AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CONCEPT VP4400 7,4 V Deeser Extend

Zobraziť katalóg
CONCEPT VP4400 7,4 V Deeser Extend
4,4 57 hodnotení
Ručný vysávač – aku, pre alergikov, na zvieracie chlpy a na suché čistenie, doba chodu 15min, doba nabíjania 4h, typ batérie: Li-Ion, HEPA H13 filter, hlučnosť 78dB(A), čierna farba
Variant
Kód:  CONRV208 Produktové číslo:  VP4400 Stránky výrobcu

CONCEPT VP4400 7,4 V Deeser Extend

Doprajte si pohodlné a rýchle upratovanie s ručným vysávačom Concept VP4400 7,4 V Deeser Extend, ktorý vám pomôže s upratovaním drobných nečistôt. Vďaka kvalitnej Li-Ion batérii, vysokému výkonu a kvalitnému BLDC motoru zvládnete na jedno nabitie upratovať až 15 minút. Ručný vysávač ponúka aj užitočné príslušenstvo v podobe štrbinovej hubice a prachového nadstavca. Vysávač je vhodný na suché upratovanie, dokonca vám pomôže pri upratovaní vášho automobilu. Vďaka nízkej hmotnosti a ergonomicky tvarovanej rukoväti je upratovanie úplná hračka. Vysávač po upratovaní nevyžaduje žiadnu zložitú údržbu. Jednoducho stlačíte tlačidlo, vďaka čomu oddelíte zbernú nádobu, ktorú následne vysypete.

Extrémny výkon

Li-Ion batéria

BLDC motor


Kľúčové vlastnosti ručného vysávača Concept VP4400 7,4 V Deeser Extend

  • Zvládnete na jedno nabitie upratovať až 15 minút
  • Prednosťou ručného vysávača je vysoký výkon a kvalitný BLDC motor
  • Súčasťou balenia ručného vysávača je bohaté príslušenstvo
  • Vhodný na suché vysávanie
  • Kvalitná Li-Ion batéria s kapacitou 2 000 mAh
  • Netrpí pamäťovým efektom
  • Jednoduchá a rýchla údržba vysávača Concept VP4400 7,4 V Deeser Extend
  • Pohodlné upratovanie bez zbytočných káblov
  • Ergonomicky tvarovaná rukoväť padne príjemne do ruky
  • Ľahká konštrukcia pre ľahké upratovanie
  • Dobíjanie trvá cca 4 hodiny
  • Indikácia stavu batérie

Ručný vysávač Concept VP4400 7,4 V Deeser Extend s kvalitným BLDC motorom

Ručný vysávač Concept VP4400 7,4 V Deeser Extend je skvelý na suché vysávanie. V priebehu chvíľky tak dosiahnete perfektný výsledok a vaša domácnosť bude krásne čistá. Prednosťou ručného vysávača je vysoký výkon, na ktorom má zásluhu kvalitný BLDC motor. Základom ručného vysávača je kvalitná Li-Ion batéria s kapacitou 2 000 mAh, ktorá vám zaručí až 15 minút upratovania na jedno nabitie. Batéria vám sľubuje dlhšiu životnosť a vyšší výkon.

Elegantný stojanček pre drobné príslušenstvo

Súčasťou ručného vysávača Concept VP4400 7,4 V Deeser Extend je praktická nabíjacia stanica, ktorá vám poslúži aj ako elegantný stojanček na drobné príslušenstvo. Ručný vysávač Concept VP4400 7,4 V Deeser Extend vás milo poteší ľahkou a rýchlou údržbou, vďaka ktorej je používanie vysávača radosť. Jednoducho stlačíte tlačidlo, vďaka čomu oddelíte zbernú nádobu, v ktorej sa usadzuje vysatý prach a ďalšie nečistoty. Nádobu potom vysypete a nasadíte späť. Vysávač tak bude pripravený opäť do akcie!

Vysávač Concept VP4400 7,4 V Deeser Extend s kvalitným HEPA 13 filtrom

Kvalitný HEPA filter 13 zaistí hygienicky čistú domácnosť. Kvalitná filtrácia ručného vysávača Concept VP4400 7,4 V Deeser Extend dokáže zachytiť až 99,9 % častíc, medzi ktoré patrí prach, peľ či cigaretový dym. Vaša domácnosť tak bude krásne svieža a čistá. Ručný vysávač Concept VP4400 je ideálny do domácnosti s alergikmi a deťmi. HEPA filter je navyše umývateľný, takže ho stačí opláchnuť pod tečúcou vodou a nechať vyschnúť.

Užitočné príslušenstvo vysávača Concept VP4400 7,4 V Deeser Extend

V balení príslušenstva ručného vysávača Concept VP4400 7,4 V Deeser Extend nájdete aj špeciálnu hubicu 2 v 1, ktorá je spojením štrbinovej a prachovej hubice. Štrbinová hubica zvládne vysať prach z rohov, zásuviek či miest pozdĺž kuchynskej linky a nábytku. V balení nájdete aj hubicu s kefkou slúžiacou na odstránenie prachu z nábytku, parametrov či klávesnice.

Špeciálna hubica na upratovanie čalúnených materiálov

Pohovky, kreslá, matrace aj postele zvládnete upratať so špeciálnou hubicou na čalúnenie. Hubica ručného vysávača Concept VP4400 7,4 V Deeser Extend vám navyše zaistí šetrné zaobchádzanie, nakoľko nedochádza pri jej použití k poškriabaniu. Skvele sa hodí aj na upratovanie okennom parapete.

CAR flexibilná hadica pre komfortné upratovanie automobilu

Ručný vysávač Concept VP4400 7,4 V Deeser Extend si môžete vziať so sebou na upratovanie vášho automobilu. Stačí si jednoducho na ručný vysávač pripevniť flexibilnú hadicu CAR, s ktorou sa dostanete aj do ťažko prístupných miest.

Doplňujúce informácie ručného vysávača Concept:

  • Batéria 7,4 V, 2 000 mAh
  • Typ batérie: Li-Ion
  • Sacia sila: 10 kPa
  • Doba vysávania: 15 minút
  • Kapacita prachovej nádoby: 0,25 l
  • HEPA filter 13
  • Indikácia stavu batérie
  • Príkon: 90 W
  • Doba nabíjania: 4 – 5 hodín

Príslušenstvo:

  • Stojan
  • Štrbinová hubica 2 v 1
  • Hubica na čalúnenie
  • Flexibilná hubica CAR
  • Redukcia

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Štrbinová Hotovo!
Násada
Hadica Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA H13 filter Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
8 cm Hotovo!
Výška
28 cm Hotovo!
Hĺbka
34 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,8 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Má tento vysávač okrúhle ukončenie, aby som vedela vysať vzduch z vákuového vaku?

dobrý den, je možné vysavač nabíjet i bez stojánku?

je vhodný na zvieracie chlpy?

Dobrý deň chcem sa opýtať: Bude tento produkt ešte niekedy k dispozícii? Dnes som ho chcel objednať ale už je nedostupný. ďakujem

Diskusia a poradňa k CONCEPT VP4400 7,4 V Deeser Extend
Príslušenstvo pre CONCEPT VP4400 7,4 V Deeser Extend Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT VP4400 7,4 V Deeser Extend. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONCEPT VP4400 7,4 V Deeser Extend.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií