alzaplus segmenty sda v2

CONCEPT TE2061 RETROSIGN

Zobraziť katalóg
CONCEPT TE2061 RETROSIGN
4,8 5 hodnotení
Hriankovač – na 2 hrianky, nastavenie času opekania, regulácia opekania, funkcia opätovného ohrevu, automatické vypnutie, vysoký zdvih, centrovanie, svetelná signalizácia a rozpekač, súčasťou vyberateľná miska na omrvinky, príkon 870 W, materiál nerez, farba béžová
Kód:  CONTO437 Produktové číslo:  TE2061 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONCEPT TE2061 RETROSIGN

Ak patríte medzi milovníkov chrumkavého toastu, hriankovač Concept TE2061 RETROSIGN je pre vás ako stvorený. Počas chvíľky vám pripraví rovnomerne prepečené toasty pre vás a celú vašu rodinu. Disponuje totiž 6 stupňami nastavenia opekania a automatickým centrovaním. Poteší vás aj extra širokými slotmi, ktoré vám umožnia opekať aj väčšie pečivo. Na hornej časti hriankovača Concept TE2061 RETROSIGN nájdete opekaciu mriežku, ktorá zároveň slúži na rozmrazovanie pečiva. Nechýba tiež automatické vysunutie pečiva a vypnutie prístroja.


6 stupňov opekania

Automatické centrovanie

Extra široké sloty 36 mm


Hriankovač Concept TE2061 RETROSIGN, matná krémová – kľúčové vlastnosti

  • Toasty sú krásne chrumkavé aj bez použitia oleja
  • Slušivý retro dizajn v matnej krémovej
  • Toustovač Concept TE2061 RETROSIGN je vybavený funkciou rozmrazovania
  • Nechýba tiež opakovaný ohrev
  • Funkcia okamžitého ukončenia ohrevu
  • Dva extra široké sloty zaistia, že nebudete obmedzení hrúbkou plátkov
  • Hriankovač Concept TE2061 RETROSIGN ponúka 6 stupňov opekania
  • Automaticky pečivo vysunie a prístroj sa vypne
  • Funkcia automatického centrovania
  • Jednoduchá a rýchla údržba hriankovača
  • Vo viacerých farebných variantoch

Doprajte si perfektne prepečený toast z hriankovača Concept TE2061 RETROSIGN

Dokonale prepečený toast na raňajky? S hriankovačom Concept TE2061 RETROSIGN si ho jednoducho pripravíte podľa svojich chutí. Toasty sú krásne chrumkavé aj bez použitia oleja. Hriankovač Concept TE2061 RETROSIGN je navyše vybavený funkciou rozmrazovania, ktorú oceníte v prípade, že potrebujete rýchlo rozmraziť nejaký druh pečiva. Nechýba tiež opakovaný ohrev a funkcia okamžitého ukončenia ohrevu. Dva extra široké sloty zaistia, že nebudete obmedzení hrúbkou plátkov.

Toustovač Concept TE2061 RETROSIGN ponúka 6 stupňov opekania

Toustovač Concept TE2061 RETROSIGN vám ponúkne hneď 6 stupňov opekania a praktický elektronický časovač, pomocou ktorého si nastavíte príslušnú dobu opekania. Po skočení nastavenej doby hriankovač Concept TE2061 RETROSIGN automaticky pečivo vysunie a prístroj sa vypne. Nechýba tiež užitočná funkcia automatického centrovania, ktorá vycentruje vloženie hrianok presne doprostred otvoru. Zaistí tak, že hrianky budú krásne a rovnomerne prepečené. Súčasťou hriankovača Concept je tiež mriežka slúžiacana ohrev a rozpekanie žemlí.

Jednoduchá a rýchla údržba hriankovača

Hriankovač Concept TE2061 RETROSIGN sa veľmi jednoducho čistí a údržba je skutočne jednoduchá. Stačí vysunúť tácku zospodu hriankovača a omrvinky vysypať do koša. Po vysypaní tácku opäť zasuniete a vrátite späť.

Bezpečné používanie hriankovača Concept TE2061 RETROSIGN

Základom každého výrobku je bezpečné používanie. Toustovač Concept TE2061 RETROSIGN je vybavený funkciou vysokého zdvihu, ktorá zaistí ľahké vybratie opečeného pečiva. Svetelná kontrolka vás potom upozorní na prevádzku a protišmykové nožičky zamedzia akémukoľvek nechcenému pohybu. Prívodný kábel potom môžete pohodlne uschovať do špeciálneho priestoru v hriankovači.

Retro dizajn hriankovača Concept TE2061 RETROSIGN

Hriankovač Concept TE2061 RETROSIGN vás na prvý pohľad poteší svojím retro zhotovením, ktoré krásne doplní interiér vašej kuchyne. Hriankovač si však môžete vybrať aj v iných farebných vyhotoveniach, a to: matná biela, matná červená a matná čierna. Sami si vyberiete farbu, ktorá lahodí vášmu oku.


Parametre a špecifikácia

Farba
Béžová Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Príkon
870 W Hotovo!
Materiál
Nerez Hotovo!
Počet hrianok
2 Hotovo!

Farba

Farba
Béžová Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
870 W Hotovo!
Materiál
Nerez Hotovo!
Počet hrianok
2 Hotovo!

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie
Nastavenie času opekania, Regulácia opekania, Funkcia opätovného ohrevu, Automatické vypnutie, Vysoký zdvih, Centrovanie, Svetelná signalizácia, Rozpekač Hotovo!
Príslušenstvo
Vyberateľná miska na omrvinky Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:
Hriankovač na sklade ✅ Hriankovač u vás do 24 hodín ✅ Hriankovač – široká ponuka ✅ Pohodlný nákup ✅ Topinkovač za výhodnú cenu ✅
» Všetky retro hriankovače

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v popisu je uveden materiál pouze nerez. Je opravdu celý nerezový nebo je vnější obal plastový, jak bývá zvykem? Díky

Diskusia a poradňa k CONCEPT TE2061 RETROSIGN
Príslušenstvo pre CONCEPT TE2061 RETROSIGN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT TE2061 RETROSIGN. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONCEPT TE2061 RETROSIGN.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií