Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Concept VP4115 2v1 PERFECT CLEAN

Zobraziť katalóg
Concept VP4115 2v1 PERFECT CLEAN
4,8 4 hodnotení
Tyčový vysávač – 2v1, kapacita batérie 2000mAh, odnímateľná ručná jednotka, rotačná kefa, doba prevádzky na jedno nabitie 18 – 30min, 18V Li-Ion batéria, hlučnosť 79dB, kapacita nádoby na prach 600ml, sklopné držadlo, stojan na nabíjanie batérie, doba nabíjania 3h, sací výkon 3.5kPa
Kód:  CONVP411 Produktové číslo:  VP4115 Stránky výrobcu

Concept VP4115 2v1 PERFECT CLEAN

Tyčový akumulátorový vysávač 2 v 1 VP4115

Rýchle upratovanie
2 v 1
Li-Ion batéria
Concept VP4115

Vždy pripravený

Tyčový vysávač Concept VP4115 predstavuje revolučného pomocníka nielen vďaka svojej funkcii 2 v 1, ale tiež preto, že umožňuje bezkáblové vysávanie. Vysávač je vybavený Li-Ion batériou, ktorá udrží vysávač v prevádzke na jedno nabitie až 30 minút. Za ďalšie tri hodiny, keď sa batéria znova nabije, možno vysávač opäť používať. Prostredníctvom svetelnej kontrolky budete mať dokonalý prehľad o stave batérie a dozviete sa, keď bude pripravený opäť na výkon.

Bez návštevy servisu

Obrovskou prednosťou batérie je jej možnosť nabíjania aj v okamihu, keď nie je úplne vybitá. Nedisponuje totiž tzv. pamäťovým efektom, takže sa neničí pri nabíjaní bez úplného vybitia. Batériu môžete tiež nabíjať samostatne v stojane bez tela tyčového vysávača Concept VP4115. Výmenu batérie môžete vykonať pohodlne doma, bez nutnosti riešiť návštevu servisu.

Concept VP4115
Concept VP4115

Povedzte zbohom krátkym káblom

Tyčový vysávač Concept VP4115 si obľúbite predovšetkým pre jeho všestrannosť. Podlahový vysávač využijete pri luxovaní všetkých podláh vo vašej domácnosti. S týmto tyčovým vysávačom od spoločnosti Concept sa nemusíte namáhať s prepájaním kábla do inej zásuvky v každej miestnosti.

Lopatku už hľadať nebudete

Vysávač Concept VP4115 je vybavený ručnou odnímateľnou jednotkou, ktorú oceníte pri vysatí drobných nečistôt v kuchyni, pri upratovaní po deťoch či pri iných situáciách, kde nie je potrebný klasický vysávač.

Concept VP4115
Concept VP4115

Pod lampou už nie je najväčšia tma

Prednosťou vysávača Concept VP4115 je LED svetlo umiestnené priamo na hubici, vďaka čomu posvieti na horšie viditeľné miesta, ako sú napríklad tie pod nábytkom. Pomocou LED svetla a rotačnej kefy dokonale vysajete aj ťažko prístupné či horšie viditeľné miesta. Vysávač Concept VP4115 jednoducho perfektne vysaje každé miesto vášho bytu a domu a výrazným spôsobom vám uľahčí upratovanie.

Stačí si len vybrať

Vysávač Concept VP4115 je vybavený elektrickou rotačnou kefou, ktorá zaistí ešte efektívnejšie vysávanie. Výsuvná hubica na ručnej jednotke je ideálnou voľbou na upratovanie úzkych priestorov či čalúnených poťahov. Výkon vysávača si môžete regulovať prostredníctvom jedného tlačidla.

Concept VP4115
Concept VP4115

Jednoduchá údržba

Údržba ručnej jednotky je veľmi jednoduchá. Ľahko ju rozoberiete a rovnako jednoducho vyčistíte. Na pohodlné uskladnenie je vysávač Concept VP4115 vybavený sklopným držadlom, vďaka ktorému vám nezaberie takmer žiadne miesto.

Rodina Perfect Clean

Nie nadarmo sa hovorí čistota pol zdravia. Preto spoločnosť Concept pripravila celý rad pomocníkov na upratovanie vašej domácnosti. Stačí si len vybrať, ktorý vám bude vyhovovať a padne vám do ruky.

Concept VP4115

Parametre a špecifikácia

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Typ vysávača

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
79 dB Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Tyrkysová Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kolik prosím vysavač zhruba váží? Je bezsáčkový? Tuto informaci jsem našla pouze v nějakém komentáři od zákazníka.

Dobrý den. Součástí balení je nabíjecí stanice i stojánek na baterii, jako je vidět na fotografiích? Děkuji

Je tento výrobek určen i na koberce

Dobry den, zvlada vysavac i vysavani chlupu z pejska? Dekuji.

Dobrý den, je tenhle vysavač určen i pro vysávání koberců?

Diskusia a poradňa k Concept VP4115 2v1 PERFECT CLEAN
Príslušenstvo pre Concept VP4115 2v1 PERFECT CLEAN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VP4115 2v1 PERFECT CLEAN. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept VP4115 2 az 1-ben PERFECT CLEAN.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií