PET Siguro kuchyňský robot

Concept VP4200 3v1 PERFECT CLEAN

Zobraziť katalóg
Concept VP4200 3v1 PERFECT CLEAN
3,8 21 hodnotení
Tyčový vysávač s mopom, doba nabíjania 2.5 h, typ batérie Li-Ion, kapacita batérie 18 V, doba prevádzky 30 min, HEPA filter, hlučnosť 79 dB, objem nádržky 0.6 l, hubica na čalúnenie a štrbinová hubica, farba biela a tyrkysová
Kód:  CONVP420 Produktové číslo:  VP4200 Stránky výrobcu

Concept VP4200 3v1 PERFECT CLEAN


3 v 1

Vysáva a vytiera

Li-Ion batéria


Concept VP4200 3v1 PERFECT CLEAN je splneným snom každej gazdinky. Predstavuje revolučného pomocníka na upratovanie, ktorý ho maximálne zjednoduší a urýchli, a to vďaka svojej funkcii 3 v 1 – bezkáblový tyčový vysávač, ručný vysávač a mop. Veľmi pohodlne povysávate koberce celej vašej domácnosti a v jednom ťahu vysajete aj vytriete všetky tvrdé podlahy. Vďaka tomu ušetríte nielen čas, ale upratovanie takisto prebehne bez zbytočného vírenia prachu. Za pomoci odnímateľnej jednotky na ručné vysávanie už nebudete nikdy potrebovať metličku a lopatku.


Concept VP4200 šetrí váš čas

Tyčový vysávač Concept VP4200 v sebe snúbi hneď tri prístroje v jednom tele, a to tyčový vysávač, ručný vysávač a mop. Vďaka užitočnej funkcii 3 v 1 rozhodne ušetríte veľa času pri upratovaní svojho domova. Svoj teraz voľný čas tak môžete tráviť podľa svojej vôle!


Concept VP4200 – mop

Na udržiavanie vašich podláh dokonale čistých stačí naplniť nádržku s objemom 150 ml vodou, nasadiť saciu hubicu vysávača a začať. Zošliapnutím tlačidla navlhčíte mop a budete sa tak môcť pustiť do pohodlného a ničím nerušeného upratovania.


Bezkáblové upratovanie domácnosti

Concept VP4200 umožňuje bezkáblové vysávanie. Prístroj disponuje Li-Ion batériou, ktorá udrží vysávač v prevádzke na jedno nabitie až 40 minút. O ďalšie dve hodiny, keď sa batéria znova nabije, je možné vysávač opäť používať. Prostredníctvom svetelnej kontrolky budete mať dokonalý prehľad o stave batérie a dozviete sa, keď bude pripravený opäť na výkon.


Ručný vysávač na malé upratovanie

Už nebudete musieť hľadať lopatku a metličku ak budete chcieť upratať rozsypané suroviny počas varenia alebo iný drobný neporiadok. Z tyčového vysávača Concept VP4200 jednoducho vyberiete ručný vysávač a môžete sa dať do práce. Takýto vysávač vám príde vhod napríklad pri rýchlom upratovaní po deťoch, vysávaní automobilu a iných horšie dostupných miest.


Cyklónové vysávanie

Vďaka rotácii vysávaného vzduchu vnútri nádoby dochádza k odstredivej sile, ktorá vás zbaví všetkých nečistôt a prachu. Všetok vysatý neporiadok sa ukladá v nádobe s obsahom 600 ml. Súčasťou celého systému je aj karbónový filter, ktorý sa postará o nepohodlné častice. Vy tak budete mať domácnosť perfektne čistú, a to vďaka tyčovému vysávaču Concept VP4200.


Turbo kefa

Pokiaľ máte doma chlpatých domácich miláčikov, nezúfajte. Turbo kefa, ktorá je súčasťou tyčového vysávača Concept VP4200, si s nimi bez problémov poradí. Kefa je vhodná na všetky typy kobercov a jej údržba je vďaka jedinečnej konštrukcii veľmi jednoduchá.


LED osvetlenie tyčového vysávača Concept VP4200

Ďalšia z predností vysávača Concept VP4200 je LED svetlo umiestnené priamo na hubici, vďaka čomu posvieti na horšie viditeľné miesta, ako sú napríklad tie pod nábytkom. Za pomoci LED svetla a rotačnej kefy dokonale vysajete aj ťažko prístupné či horšie viditeľné miesta.



K dokonalej čistote vašej domácnosti vám pomôžu spotrebiče značky Concept. Môžete si vybrať zo širokej škály rôznych pomocníkov. Iste si medzi nimi nájdete svojho favorita!

Parametre a špecifikácia

Určenie

Typ upratovania
Utieranie Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Typ vysávača

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
79 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
26 cm Hotovo!
Výška
115 cm Hotovo!
Hĺbka
2 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,3 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Tyrkysová Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

prosím jakým způsobem se vysavač dobíjí, nemohu to nikde najít.

Dobrý den, Když vysavač zapnu LED světlo se automaticky samo zapne nebo je potřeba jej někde zapnout ? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, chci se zeptat jestli musím mop na vytirani používat jenom jedním směrem nebo můžu použít i na navlhcenou podlahu když vysává. Děkuji za odpověď K.

Dobrý den ; chtěl bych vědět, jestli při poruše akumulátoru je možnost tento vyjmout a nechat repasovat, nebo musím dát do opravy celý vysavač. Dekuji.

Dobrý den prosím jaký je sací výkon vysavace?není nikde uvedeno. Prosím o uvedení ve V. Děkuji

Dobry den. Da sa kupit nahradny filter? Je mozne tento filter cistit vodou?

Pokud koupím použité zboží, je možné ho také do 14ti dnů vrátit?

Dobrý den, dnes jsem zakoupila tento vysavač. Po dobití (cca 4hodiny) jsem jej chtěla vyzkoušet....nejde vůbec zapnout celkové vysávání - nereaguje, ruční vysávání funguje....

Zveřejňujete obrázek, kde je kartáček vytažen z vysavače. Ale mně se ho vytáhnout nepodařilo (leda po rozšroubování, kde jeden šroubek je pěkně hluboce skrytý). Může uživatel vytáhnout kartáček?

Dobrý den. Moc by mě zajimalo,jaký je rozdíl mezi těmito vysavaci a který z nich je lepší.Jde o značky: Concept perfect clean 3v1 CP3000 ? A ještě Concept VP 4200 3v1 Perfect clean ? Předem moc a moc děkuji za rychlou odpověď ( spěchá )na můj mail: [email protected] Děkuji.

12
Diskusia a poradňa k Concept VP4200 3v1 PERFECT CLEAN
Príslušenstvo pre Concept VP4200 3v1 PERFECT CLEAN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VP4200 3v1 PERFECT CLEAN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept VP4200 3in1 PERFECT CLEAN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept VP4200 3in1 PERFECT CLEAN. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept VP4200 3in1 PERFECT CLEAN.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií