedným z troch prednastavených programov - SMOOTHIE.

vypnuté
Vynikajúce smoothie nápoje

vypnuté
Funkcia Pulse

Polievkový kúzelník

Ďalšiu z prednastavených funkcií, ktorú môžete využiť, je program PULSE. Táto funkcia mixéra vám uľahčí prácu v tom, že sekanie je prerušované a vy môžete kontrolovať hrubosť potravín alebo pokrmov, ktoré práve pripravujete. Túto funkciu oceníte napríklad pri príprave polievok, kedy sa budete chcieť predsa len do „niečoho“ zahryznúť.


Osvieženie kedykoľvek počas dňa

Chcete sa počas horúcich letných dní kedykoľvek osviežiť? Máte chuť na ľadovú triešť alebo ľadovú kávu? Určite vás poteší pomocník, ktorý toto všetko zvládne za pár sekúnd. Vďaka silnému motoru s výkonom 1 000 W a funkcii ICE na sekanie ľadu, môžete mať tieto pochúťky, kedykoľvek si zaumienite. Smoothie PERFECT ICE CRUSH vás prekvapí tým, že zvládne nasekať dokonca až 10 kociek ľadu naraz.

vypnuté
Funkcia sekanie ľadu

vypnuté
Stolný mixér Concept SM-3410

Dokonalý výsledok

Vďaka 22 000 otáčkam za minútu bude príprava vašich pokrmov naozaj rýchla, ušetríte veľa času, ktorý potom môžete venovať sebe alebo svojej rodine. Aby bol výsledok skutočne dokonalý, je smoothie mixér vybavený 6 anitkorovými nožmi, a regulátorom, ktorý možno nastaviť až na 16 rýchlostí. Na dobrý prehľad je regulátor dokonca podsvietený modrým LED svetlom, aby ste vždy vedeli, akú rýchlosť máte nastavenú. Potom už je len na vás, či si vychutnáte zelené alebo ovocné smoothie, koktaily s ľadom, alebo vynikajúce polievky a omáčky.


Technické parametre

  • Obsah sklenenej nádoby: 1,5 l
  • Tlačidlá programov na prípravu pokrmov PULSE, SMOOTHIE a ICE
  • 16 rýchlostí
  • Plynulé ovládanie
  • 6 antikorových nožov
  • Modré LED podsvietenie
  • 22 000 otáčok/min.
  • Protišmykové nožičky
  • Bezpečnostná poistka
  • Jednoduchá údržba a čistenie
  • Dĺžka prívodného kábla: 100 cm
  • Hmotnosť: 4,1 kg
  • Farba: antikoro + čierna
  • Príkon: 1 000 W

Parametre a špecifikácia

Príkon
1 000 W Hotovo!
Maximálne otáčky
22 000 ot./min Hotovo!
Počet rýchlostí
16 Hotovo!
Vhodné pre
Polievky, Smoothie, Pyré, Drvenie ľadu Hotovo!
Funkcie
Pulzná funkcia, Prednastavené programy Hotovo!

Príkon a rýchlosť

Príkon
1 000 W Hotovo!
Maximálne otáčky
22 000 ot./min Hotovo!
Počet rýchlostí
16 Hotovo!

Vlastnosti

Vhodné pre
Polievky, Smoothie, Pyré, Drvenie ľadu Hotovo!
Funkcie
Pulzná funkcia, Prednastavené programy Hotovo!
Objem nádoby
1,5 l Hotovo!
Materiál nádoby
Sklo Hotovo!

Príslušenstvo

Počet nádob
1 ks Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

lze v tomto mixéru mixovat arašídy a jiné ořechy na másla? díky

Dá se dobře rozebrat?

Dobrý den,chtěla bych poprosit o radu,jak dát skleněnou nádobu na mixér,nádoba tam nezacvakne a jestě,jestli jde skleněná nádoba odšroubovat nebo rezebrat nebo drží s černým lemem.Děkuji.ZEMANOVÁ.

Dobrý den, jak je to prosím tedy s těmi ořechy a ořechovými krémy? Zvládne to či nikoliv?

Da se sklenena nadoba a noze myt v mycce?diky

Dobrý den, zkoušeli jste mixovat arašídy a jiné ořechy? Dotaz pro zákazníky co již přístroj mají. Nedá se to tu vůbec vyhledat. Děkuji za odpověd.

Dobrý den, zajímá mě počet otáček.

Dobrý den, chtel jsem se zeptat na rozměry tohoto mixeru?? Děkuji předem za info

Koľko min. môže tento mixér Concept SM 3410 ísť bez prestávky. Má automatické vypnutie po určitej dobe. Ďakujem

Diskusia a poradňa k Concept SM-3410 Perfect Ice Crush
Príslušenstvo pre Concept SM-3410 Perfect Ice Crush Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept SM-3410 Perfect Ice Crush. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Standmixer Concept SM-3410 Perfect Crush Ice. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Standmixer Concept SM-3410 Perfect Crush Ice. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept SM-3410 Perfect Ice Crush.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií