AD homeoffice alzaplus segmenty sda v2

Concept VP-4130

Zobraziť katalóg
Concept VP-4130
4,6 5 hodnotení
Tyčový vysávač 2v1, nádoba 0.55l, LED osvetlenie, hubica na čalúnenie, doba nabíjania 4hod., Doba prevádzky 25min, batéria Li-on 2000mAh, sada pre upevnenie na stenu
Kód:  CONVT006 Produktové číslo:  VP-4130 Stránky výrobcu

Concept VP-4130

Povedzte zbohom krátkym káblom

Už Vás tiež nebaví kvôli každému smietke chodiť do komory pre starý, veľký, ťažký vysávač? Česká značka Concept pre Vás má riešenie. Nový tyčový vysávač 2 v 1 - model VP 4130. Užite si rýchle a komfortné vysávanie bez kábla. Už sa nebudete musieť namáhať s prepájaním zástrčky do inej zásuvky v každej miestnosti - vy už totiž žiaden kábel ani zástrčku nepotrebujete. Pohodlné vysávanie celého bytu, domu, dlhých chodieb a schodov atď. Sa stane skutočnosťou.


Lopatku už hľadať nebudete

Šetrite svoj čas vďaka všestrannosti modelu VP 4130. Vysávač od Conceptu je vybavený odnímateľnou jednotkou pre ručné vysávanie. Naviac ušetríte aj veľa peňazí, pretože si už nebudete musieť kupovať ďalšie spotrebiče alebo prístroje. Ručný vysávač určite oceníte pri vysávaní pod kuchynskou linkou, pri rýchlom upratovaní po deťoch, ak potrebujete vysať klávesnicu počítača, kufor auta alebo napríklad piliny po škrečkovi.


vždy pripravený

Celých 25 minút si môžete užívať vysávanie bez kompromisov. Tak dlho vydrží kvalitný LI-ON batérie na jedno nabitie. Jej najväčšou výhodou je, že pri úplnom vybití trvá doba nabíjania iba 4 hodiny. Dokonalý prehľad o stave batérie získate vďaka svietiace kontrolke: budete vedieť, kedy je vysávač pripravený na 100% výkonu alebo koľko energie ešte zostáva na upratovanie.


Bez návštevy servisu

Kvalitný LI-ON batérie je navyše tak inteligentný, že ju môžete nabíjať kedykoľvek a nemusíte čakať do jej úplného vybitia. Nemá totiž tzv. Pamäťový efekt, takže sa týmto zaobchádzaním neničia, dokonca jej tak predĺžite životnosť. A ako čerešnička na torte je jej samotná výmena. Nemusíte tráviť čas návštevou servisu a v pohodlí domova si ju vymeníte sami. TIP pre nabíjanie: Sami si môžete vybrať, či budete nabíjať samostatne ručné jednotku alebo si vystavíte svojho nového miláčika v celej svojej kráse.


Koniec otlačeným kolenám a boľavým chrbtu

Sami najlepšie viete, ako náročné je vysávanie na menej prístupných miestach, ako napríklad pod posteľou, gaučom, či skríň. Vďaka ohybnej rukoväti si už nebudete namáhať chrbát, pretože dokáže zmeniť svoj tvar až o 90 °.


Pod lampou už nie je najväčšia tma

Prajete si mať dokonale upratané aj na najtemnejších miestach Vášho domova? Tyčový vysávač VP4130 je vybavený LED svetlom priamo na hubicu. Krásne Vám posvieti na miesta pod nábytkom, takže aj tam budete mať perfektne čisto.


Prekvapí svojou výbavou

Pre dokonalý komfort je hubica po stranách opatrená jemnými štetinkami, ktoré dokonale ochráni Váš nábytok pred poškriabaním. Pre upratovanie čalúnených poťahov alebo úzkych priestorov môžete použiť nadstavec s kefkou umiestnený v tele vysávača, ktorý tak budete mať vždy po ruke.


Jednoduchá údržba

Aj pri údržbe sme mysleli na Vaše pohodlie. Ručné jednotka vysávača je ľahko rozoberateľná a jednoducho ju vyčistíte. Nečistoty z nej vysypete jednoduchým stlačením jedného tlačidla, bez toho aby ste sa dotkli špiny! Rotačná kefa v podlahovej hubici je tiež jednoducho odnímateľný, takže Váš nový miláčik bude po každom vysávaní stále ako zo škatuľky.



Príslušenstvo

  • Hubica na čalúnenie s kefkou umiestnená v tele ručného vysávača Vám pomôže zotrieť prach na nábytku, bez toho aby ho poškrabal alebo napríklad okenné parapety.
  • Nabíjací adaptér.
  • Sada pre upevnenie na stenu.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!

Typ vysávača

Výbava a príslušenstvo

Kefy
Rotačná Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
Držiak na stenu Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Ospravedlňujem sa ak je to tu niekde napísané ale nevšimol som si kde je napísaný výkon vysávača. Ďakujem.

Kde se da zohnat samostatná bateria?

Dá se nádobka na prach a filtr po rozebrání i umýt pod tekoucí vodou?

Hezký den, dá se s tímto vysavačem vysát i koberec s delším vlasem? díky

Koupila jsem tento tyčový vysavač,po nasazení držadla tyčové části vysavače,tento nedrží na místě. Pokud se přenáší tak se zbývající část uvolňuje a může odpadnout. Totéž při vysávání stači zavadit o nohu stolu nebo židle a vysavač se rozpojí. Prosím zašlete odpověď na můj mail [email protected]. Budu muset výrobek vrátit v termínu 14dnů? číslo pbjednávky 166388915 Děkuji Zbořilová Danka

Diskusia a poradňa k Concept VP-4130
Príslušenstvo pre Concept VP-4130 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VP-4130. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Konzept VP-4130. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Konzept VP-4130. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept VP-4130.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií