Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Concept SV3053

Zobraziť katalóg
Concept SV3053
4,7 56 hodnotení
Toustovač – s nepriľnavým povrchom, súčasťou balenia platničky vhodné na grilovanie, s ON/OFF spínačom, uzamykateľný, tepelne izolovaná rukoväť a systém na uloženie kábla súčasťou, príkon 700 W, antikorový plášť, čierna farba, rozmery 9 × 22,8 × 22,8 cm (V׊×H)
Kód:  CONTO192 Produktové číslo:  SV3053 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept SV3053

Milujete toasty na všetky možné spôsoby? Potom je pre vás toustovač Concept SV3053 ako stvorený. Na prvý pohľad vás určite zaujme svojim moderným prepracovaním v čiernej farbe, ktorá neurobí hanbu žiadnej kuchyni. Vďaka kompaktným rozmerom ho môžete pohodlne uložiť do skrine. Nepriľnavý povrch dosiek zaručí, že sa toasty nebudú pripaľovať. Následná údržba a čistenie je tak oveľa pohodlnejšie a rýchlejšie. Kúpou sendvičovača Concept SV3053 potešíte nielen seba, ale aj celú vašu rodinu. Toasty boli, sú a budú desiata, ktorá vás nikdy neomrzí.

Dizajn

Rýchla príprava

Jednoduchá údržba


Kľúčové vlastnosti toustovača Concept SV3053

  • Moderné čierne vyhotovenie toustovača Concept SV3053 s praktickým držadlom
  • Toasty môžete pripraviť naslano, ale aj na sladko
  • Kompaktné rozmery kvôli ľahkému skladovaniu
  • Platne sú vybavené nepriľnavým povrchom
  • Po vychladnutí stačí platne utrieť vlhkou handričkou, či papierovou utierkou
  • Grilovacie platničky
  • Bezpečnostný pánt pohodlne uzamkne dosky
  • Svetelná signalizácia nahriatia (zelená = pripravené/červená = nahrieva sa)

Všestranný pomocník do každej domácnosti

Pre všetkých milovníkov toastov máme skvelú správu, pretože so sendvičovačom Concept SV3053 si pripravíte lahodné toasty, či talianske panini v priebehu chvíľky. Vytvorte si rôzne kombinácie a doprajte si lahodnú desiatu, ktorá vás nikdy neomrzí. Toasty môžete pripraviť na slano, ale aj na sladko. Fantázii sa medze nekladú. Vďaka kompaktným rozmerom navyše nezaberie sendvičovač Concept SV3053 príliš veľa miesta. Pohodlne ho môžete uskladniť v skrini, alebo priamo na kuchynskej linke.

Jednoduchá a rýchla údržba toustovača Concept SV3053

Hlavnou prednosťou toustovača Concept SV3053 je veľmi jednoduchá a rýchla údržba. Platne sú totiž ošetrené nepriľnavou povrchovou vrstvou, ktorá zaručí, že sa toasty nebudú pripaľovať. Po vychladnutí tak stačí platne utrieť vlhkou handričkou, či papierovou utierkou.

Bezpečnosť na prvom mieste

O vašu bezpečnosť počas používania sendvičovača Concept SV3053 sa postará praktické studené držadlo, ktoré zaručí ľahko manipuláciu pri otváraní a zatváraní prístroja. Bezpečnostný pánt potom pohodlne uzamkne dosky. Toustovač vyniká svetelným indikátorom, ktorá vás upozorní na to, či je už sendvičovač nahriaty. Protišmykové nožičky zamedzia akémukoľvek pohybu toustovača Concept SV3053 počas prevádzky.


Doplňujúce informácie:

Príkon: 700 W
Napätie: 220 – 240 V
Rozmery: 23 × 23 × 9 cm

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Ocenenia
Bez ocenení Hotovo!
Vlastnosti platničiek
Nepriľnavý povrch Hotovo!
Príkon
700 W Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Ocenenia

Ocenenia
Bez ocenení Hotovo!

Platne

Vlastnosti platničiek
Nepriľnavý povrch Hotovo!

Rozmery produktu

Výška
9 cm Hotovo!
Šírka
22,8 cm Hotovo!
Hĺbka
22,8 cm Hotovo!

Ocenenie

Ocenenia
Bez ocenení Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:
» Všetky toustovače

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Concept SV3053 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept SV3053. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept SV3053. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept SV3053.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií