AD homeoffice Aplikace

Concept VP4210 Wet and Dry 3 v 1 REAL FORCE

Zobraziť katalóg
Concept VP4210 Wet and Dry 3 v 1 REAL FORCE
3,9 50 hodnotení
Tyčový vysávač 2 v 1, s mopom a antibakteriálny, aku, na všetky druhy podláh, doba nabíjania 3.5h, typ batérie: Li-Ion, príkon 200W, doba chodu 40min, HEPA filter a umývateľný filter, hlučnosť 83dB, objem nádržky 0.3l, príslušenstvo: adaptér, hubica na čalúnenie, rotačná kefa a štrbinová hubica, čierna a červená farba
Kód:  CONVY255 Produktové číslo:  VP4210 Stránky výrobcu
Concept VP4210 Wet and Dry 3 v 1 REAL FORCE Predaj skončil

Concept VP4210 Wet and Dry 3 v 1 REAL FORCE

Vysáva a umýva 3 v 1

Doba vysávania 40 minút

Motorizovaná turbokefa

Univerzálny vysávač do všetkých domácností

Zháňate univerzálny vysávač, ktorý vám maximálne uľahčí upratovanie v domácnosti? Vysávač Concept VP4210 sa pýši označením 3 v 1, a to právom. Z vonkajšej strany tela vysávača sa totiž nachádza praktický ručný vysávač, ktorý výborne poslúži pri upratovaní menšieho neporiadku alebo tam, kde sa ťažko dostanete s celým vysávačom. Ďalším benefitom je možnosť počas vysávania zároveň aj umyť podlahu, pretože vysávač disponuje aj mopom. S batériou, ktorá vydrží až 40 minút s jedným nabitím a bez kábla bude s vysávačom Concept VP4210 radosť vysávať. Vďaka osvetleniu LED na konci sacej hubice si posvietite na uprataný priestor a získate o ňom dokonalý prehľad.

Šikovný pomocník 3 v 1

Ak vás nebaví upratovanie, ktoré zvyčajne zaberá množstvo času, môžete si ľahko vypomôcť šikovným akumulátorovým vysávačom Concept VP4210. Nielenže povysáva, ale zároveň aj poumýva u vás doma všetky tvrdé podlahy. Určite oceníte, že tento vysávač nevíri prach, a preto je úplne vhodný pre alergikov alebo pre rodiny s malými deťmi.

Vysávač s možnosťou umývania

S vysávačom Concept VP4210 je možné ľahko a rýchlo nielen vysávať, ale zároveň aj umývať podlahu. Všetko čo je treba, je len doliať nádobu s vodou a jednoducho na ňu nasadiť saciu hubicu vysávača, stlačiť tlačidlo na nádobe slúžiacej na navlhčenie mopu a môžete začať. Teraz budete vysávať aj umývať zároveň, čím ušetríte veľa času, ktorý môžete využiť na čokoľvek iné, čo sa vám zapáči.

Už žiadny kábel

Počas upratovania nečakajte žiadne komplikácie s večne zavadzajúcim káblom. Vysávač Concept VP4210 využíva batériu Li-Ion, vďaka ktorej pocítite skutočnú slobodu pri upratovaní. Vysávanie tak bude nanajvýš komfortné a rýchle.

Praktický ručný vysávač

V tele vysávača Concept VP4210 sa nachádza praktický ručný vysávač, ktorý sa vám hodí pri upratovaní v aute, na kuchynskej linke alebo pri vysávaní omrviniek. S obsiahlym príslušenstvom využijete ručný vysávač na maximum.

Vysávanie odstredivou silou

Vysávač Concept VP4210 využíva princíp cyklónového vysávania. Všetok neporiadok, nečistoty a prach sú odstredivou silou hnané do nádobky na nečistoty, kde potom už len čakajú na to, kedy sa ich zbavíte. Ak ste vysali niečo, čo ste vysať nemali, nezúfajte. V nádobke totiž všetko nájdete.

Turbokefa na koberce

S motorizovanou turbokefou perfektne vysajete akýkoľvek koberec s prvotriednymi výsledkami. Ak má vaša rodina domácich miláčikov, turbokefu ocenia o to viac, pretože si bez problémov poradí s chlpmi zachytenými hlboko vo vláknach koberca. Turbokefu je možné jednoducho rozobrať, vyčistiť a opäť zložiť.

Kvalitná batéria Li-Ion 

Dostatočnú výdrž pre pohodlné a precízne upratovanie zabezpečuje batéria Li-Ion s výdržou až 40 minút s jedným nabitím. Vďaka tomu určite hravo stihnete vysať a umyť celú domácnosť. O stave batérie vás bude informovať svietiaca kontrolka.

Integrované svetlo LED 

Stáva sa vám, že vysávate ťažko dostupné miesta a nie ste si istí, či tam nezostal nejaký neporiadok? S vysávačom Concept VP4210 sa vám to už stávať nebude. Na hubici vysávača sa totiž nachádza praktické LEDkové osvetlenie, ktoré odhalí akékoľvek nečistoty.

REAL FORCE

Výrobky série Concept REAL FORCE patria medzi absolútnu špičku vo svojej kategórii. Disponujú množstvom moderných technológií a poctivým výkonom, vďaka čomu zabezpečia dokonalé čistenie vašej domácnosti.


Príslušenstvo:

  •  2x textília na mop
  •  Adaptér, umývateľný filter
  •  Dlhá štrbinová hubica
  •  Hubica na čalúnenie
  •  Hubica s kefkou
  •  Krátka štrbinová hubica

Parametre a špecifikácia

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Tvrdé podlahy, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Typ vysávača

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Štrbinová Hotovo!
Nabíjacia výbava
Nabíjací adaptér Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter, Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
200 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
83 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
27 cm Hotovo!
Výška
115 cm Hotovo!
Hĺbka
20 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Červená Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaké jsou podmínky garance 45 dní na vrácení peněz? Mohu přístroj vyzkoušet a v jakém rozsahu?

nikde som nenašiel spôsob nabijania, je to v stojane ako ma napr. Eta alebo treba pripojiť kablikom ?

Dobrý den, vysavač vysává pouze na nabití nebo je možné vysávat i s připojením na přívodní kabel? A jak je dlouhý? Děkuji

Je součástí balení nabíječka?

Dobrý den,je možné vysávat i pavučiny na stropě? Děkuji.

Dobrý den, Vypadá, že jsem při čištění hlavy tyčového vysavače ztratila část, která drží rotující kartáč. Existuje možnost nákupu této části nebo musím udělat reklamaci? Předem děkuji, Radovanovic Irena

Dobrý den, po vysátí a vypnutí vysavače se mi smetí jakoby vyplivne zpátky na podlahu. Nevíte kde je problém ?

Dobrý den.Před časem se mi upadnutím ručního vysavače tohoto modelu Concept rozbil na dvě části(průhledná naplň prach.nádobku a motorovou neprůhlednou část).Prosím vás o informaci,zda je možné koupit celou ruční část novou jako náhradní díl?Popřípadě bližší informace.Velice děkuji.S pozdravem Renata

Dobrý den, chci se zeptat, jestli je ruční vysavač i na mokré vysává ní, jestli může vysávat i vodu. Děkuji za odpověď

Dobrý den, v květnu jsem si vysavač zakoupila a před měsícem se mi stalo, že i po nabití funguje pouze ruční vysavač, ale při zapnutí velkého vysavače se rozbliká kontrolka červeně, že je vybitý, a když ho dám opět nabíjet a kontrolka zezelená, že je vysavač nabitý, tak při zapnutí se opět rozbliká červeně a nevysává.

123...
Diskusia a poradňa k Concept VP4210 Wet and Dry 3 v 1 REAL FORCE
Príslušenstvo pre Concept VP4210 Wet and Dry 3 v 1 REAL FORCE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VP4210 Wet and Dry 3v1 REAL FORCE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept VP4210 Wet and Dry 3in1 REAL FORCE Staubsauger. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept VP4210 Wet and Dry 3in1 REAL FORCE Staubsauger. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept VP4210 Wet and Dry 3 az 1-ben REAL FORCE.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií