PET PET

Concept SO1071

Zobraziť katalóg
Concept SO1071
4,0 1 hodnotení
Sušička ovocia 260W, praktický obdĺžnikový tvar, regulácia teploty 35-75 °C, 7 transparentných plát, poistka proti prehriatiu, biela
Kód:  CONSO002 Produktové číslo:  8595631002926 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept SO1071

Sušička ovocia Concept SO1071 bielej farby vám príde vhod, keď budete potrebovať usušiť ovocie, zeleninu, bylinky alebo huby. Vďaka praktickému obdĺžnikovému tvaru a siedmim transparentným plátom sa vám do sušičky zmestí veľa nakrájaných potravín. Produkt má indikátor zapnutia a reguláciu teploty v rozmedzí 35 - 75 °C. Nekupujte si drahé sušené ovocie, vyskúšajte si ich pripraviť sami v pohodlí domova. Po použití je možné pláty umyť v umývačke riadu.

Kľúčové vlastnosti Concept SO1071

  • Sušička na ovocie s príkonom 260 W
  • Sedem transparentných plát
  • Praktický obdĺžnikový tvar
  • Plynulá regulácia teploty 35 - 75 °C
  • Ventilátor pre rovnomerné sušenie
  • Poistka proti prehriatiu
  • Rozmery pláta: 31,5 × 25,5 × 3,3 cm

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Francúzsko, Poľsko Hotovo!
Tvar sušičky
Hranatá Hotovo!
Maximálna hlučnosť
46 dB Hotovo!
Umiestnenie motora
V dolnej časti Hotovo!
Príkon
260 W Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Francúzsko, Poľsko Hotovo!

Vlastnosti

Tvar sušičky
Hranatá Hotovo!
Maximálna hlučnosť
46 dB Hotovo!
Umiestnenie motora
V dolnej časti Hotovo!
Príkon
260 W Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Regulácia teploty Hotovo!

Dosky

Počet
7 ks Hotovo!
Priemer dosky
41 cm Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Concept SO1071 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept SO1071. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept SO1071. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept SO1071. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept SO1071.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií