PET AD homeoffice

Concept VP5076

Zobraziť katalóg
Concept VP5076
4,4 46 hodnotení
Bezvreckový vysávač – príkon 700 W, na zvieracie chlpy a antibakteriálny, na všetky druhy podláh, na koberce, na tvrdé podlahy, na linoleum, na drevené podlahy a na plávajúce podlahy, hlučnosť 75 dB, objem vrecka 1.5 l, súčasťou podlahová hubica a štrbinová hubica, biela farba
Kód:  CONBV429 Produktové číslo:  VP5076 Stránky výrobcu

Concept VP5076

Cyklon

jednoduché čistenie

malé rozmery

Umývateľný HEPA filter 10

Silný motor vysávača Concept VP5076 s príkonom 700 W zaistí, že budete mať dokonale upratané. Má umývateľný HEPA filter 10, ktorý je zárukou vhodného prostredia aj pre alergikov. Kapacita cyklónovej nádoby je 1,5 litrov, čo je zárukou toho, že pohodlne vysajete byt či dom bez ťažkostí.

bezvreckový vysávač

Vysávač Concept VP5076 je bezvreckový. Nečistoty, ktoré sa usadia vnútri nádoby sú vďaka odstredivej sile prenesené do zberného miesta. Vyprázdnenie je veľmi jednoduché, len stlačíte tlačidlo a všetko vysypete, bez toho aby ste sa museli nečistôt či prachu dotknúť.

Malý a šikovný

Vysávač Concept VP5076 je vhodný pre malé domácnosti, pretože ho jednoducho môžete uskladniť v skrini, aby vám v byte neprekážal.

Stačí si vybrať

Súčasťou vybavenia vysávača Concept VP5076  je podlahová hubica, ktorá si hravo poradí s vysávaním kobercov, predložiek, behúňov.Prepnutím klapky vysuniete štetiny, preto ho môžete využiť aj na tvrdé podlahy. Iste oceníte aj štrbinovú hubicu, vďaka čomu môžete upratať aj inak nedostupné miesta, ako je prach za nábytkom, radiátory alebo kuchynskej linky.


Parametre a špecifikácia

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!
Hubica
Podlahová, Štrbinová Hotovo!
Príkon
700 W Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Podlahová, Štrbinová Hotovo!

Príkon

Príkon
700 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
75 dB Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, ma prosím vysavač nějakou regulaci výkonu? Zda se dá přepnout na menší tah sání.. Děkuji.

Dobrý deň, začal som vysávať s novým vysávačom a po minúte extrémne smrdí celá izba. Ten smrad z vysávača zmizne? Ak áno kedy?

Jaký je sací výkon

Hlučnost je podle oficiálního webu 78dB ... Odkaz do neznáma

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kolik vysavač váží a jaká je jeho energetická třída a třída účinnosti vysávání koberců a podlah. děkuji Paroubková

Dobrý den, prosím vás, z jakého materiálu je vyrobená teleskopická trubice kovová nebo plastová? Děkuji.

Dibry den jaky nastavec ktomu koupit na vysavani ze skrine, zaluzii a zavesu zatemnovaciho, kde koupim filtr

Dobry den lze fitr preprat ve vlazne vode

Dobrý deň je tento vysávač vhodný aj na plávajúce podlahy, nepoškriabe ich ? Ďakujem

Dd,jaký je výkon a rozměr vysavače?

12
Diskusia a poradňa k Concept VP5076
Príslušenstvo pre Concept VP5076 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VP5076. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept VP5076.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií