Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Concept VP5152 FURIOUS Parquet 800 W

Zobraziť katalóg
Concept VP5152 FURIOUS Parquet 800 W
4,0 25 hodnotení
Bezvreckový vysávač – príkon 800 W, pre alergikov, na všetky druhy podláh, na koberce, na tvrdé podlahy, na mäkké povrchy, na čalúnenie, na linoleum, na drevené podlahy a na plávajúce podlahy, hlučnosť 78 dB, hepa h13 filter, dĺžka kábla 6 m, akčný rádius 9 m, zelená farba
Variant
Kód:  CONBV109 Produktové číslo:  VP5152 Stránky výrobcu

Concept VP5152 FURIOUS Parquet 800 W

Vysávač Concept VP5152 FURIOUS Parquet je ako stvorený na upratovanie celej vašej domácnosti i automobilu a bez problémov si poradí s najrôznejšími typmi povrchov – vždy na jednotku. Bezvreckový systém vysávača vám ponúka pohodlné a hygienické vysávanie, keď pri vyprázdňovaní nádoby neprídete do kontaktu s nečistotami. Vďaka kvalitnému HEPA 13 filtru je vysávač vhodný aj pre rodiny s alergikmi a astmatikmi. Využiť ho môžete na všetky druhy podláh vrátane kobercov. Medzi benefity vysávača Concept VP5152 FURIOUS Parquet patrí tichý režim, ktorý neprekročí 72 dB a akčný rádius 10 m. Motor vám ponúka dostatočný výkon na upratovanie celej vašej domácnosti a navyše je ohľaduplný k životnému prostrediu. V balení vysávača Concept nájdete aj užitočné príslušenstvo ako je štrbinová hubica, hubica na čalúnenie, CAR hubica, hubica s kefkou, parketová hubica, AAAA hubica a malá turbokefa.

EXTRA výkon

Na všetky typy podláh

HEPA filter 13


Kľúčové vlastnosti bezvreckového vysávača Concept VP5152 FURIOUS Parquet

  • Veľmi úsporný vysávač s vysokým výkonom
  • Kompaktný tvar a nízka hmotnosť
  • Vysávač má moderné modré vyhotovenie
  • Tichý režim neprekročí hlučnosť 72 dB
  • Akčný rádius 10 m vám umožní vysať naozaj veľké priestory bez nutnosti striedať zásuvky
  • Ohľaduplný k životnému prostrediu s ECO motorom
  • Cyklónové vysávače nepotrebujú žiadne vrecká
  • Umývateľný HEPA filter 13 zachytí aj tie najjemnejšie prachové častice
  • Zberná nádoba s objemom 2,5 litra
  • Multifunkčná AAAA podlahová hubica
  • Concept VP5152 FURIOUS Parquet je vybavený parketovou hubicou na šetrné upratovanie
  • Upratovanie automobilu pomocou ohybnej hubice CAR
  • Užitočné príslušenstvo – štrbinová hubica, hubica na čalúnenie, CAR hubica, hubica s kefkou, parketová hubica, AAAA hubica a malá turbokefa

Veľmi úsporný vysávač Concept VP5152 FURIOUS Parquet s vysokým výkonom

Bezvreckový vysávač Concept VP5152 FURIOUS Parquet si vás získa svojím moderným vzhľadom a vysokou sacou silou. Vysávač je navyše úsporný, a preto nemá príliš veľkú spotrebu energie. Benefitom vysávača je tichý režim, ktorý neprekročí hlučnosť 78 dB. Akčný rádius 9 m vám umožní vysať naozaj veľké plochy bez nutnosti striedať zásuvky, takže je ideálny do väčších miestností a bytov. Vysávač Concept VP5152 FURIOUS Parquet s príkonom 800 W je vhodný na všetky druhy podláh vrátane kobercov. Pomocou elektronickej regulácie si môžete upraviť saciu silu podľa vašich požiadaviek.

Concept VP5152 FURIOUS Parquet so systémom cyklónového vysávania

Účinný ECO motor s príkonom 800 W ponúka dostatočný výkon na upratovanie celej vašej domácnosti, ale navyše je ohľaduplný k životnému prostrediu. Systém cyklónu spočíva v odstredivej sile pôsobiacej pri rotácii vysávaného vzduchu na nečistoty a ich následné odstredenia do zbernej nádoby. Cyklónové vysávače nepotrebujú žiadne vrecká a zaručujú nemenný výkon. Pri vysávaní tak nedochádza k víreniu prachu, vďaka čomu je vysávač Concept VP5152 FURIOUS Parquet vhodný aj pre alergikov, či astmatikov. Umývateľný HEPA filter 13 zachytí aj tie najjemnejšie prachové častice.

Hygienické vysypávanie nečistôt s vysávačom Concept

Súčasťou vysávača Concept VP5152 FURIOUS Parquet je zberná nádoba s objemom dva litre, ktorá celkom nahrádza klasické vrecká. Nádobu je možné veľmi ľahko vyprázdniť pomocou tlačidla, ktoré hygienicky vysype všetky nečistoty z nádoby. Vy sa tak nemusíte nečistôt ani dotknúť. Potom nádobu opäť nasadíte a môžete pokračovať v upratovaní. Vďaka bezvreckovému systému tak ušetríte veľa peňazí za klasické vrecká.

Multifunkčná podlahová hubica

V balení bezvreckového vysávača Concept VP5152 FURIOUS Parquet je univerzálna podlahová hubica, ktorá vám v kombinácii s výkonným motorom zabezpečí dokonalý komfort a maximálny výkon. Hubica je ideálna na koberce, predložky, behúne, či čalúnený nábytok. V prípade, že potrebujete vysať tvrdé podlahy, jednoducho prepnete klapku a vysunutím štetín je vysávač pripravený na upratovanie.

Concept VP5152 FURIOUS Parquet disponuje parketovou hubicou na šetrné upratovanie

Parketová hubica vysávača Concept VP5152 FURIOUS Parquet je skvelá pri upratovaní všetkých tvrdých podláh. Vďaka svojmu tvaru a špeciálnemu navrhnutiu sa šetrne postará o podlahu tak, aby ju nijako nepoškriabala, či nepoškodila. Vaše podlahy tak budú perfektne čisté.

Užitočné príslušenstvo vysávača Concept VP5152 FURIOUS Parquet

Bezvreckový vysávač Concept VP5152 FURIOUS Parquet je vybavený drobným príslušenstvom, ktoré vám pomôže dosiahnuť perfektné výsledky počas upratovania celej vašej domácnosti. V balení nájdete štrbinovú hubicu, ktorá slúži na upratovanie ťažko prístupných miest ako sú napríklad radiátory, či priestory medzi matracmi. Hubicu s kefkou využijete na šetrné odstránenie prachu z nábytku, žalúzií, či kníh a klávesníc. Všetko príslušenstvo je prakticky umiestnené na držiaku teleskopickej rúrky vysávača Concept VP5152 FURIOUS Parquet. Všetko tak budete mať vždy poruke.

Príslušenstvo bezvreckového vysávača Concept VP5152 FURIOUS Parquet: 

  • Podlahová hubica
  • Parketová hubica
  • Štrbinová hubica
  • Hubica s kefkou
  • Držiak príslušenstva

Parametre a špecifikácia

Dĺžka kábla
6 m Hotovo!
Akčný rádius
9 m Hotovo!
Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!
Typ napájania
S káblom Hotovo!

Vlastnosti

Dĺžka kábla
6 m Hotovo!
Akčný rádius
9 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Napájanie

Typ napájania
S káblom Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Parketová, Podlahová, Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA H13 filter Hotovo!

Príkon

Príkon
800 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
78 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
4,2 kg Hotovo!

Farba

Farba
Zelená Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, bezvreckové vysávače FURIOUS Parquet 800W, FURIOUS Animal 800W, FURIOUS GO 800 W a FURIOUS Home and Pet 800 W mi pripadajú rovnaké. Prosím Vás, aký je v nich rozdiel? Ďakujem.

Dobrý deň prosím aký filter ide do vysávača Concept furious 800. Je to umývateľný filter? Dá sa kúpi náhradný ak áno viete mi dať link na tento produkt aby som vedela koľko asi stojí? Ďakujem

Diskusia a poradňa k Concept VP5152 FURIOUS Parquet 800 W
Príslušenstvo pre Concept VP5152 FURIOUS Parquet 800 W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT VP5152 FURIOUS Parquet 800 W .
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií