Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Concept Tomato RM-3260

Zobraziť katalóg
Concept Tomato RM-3260
Elektrický sekáček 200W, nádoba 300ml, nerez sekací nůž, protiskluzové nožičky
Kód:  ECO100c4 Produktové číslo:  8594049738731 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept Tomato RM-3260 Predaj skončil

Concept Tomato RM-3260

Tento malý, ale nadmíru šikovný pomocník vám pomůže se zpracování ovoce, zeleniny, oříšků, bylinek, masa a dalších druhů potravin. Je malý, skladný, ale výkonný. Kapacita mixovací nádoby o objemu 300 ml je praktická zejména pro rychlé zpracování menšího množství potravin. Už nemusíte brát do ruky nůž a plakat u krájení cibule. Stačí sáhnout po malém a kompaktním mixéru, který je vždy při ruce a během pár vteřin je hotovo. Praktické víko pro dávkování sypkých potravin s nálevkou vám maximálně usnadní používání.

Concept Tomato RM-3260 je zcela jednoduchý na obsluhu. Stačí přístroj sestavit a stiskem jediného tlačítka uvést do provozu. Je vhodný pro sekání různého druhu potravin - maso, zelenina, suché plody, tvrdý sýr, petrželka, bazalka atd.

Mixovací nádobu a všechny nástavce lze mýt bezpečně v myčce nádobí. Snadné sejmutí nerezového nože umožňuje vynikající a bezpečné čištění. Integrovaná pojistka a protiskluzové nožičky zajišťují maximalní bezpečnost během užívání.

Parametry a specifikace:

Obsah mixovací nádoby:
300 ml

Vlastnosti:
Ovládání jednou rukou
Nerezový sekací nůž
Protiskluzové nožičky
Bezpečností systém
Snadná údržba a čištění

Příslušenství:
víko pro míchání a dávkování ingrediencí

Délka přívodního kabelu:
100 cm

Napětí:
220 - 230 V

Příkon:
200 W

Parametre a špecifikácia

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept Tomato RM-3260 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Konzept Tomato RM-3260. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Konzept Tomato RM-3260. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept Tomato RM-3260 .
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií