Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Concept SM3360

Zobraziť katalóg
Concept SM3360
4,7 22 hodnotení
Stolný mixér 300 W, drvenie ľadu, objem nádoby 0,6 l, BPA free
Kód:  ECO215e Produktové číslo:  SM3360 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept SM3360

Moderný mixér v elegantnom vyhotovení skvele zapadne do vašej kuchyne ako užitočný pomocník aj štýlový doplnok. Zamilujú si ho tí z vás, ktorí preferujú zdravý životný štýl a nadchol ich súčasný trend domácej výroby smoothie, rôznych koktejlov, proteínových nápojov či ľadovej kávy. Prístroj vám nadrví aj ľad, čo oceníte najmä v lete pre ľadovú triešť alebo kávové osvieženie. Poteší vás tiež program PULSE, s ktorým môžete kontrolovať hrubosť pripravovaných potravín, akými sú napríklad oriešky či ovsené vločky.

Všestranný mixér Concept si vás získa

  • Elegantné vyhotovenie v nadčasovom dizajne
  • Nádoba/fľaša pojme až 0,6 litrov
  • Príprava smoothies, shakov, koktailov
  • Výroba proteínových nápojov do posilňovne
  • Vhodný na drvenie ľadu pre triešť alebo ľadovú kávu
  • Fľaša skvele zapadne do držiaka v aute
  • Program PULSE reguluje hrubosť potravín
  • Nádoba z nezávadného materiálu BPA free čiže Tritan
  • Praktické protišmykové nožičky
  • Bezpečnostná poistka proti predčasnému zapnutiu
  • Nenáročný na údržbu a čistenie
  • Váha len 0,93 kilo
  • Výkon 300 W

Šetrí váš čas

Pri rannom zhone sa určite nechcete zdržiavať prelievaním nápoja z jednej fľaše do druhej. Preto si svoj obľúbený drink pripravíte priamo v 0,6 litrovej nádobe, ktorú potom ľahko odskrutkujete a vezmete kamkoľvek so sebou. Vďaka viečku prispôsobenému na pitie si nápoj vychutnáte aj počas chôdze, pri športe či jazde autom. Navyše je nádoba špeciálne tvarovaná tak, aby jednoducho zapadla do držiaka pre fľaše v aute. Navyše dostanete k mixéru druhú nádobu taktiež s objemom 600 ml zadarmo.

Bezpečný za všetkých okolností

Smoothie makier Concept má v sebe integrovanú bezpečnostnú poistku, ktorá vám nedovolí mixér spustiť, kým nie je nádoba na správnom mieste. Maximálny komfort vám zaručia jeho protišmykové nožičky, vďaka ktorým sa vám prístroj počas prevádzky ani nepohne. Navyšec je nádoba vybavená uzáverom, takže môžete zabudnúť na vyliaty nápoj a následné sušenie kabelky či ruksaku.

Parametre a špecifikácia

Príkon
300 W Hotovo!
Vhodné pre
Smoothie, Drvenie ľadu Hotovo!
Funkcie
Pulzná funkcia Hotovo!
Objem nádoby
0,6 l Hotovo!
Materiál nádoby
Tritan Hotovo!

Príkon a rýchlosť

Príkon
300 W Hotovo!

Vlastnosti

Vhodné pre
Smoothie, Drvenie ľadu Hotovo!
Funkcie
Pulzná funkcia Hotovo!
Objem nádoby
0,6 l Hotovo!
Materiál nádoby
Tritan Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
Prenosná fľaša Hotovo!
Počet nádob
2 ks Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jdou k mixéru přikoupit i další nádoby, popřípadě jaké jsou s tímto mixérem kompatibilní? Děkuji

Ubožák Zelenej Skřet je natom tak zle, že dovolí koupit měsíčně jen 1ks !!!! To musí být Alza natom hodně špatně, když nemá dostatek peněz na zboží !!!

Dobrý den, z jakého materiálu jsou, prosím nože?

Dobrý den, v informaci o zboží je uvedeno, že umí drtit led. Nicméně v návodu je uvedeno, že je pouze na ovoce a zeleninu. Jak to tedy je ve skutečnosti?

Môžu sa v ňom mixovať aj oriešky či ovsené vločky?

Diskusia a poradňa k Concept SM3360
Príslušenstvo pre Concept SM3360 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept SM3360. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Konzept SM3360. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Konzept SM3360. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept SM3360.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií