AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Concept SM3392 Fresh & Nutri

Zobraziť katalóg
Concept SM3392 Fresh & Nutri
4,8 172 hodnotení
Stolný mixér príkon 700 W, počet rýchlostí 1, objem nádoby 1.2 l, materiál nádoby plast – tritan, pulzná funkcia, vhodné na drvenie suchých plodov, polievky, smoothie, zeleninové pyré a drvenie ľadu, prenosná fľaša a sekáčik, počet nádob 6 ks
Variant
Kód:  CONEL718 Produktové číslo:  SM3392 Stránky výrobcu

Concept SM3392 Fresh & Nutri

Smoothie makier 700 W + chopper 1,2 l + mlynček + 2× 570 ml + 1× 400 ml SM3392

Mixér a chopper
700 W
Grip
Concept SM3392 Fresh & Nutri chopper

Chopper

Pripravte si vďaka praktickému chopperu lahodné nátierky, detské výživy, majonézy. Pomocou chopperu si môžete tiež ľahko nadrviť ľad, orechy alebo aj nasekať mäso. Dvojica nožov a príkon 700 W si hravo poradia s každou surovinou.

Mlynček

Stolný mixér Concept SM3392 Fresh & Nutri disponuje príkonom 700 W. To z neho robí siláka vo svojej kategórii, pretože vďaka tomu vždy dosiahnete skvelé výsledky. Vaše smoothie tak budú dokonale jemné a lahodné. Ak máte malé dieťa a chcete vyrábať detské kašičky, Concept SM3392 bude ideálnym parťákom!

Concept SM3392 Fresh&Nutri
Concept SM3392 Fresh&Nutri

Detaily, ktoré potešia

Integrovaná bezpečnostná poistka nedovolí spustiť mixér, pokiaľ nie je fľaša správne nasadená. Povrch mixéra tiež prispieva k pohodlnému a bezpečnému mixovaniu, pretože jeho spodná časť je vyrobená z pogumovaného materiálu, vďaka ktorému sa Concept SM3392 nepohne z miesta. Pre väčšiu rodinu iste príde vhod súprava fliaš v červenom a bielom dizajne. Pre dospelých sú tu dve fľaše s objemom 570 mm v červenom a bielom vyhotovení a menšia 400 ml pre tých najmenších.

Už vám nevykĺzne

Fľaša mixéra je vybavená protišmykovým gripom, ktorý zaisťuje maximálny komfort pri manipulácii. Nech sa kdekoľvek ponáhľate, fľašu určite nepustíte. Dokáže s vami držať krok!

Concept SM3392 Fresh&Nutri
Concept SM3392 Fresh&Nutri

Jediné pootočenie

Tritánová fľaša, v ktorej si môžete uchovávať a nosiť vaše smoothie, slúži zároveň aj na mixovaniu. Po dokončení prípravy vášho nápoja stačí vymeniť nože za viečko a môžete ísť. Na pohodlné prenášanie má viečko aj pútko a špeciálne dvojité tesnenie zaručí, že sa smoothie nevyleje. Jediným pootočením uvoľníte záver fľaše a môžete si vychutnať jemný a chutný nápoj.

BPA free

Fľaša smoothie makeru Concept SM3392 Fresh & Nutri je vyrobená z tritánu, čo je moderný plast, ktorý neobsahuje zdraviu škodlivé bisfenoly. Tritán je moderný materiál, ktorý sa pýši svojou pevnosťou, ale v porovnaní so sklom je ľahký. Tento materiál sa pýši odolnosťou voči teplu, a tak neuvoľňuje žiadne škodlivé látky do vášho lahodného nápoja.

Concept SM3392 Fresh&Nutri

Parametre a špecifikácia

Príkon
700 W Hotovo!
Počet rýchlostí
1 Hotovo!
Vhodné pre
Drvenie suchých plodov, Polievky, Smoothie, Pyré, Drvenie ľadu Hotovo!
Funkcie
Pulzná funkcia Hotovo!
Objem nádoby
1 × chopper 1200 ml, 2 × mixovací nádoba o objemu 570 ml, 1 × mixovací nádoba o objemu 400 ml Hotovo!

Príkon a rýchlosť

Príkon
700 W Hotovo!
Počet rýchlostí
1 Hotovo!

Vlastnosti

Vhodné pre
Drvenie suchých plodov, Polievky, Smoothie, Pyré, Drvenie ľadu Hotovo!
Funkcie
Pulzná funkcia Hotovo!
Objem nádoby
1 × chopper 1200 ml, 2 × mixovací nádoba o objemu 570 ml, 1 × mixovací nádoba o objemu 400 ml Hotovo!
Materiál nádoby
Tritan Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
Prenosná fľaša, Sekáčik Hotovo!
Počet nádob
1 × smoothie mixér, 1 × chopper, 1 × mlýnek na koření a kávu, 2 × přenosná láhev (570 ml), 1 × přenosná láhev (400 ml) Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jde s tímto přístrojem rozemlít buráky na burákové máslo? Případně jiné ořechy?

zdravím jaký je rozdíl mezi typy 3390-3393

Dobrý den, je možné dát všechny nádoby do myčky? Myslím tím láhve, víčka od lahví bez nožů, láhev na mlýnek a nádoba na sekání bez nožů a víčka? Děkuji.

Nenašla jsem možnost dokoupení náhradních nádob. Vím že kdysi nabídka byla. Dají se ještě sehnat?

Dobrý den, vylomil se mi unašeč pro vložení sekacího nože. Dají se někde sehnat náhradní díly?

. Je možné mixovať surové zemiaky ???

Dobry večer. Ted jsem koukala na Concept sm 3393. Stolni mixer. Na obrazcich mate 4 barvy. Je mozny si vybrat? Nikde jsem to nenasla. Jenom zelený,ale ja bych moc rada ten červený. Predem děkuju za odpověď

Dobrý den, zvládne mixér umixovat i sušené fíky? Děkuji

Dobrý den, lze v mixéru mixovat např. i horkou polévku? Nikde jsem se to bohužel nedočetla. Děkuji

Zdravím, mám poprasknou tu největší mixovací nádobu s chytkou, myslel jsem nejprve, že v rámci používání se na nádobě udělali v plastu takové paprskové prasklinky, které však nic nepropouštěli, ale o víkendu jsem v ní mixoval a zjistil jsem, že ty prasklinky na dnu propouští mimo nádobu. Když budu reklamovat, bude potřeba donést celý obsah nebo bude stačit jen ta prasklá nádoba? A jinak předpokládám, že když budu muset donést k reklamaci celé, tak můžu v jakékoliv krabici, jelikož originál krabice k reklamaci není nutná, je tak? Díky

123...
Diskusia a poradňa k Concept SM3392 Fresh & Nutri
Príslušenstvo pre Concept SM3392 Fresh & Nutri Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept SM3392 Fresh&Nutri. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept SM3392 Fresh&Nutri. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept SM3392 Fresh&Nutri. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept SM3392 Fresh&Nutri.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií