AlzaBoxy Q1 alzaplus segmenty sda v2

CONCEPT VP4205 Wet and Dry 3 v 1 PERFECT CLEAN

Zobraziť katalóg
CONCEPT VP4205 Wet and Dry 3 v 1 PERFECT CLEAN
2,7 4 hodnotení
Tyčový vysávač 3 v 1, s mopom, na čistenie kobercov, na zvieracie chlpy, antibakteriálny a na vodu, aku, na všetky druhy podláh, doba nabíjania 3.5 h, typ batérie: Li-Ion, kapacita batérie 2000 mAh, príkon 200 W, doba chodu 40 min, hepa filter a umývateľný filter, hlučnosť 83 dB, objem nádržky 0.3 l, adaptér, čistiaca textília, LED osvetlenie a štrbinová hubica, biela a modrá farba
Kód:  CONTV154 Produktové číslo:  VP4205 Stránky výrobcu
CONCEPT VP4205 Wet and Dry 3 v 1 PERFECT CLEAN Predaj skončil

CONCEPT VP4205 Wet and Dry 3 v 1 PERFECT CLEAN

Tyčový aku vysávač Concept VP4205 Wet and Dry 3 v 1 PERFECT CLEAN vám hravo pomôže s upratovaním celej vašej domácnosti. Vysávač je vhodný na rýchle a pohodlné upratovanie na všetkých typoch podláh vrátane kobercov. Vysáva a utiera zároveň, takže vám ušetrí kopu času. Vďaka kvalitnej Li-Ion batérii zvládne na jedno nabitie upratovať až 40 minút. Cyklónové vysávanie sa vyznačuje vysokým výkonom a hygienickým čistením. Súčasťou vysávača Concept je tiež motorizovaná turbokefa, ktorú môžete využiť na upratovanie všetkých typov kobercov. Vysávač Concept VP4205 Wet and Dry 3 v 1 disponuje aj odnímateľným ručným vysávačom, ktorý príde vhod pri upratovaní drobných nečistôt v domácnosti či vašom aute. Na hubici vysávača sa nachádza kvalitné LED osvetlenie, takže vášmu zraku nebudú skryté žiadne nečistoty.

Doba vysávania 40 minút

Motorizovaná turbokefa

3 v 1


Kľúčové vlastnosti tyčového vysávača Concept VP4205 Wet and Dry 3 v 1 PERFECT CLEAN

  • Zvládnete na jedno nabitie upratovať až 40 minút
  • Prednosťou vysávača je vysoký výkon
  • Elegantný vzhľad v bielo-modrom vyhotovení
  • Disponuje odnímateľným ručným vysávačom
  • Cyklónové vysávanie s vysokým sacím výkonom
  • Concept VP4205 Wet and Dry 3 v 1 vysáva a utiera naraz
  • Nečistoty sa odvádzajú priamo do zbernej nádoby
  • Motorizovaná turbokefa na upratovanie všetkých typov kobercov
  • Kvalitné LED svetlá na ľahké upratovanie
  • Nabíjanie potrvá 3,5 hodiny
  • Jednoduchá údržba vysávača Concept VP4205 Wet and Dry 3 v 1

Tyčový vysávač Concept VP4205 Wet and Dry 3 v 1

Tyčový aku vysávač Concept VP4205 Wet and Dry 3 v 1 je skvelý pomocník do každej domácnosti. Zaiste si vás získa svojím elegantným vzhľadom v bielo-modrom vyhotovení. Vysávač Concept VP4205 disponuje tiež odnímateľným ručným vysávačom, ktorý využijete na upratovanie drobných nečistôt. S funkciou mopu zase hravo utriete svoju domácnosť dočista. Nečistoty upracete bez zbytočného vírenia prachu.

Praktický mop sa postará o čisté podlahy

Tyčový vysávač Concept VP4205 Wet and Dry 3 v 1 sa postará o čisté a lesklé podlahy. Jednoducho stačí naplniť 150 mililitrovú nádržku na vodu a nasadiť ju jednoduchým pohybom na saciu trubicu vysávača. Mop aktivujete jemným zošliapnutím tlačidla na nádržke a môžete sa pustiť do práce. Utierate a vysávate zároveň, takže ušetríte hŕbu času.

Concept VP4205 na každú príležitosť

Veľkou výhodou tyčového vysávača Concept VP4205 Wet and Dry 3 v 1 je bezdrôtová prevádzka, vďaka čomu sa nemusíte trápiť s káblami, ktoré by vám pri upratovaní len prekážali. Ak vám príde nečakaná návšteva, za okamih tak máte povysávané a utreté. Odteraz vás už nikto a nič neprekvapí!

Pohodlné ručné vysávanie

Veľkou výhodou tyčového aku vysávača Concept VP4205 Wet and Dry 3 v 1 je možnosť ručného vysávania vďaka odnímateľnej jednotke. Veľmi jednoducho tak môžete upratať drobné nečistoty na stole, pod gaučom alebo si ho môžete vziať dokonca na upratovanie vášho auta. Tento všestranný pomocník je rovnako vybavený štrbinovou hubicou. 

Cyklónové vysávanie 

Tyčový aku vysávač Concept VP4205 Wet and Dry 3 v 1 funguje na princípe cyklónového vysávania, vďaka čomu sa bude prach aj nečistoty odvádzať priamo do zbernej nádoby. To všetko vďaka odstredivej sile. Nemusíte sa teda obávať, že povysávate niečo, čo nechcete. Ak sa tak však stane, predmet nájdete v nádobe. Cyklónové vysávania je vybavené stálym sacím výkonom.

Motorizovaná turbokefa na upratovanie všetkých typov kobercov

Tyčový vysávač Concept VP4205 Wet and Dry 3 v 1 môžete pohodlne využiť aj na vysávanie kobercov. Vysávač je totiž vybavený motorizovanou turbokefou, ktorá si hravo poradí so všetkými typmi kobercov. Ak máte doma domácich miláčikov, je vysávač Concept VP4205 pre vás ako stvorený. Za chvíľku tak zvládnete upratovanie celej vašej domácnosti. Vysávač nevyžaduje ani príliš zložitú údržbu. Jednoducho ho stačí rozobrať, vyčistiť a zase zložiť.

Aku vysávač VP4205 Wet and Dry 3 v 1 zaistí až 40 minút prevádzky

Aku vysávač Concept VP4205 Wet and Dry 3 v 1 je vybavený kvalitnou Li-Ion batériou, ktorá vám zaistí až 40 minút na jedno nabitie. Batéria sa vyznačuje vysokým výkonom a veľmi dlhou životnosťou. Len o 3,5 hodiny bude vysávač nabitý a opäť pripravený do akcie. Na tele vysávača sa nachádza svetelná kontrolka, ktorá vás informuje, či je vysávač už nabitý.

Kvalitné LED osvetlenie na prehľadné upratovanie

Tyčový aku vysávač Concept VP4205 Wet and Dry 3 v 1 je vybavený kvalitným LED osvetlením, vďaka ktorému vám neunikne ani smietka. LED svetlá vám posvietia aj na tie najtemnejšie miesta a kúty vašej domácnosti. Vždy tak budete mať perfektne čistý a uprataný domov.

Perfect Clean s radom užitočných informácií

Firma Concept si pre vás pripravila rad pomocníkov na upratovanie, ktoré majú rovnaký dizajn. Môžete si vybrať ten, ktorý bude lahodiť vášmu oku. Aby ste mali upratovanie pod kontrolou, odporúčame pozrieť sa na stránku, ktorá je venovaná radu Perfect Clean, kde nájdete veľa informácií o tom, koľko času strávite upratovaním. Stačí kliknúť TU.

Doplňujúce informácie: 

Príkon: 90/200 W
Hlučnosť: 78/83 dB
Farba: biela + modrá
Hmotnosť: 3,3 kg (bez príslušenstva)
Rozmer: 116 × 21 × 18,5 (v × š × h)

Príslušenstvo:

1× textília pre mop
Adaptér – dĺžka kábla 150 cm
Umývateľný filter
Dlhá štrbinová hubica
Hubica s kefkou

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti
LED osvetlenie Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Typ vysávača

Typ vysávača
Bezvreckový, Tyčový, Ručný, 3 v 1, Vodný Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Štrbinová Hotovo!
Nabíjacia výbava
Nabíjací adaptér Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
Mopovacia textília Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter, Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
200 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
83 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
18,5 cm Hotovo!
Výška
116 cm Hotovo!
Hĺbka
21 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,3 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Modrá Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Vysavač sa nedá zapnúť. Plne nabytá sa vypne hned ako ju zapneme (do 5 sekúnd) Nabíjačka funguje, počkali sme cca 6 hidín, zelené svetielko svietilo ale vysavač sa nezapína.

Dobrý den, vztahuje se záruka na baterii?

Dobrý den, tyčový vysavač vysává suprově, jen nevydrží 40 min. (20 min. a už je vybitý). Mop nám vytírá jen na půlku plochy hlavice, pořád jsme nepřišli čím to je.

Dobrý den, Tento vysavač máme. Diodka, která značí nabití vysavače nám ale problikává při zapnutí celého vysavače velmi rychle červeně (je to jiné blikání než když je vysavač vybitý). Když z celého těla vyjmeme menší vysavač a zapneme, tak funguje. Jakmile je zpátky v těle vysavače, tak po 2sekundach od zapnutí opět problikává. Čím by to mohlo být? v návodu se o něčem takovém nepíše. Díky

Nemohu najít paramejavascript:void(0)try baterie...děkuji

Dobrý den, v návodu je uvedeno, že filtr vysavače je omvytelný. Je možné umýt i prachovou nádobku odejmutou z ručního vysavače? Děkuji za odpověď.

Dobry den, Pri tomto produkte je pisane napajanie Li-Ion bateria ale v popise je pisana dlzka kabla 7m. co to je za kabel ? Dakujem

Diskusia a poradňa k CONCEPT VP4205 Wet and Dry 3 v 1 PERFECT CLEAN
Príslušenstvo pre CONCEPT VP4205 Wet and Dry 3 v 1 PERFECT CLEAN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT VP4205 Wet and Dry 3v1 PERFECT CLEAN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONCEPT VP4205 Wet and Dry 3in1 PERFECT CLEAN Staubsauger. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONCEPT VP4205 Wet and Dry 3in1 PERFECT CLEAN Staubsauger. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONCEPT VP4205 Wet and Dry 3v1 PERFECT CLEAN.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií