Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Concept VP-8220e HOME CAR PET

Zobraziť katalóg
Concept VP-8220e HOME CAR PET
4,7 9 hodnotení
Vreckový vysávač 700W, 7 stupňov filtrácie, HEPA 10, vrecko 4 l, teleskopická trubica, výbava hubíc pre dom, auto aj zvieratá
Kód:  CONVS005 Produktové číslo:  VP8220e Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept VP-8220e HOME CAR PET

Podlahový vysávač s textilným XL vreckom a regulovateľným výkonom dokáže hravo zvládnuť upratovanie tvrdých podláh aj kobercov. Pomocou umývateľného HEPA filtra so 7 stupňami filtrácie dokáže pri vysávaní zachytiť viac prachových častíc a skutočne široká škála príslušenstva a príkon 700 W mu prepožičiavajú schopnosť poradiť si s vysávaním takmer ktoréhokoľvek povrchu. Súčasťou výbavy vysávača je hubica špeciálne určená na upratovanie domu, auta aj povrchov, na ktorých spí váš domáci maznáčik.

Univerzálna podlahová hubica si poradí s takmer všetkými druhmi povrchov, vrátane parkiet, zatiaľ čo štrbiny spoľahlivo vysajete pomocou extra dlhého štrbinového nástavca. Každá z hubíc sa dá nasadiť na teleskopickú trubicu, ktorú možno roztiahnuť tak, aby pre vás vysávanie bolo maximálne komfortné. Motor vysávača navyše disponuje systémom Soft Start, vďaka ktorému pri nabiehaní nezaťažuje elektrickú sieť. Spotrebič možno parkovať vo vertikálnej aj horizontálnej polohe a záruka motora na 5 rokov mu zaručuje dlhú životnosť. Vyznávačov elegantného vzhľadu vysávač Concept VP-8220 Home Car Pet poteší čiernym karbónovým dizajnom.

Príslušenstvo:

  • turbokefa na zvieraciu srsť
  • podlahová hubica
  • parketová hubica
  • hubica na čalúnenie
  • hubica do auta
  • štrbinová hubica
  • hubica kefka
  • náhradné vrecká
  • vrecko Microfilter


Technické parametre:

Sací výkon: 18 kPa
Napätie: 220 - 240 V
Filter: umývateľný HEPA 10
Kapacita vrecka: 4 l
Akčný rádius: 8 m
Hlučnosť: 80 dB

Ďalšie vlastnosti:

Indikátor plnosti prachového vrecka
Poistka proti zatvoreniu bez vrecka
Tepelná poistka proti prehriatiu motora
Automatický navijak kábla

Parametre a špecifikácia

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Materiál trubice
Kov Hotovo!
Typ filtra
HEPA filter Hotovo!
Príkon
700 W Hotovo!

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
700 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
80 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
30 cm Hotovo!
Výška
48 cm Hotovo!
Hĺbka
28 cm Hotovo!
Hmotnosť
5,6 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, vysavač již od prvního použití vydává velmi často zvuk, jako by byl ucpaný (stejný zvuk, jako při vyjetí červeného indikátoru), ale indikátor se neobjevuje. Jde o velmi nepříjemný hvízdavý zvuk. Kde může být problém?

Dobrý den, Proč je u vysavače nálepka "Doprava zdarma" a v nákupním košíku se mi přičítá cena dopravy 89Kč?

Diskusia a poradňa k Concept VP-8220e HOME CAR PET
Príslušenstvo pre Concept VP-8220e HOME CAR PET Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VP-8220e HOME CAR PET. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept VP-8220e HOME CARPET. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept VP-8220e HOME CARPET. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept VP-8220 HOME CAR PET.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií