AP+ nový vizuál Guzzanti

Concept SO1011 Sušička ovocia digitálna 240 W

Zobraziť katalóg
Concept SO1011 Sušička ovocia digitálna 240 W
4,4 9 hodnotení
Sušička ovocia – príkon 240 W, 5 poschodí, digitálne ovládanie, priemer sušiacich sít 29,7 cm, regulácia teploty a časovač
Kód:  CONSU529 Produktové číslo:  SO1011 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept SO1011 Sušička ovocia digitálna 240 W Predaj skončil

Concept SO1011 Sušička ovocia digitálna 240 W

Čo tak zdravú desiatu v podobe sušeného ovocia či zeleniny? Skúste usušiť vaše obľúbené potraviny a maškrťte ich kedykoľvek pri televízore alebo v práci na desiatu. V sušičke ovocia Concept SO1011 môžete okrem ovocia sušiť tiež zeleninu, huby, cestoviny či kvetiny. Fantázii sa medze nekladú. Potraviny si zachovajú všetky vitamíny a živiny, ktoré sú dôležité pre vaše telo. Sušička vám poskytne 5 plátov, ktoré zaistia dostatočný priestor na usušenie potravín. Navyše si môžete podľa potrieb prispôsobiť ich veľkosť. Praktické digitálne ovládanie vám uľahčí nastavovanie teploty v rozmedzí od 35 do 70 °C. Vďaka integrovanému ventilátoru, ktorý rozháňa horúci vzduch medzi jednotlivé poschodia, budú vaše potraviny so sušičkou Concept SO1011 rovnomerne vysušené. Pri pohodlnom používaní vám pomôže aj praktický časovač s možnosťou nastavenia až na 99 hodín.


Kompaktný rozmer

Nastaviteľná vzdialenosť medzi sitami

Rovnomerné sušenie


Kľúčové vlastnosti sušičky ovocia Concept SO1011

  • Dostatočný priestor na sušenie potravín
  • Praktický hranatý tvar na lepšiu skladovateľnosť
  • Sušička s príkonom 240 W disponuje 5 univerzálnymi plátmi
  • Rýchlo usušené potraviny plné vitamínov a živín
  • Vybavená praktickým digitálnym ovládaním
  • Možnosť nastavenia teploty v rozmedzí od 35 do 70 °C
  • Sušiť možno tiež huby, mäso, cestoviny, zeleninu či kvety
  • Praktický časovač s možnosťou nastavenia až na 99 hodín
  • Integrovaný ventilátor na rovnomerné sušenie

Usušené potraviny s vitamínmi a minerálmi

Sušička na ovocie Concept SO1011 vás poteší dostatočným priestorom na usušenie najrôznejších potravín. Ak vám ostala nejaká úroda, nie je nič ľahšie, než ju usušiť a vyjedať počas celého roka. Sušiť môžete nielen ovocie a zeleninu, ale aj všetkými obľúbené huby, bylinky, kvety či dokonca cestoviny. Usušené potraviny si zachovávajú svoje vitamíny a minerály, ktoré sú dôležité pre váš organizmus.

Digitálne ovládanie na ľahkú obsluhu

Sušička na ovocie Concept SO1011 je vybavená jednoduchým digitálnym ovládaním, ktoré vám spríjemní obsluhu prístroja. Teplotu možno veľmi jednoducho nastaviť v rozmedzí od 35 do 70 °C.  Každá potravina totiž vyžaduje inú teplotu sušenia, takže je možnosť regulácie teploty veľmi praktická. Veľkou výhodou sušičky Concept SO1011 je aj praktický časovač s možnosťou nastavenia až na 99 hodín. Po uplynutí vami nastavenej doby sa sama vypne. Všetko tak budete mať pod úplnou kontrolou.

Hranatý tvar pre lepšiu skladovateľnosť

Každý určite pozná situáciu, keď nevie, kam nový spotrebič umiestniť. So sušičkou Concept SO1011 sa toto nestane. Vďaka svojmu hranatému tvaru je veľmi skladná a nezaberie príliš veľa miesta. Plochy na sušenie v obdĺžnikovom tvare sa skvele zmestia aj do umývačky riadu, takže nemusíte tráviť čas ich údržbou.

Sušička potravín Concept SO1011 disponuje rovnomerným sušením

Sušička potravín Concept SO1011 sa postará o to, aby boli vaše potraviny rovnomerne usušené. To všetko vďaka integrovanému ventilátoru, ktorý rozháňa horúci vzduch medzi jednotlivé poschodia. Vďaka tomu budete mať istotu, že vaša úroda bude perfektne a rovnomerne usušená na všetkých poschodiach sušičky Concept SO1011 rovnako.

Univerzálne sitá s možnosťou prispôsobenia vzdialenosti

Sušička na ovocie Concept SO1011 je vybavená univerzálnymi sitami, ktoré môžete pohodlne nastaviť podľa svojich potrieb. Vzdialenosť medzi jednotlivými poschodiami si tak možno prispôsobiť podľa veľkosti a tvaru vašich potravín, ktoré sa chystáte sušiť. V prípade, že sa vám niektoré potraviny nezmestia do medzery medzi jednotlivými poschodiami, jednoducho stačí sito otočiť o 180°, vďaka čomu získate väčší priestor.

Doplňujúce informácie: 

Sušiaca plocha: 0,3 m2
Rozmery sita: 29,7 × 21,4 cm
Dva varianty výšky plát
Poistka proti prehriatiu
Farba: nerez + čierna
Príkon: 240 W


Parametre a špecifikácia

Tvar sušičky
Hranatá Hotovo!
Typ ovládania
Digitálne Hotovo!
Príkon
240 W Hotovo!
Funkcie
Regulácia teploty, Časovač Hotovo!
Počet
5 ks Hotovo!

Vlastnosti

Tvar sušičky
Hranatá Hotovo!
Typ ovládania
Digitálne Hotovo!
Príkon
240 W Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Regulácia teploty, Časovač Hotovo!

Dosky

Počet
5 ks Hotovo!
Priemer dosky
29,7 cm Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, co má znamenat prosím průměr plat???? Můžete mi prosím říci rozměry plat? Včetně jejich výšky? Děkuji Ščigel

Dobrý den, nastavuji sušičku dle návodu , ale tlačítko start/stop nereaguje?

hlučnost???

Diskusia a poradňa k Concept SO1011 Sušička ovocia digitálna 240 W
Príslušenstvo pre Concept SO1011 Sušička ovocia digitálna 240 W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT SO1011 Sušička ovoce digitální 240 W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONCEPT SO1011 Digitaler Dörrautomat - 240 Watt. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONCEPT SO1011 Digitaler Dörrautomat - 240 Watt. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept SO1011 Digitális gyümölcsaszaló 240 W.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií