Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Concept sm3386

Zobraziť katalóg
Concept sm3386
4,8 10 hodnotení
Stolný mixér – smoothie maker, pulse, bezpečnostná poistka, BPA free, grip proti vykĺznutiu, viečko s dvojitým tesnením, 3 mixovacie nádoby, červený
Kód:  CONCS336 Produktové číslo:  8595631003251 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept sm3386


Každý si vyberie

Stolný mixér Concept SM3386 sa vyrába v mnohých farebných variantoch, teda si určite nebudete mať problém vybrať. Podčiarknite tak svoju individualitu alebo si vyberiete tú správnu farbu pre vašu kuchyňu. Záleží len na vás!

Každý deň inak

Chcete narušiť rutinu v nosení len jednej fľaše na váš znamenitý nápoj? S fľašami Concept to nebude žiadny problém! Kedykoľvek si môžete dokúpiť všetky farby fliaš a tie potom striedať podľa svojej nálady, chuti alebo podľa toho, čo máte práve na sebe. Kombinujte ľubovoľne!

Silák každým cólom

Concept SM3386 disponuje príkonom 500 W, to z neho robí siláka vo svojej kategórii, vďaka tomu vždy dosiahnete skvelé výsledky pri spracovaní rôznych druhov ovocia a zeleniny. Vaše smoothie tak budú dokonale jemné a lahodné. Ak máte malé dieťa a chcete vyrábať detské kašičky, Concept SM3386 bude ideálnym spoločníkom!

Všetko pre bezpečnosť a pohodlie

Integrovaná bezpečnostná poistka nedovolí spustiť mixér, pokiaľ nie je fľaša správne nasadená. Povrch mixéra tiež prispieva k pohodlnému a bezpečnému mixovaniu, pretože jeho spodná časť je vyrobená z pogumovaného materiálu, vďaka ktorému sa Concept SM3386 nepohne z miesta. Pre väčšiu rodinu iste príde vhod súprava fliaš v červenom a bielom dizajne. Pre dospelých sú tu dve fľaše s objemom 570 ml v červenom a bielom vyhotovení a menšia, 400 ml, pre tých najmenších.

Nevykĺzne

Fľaša mixéra je vybavená protišmykovým gripom, ktorý zaisťuje maximálny komfort pri manipulácii. Ak sa kamkoľvek ponáhľate, fľaša sa vám určite nevyšmykne. Dokáže s vami držať krok!

Stačí len málo

Tritanová fľaša, v ktorej si môžete uchovávať a nosiť vaše smoothie, slúži zároveň aj na mixovanie. Po dokončení prípravy vášho nápoja stačí vymeniť nože za viečko a môžete ísť. Na pohodlné prenášanie má viečko aj pútko a špeciálne dvojité tesnenie zaručí, že sa smoothie nevyleje. Jediným pootočením uvoľníte uzáver fľaše a môžete si vychutnať jemný a chutný nápoj.

BPA free

Fľaša smoothie makera Concept SM3386 je vyrobená z tritanu, čo je moderný plast, ktorý neobsahuje zdraviu škodlivé bisfenoly. Tritan je moderný materiál, ktorý sa pýši svojou pevnosťou, ale v porovnaní so sklom je ľahký. Tento materiál sa pýši odolnosťou voči teplu, a tak neuvoľňuje žiadne škodlivé látky do vášho lahodného nápoja.


Parametre a špecifikácia

Príkon
500 W Hotovo!
Počet rýchlostí
1 Hotovo!
Vhodné pre
Drvenie suchých plodov, Smoothie Hotovo!
Funkcie
Pulzná funkcia Hotovo!
Objem nádoby
0,57 l Hotovo!

Príkon a rýchlosť

Príkon
500 W Hotovo!
Počet rýchlostí
1 Hotovo!

Vlastnosti

Vhodné pre
Drvenie suchých plodov, Smoothie Hotovo!
Funkcie
Pulzná funkcia Hotovo!
Objem nádoby
0,57 l Hotovo!
Materiál nádoby
Tritan Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
Prenosná fľaša Hotovo!
Počet nádob
3 ks Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den při stěhovani se mi stratilo víčko od sekani .Dcera mi ho omylem vyhodila .děkuji

Diskusia a poradňa k Concept sm3386
Príslušenstvo pre Concept sm3386 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept sm3386. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept sm3386. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept sm3386. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept sm3386.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií