Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Concept VP5230 4A REAL FORCE

Zobraziť katalóg
Concept VP5230 4A REAL FORCE
4,1 17 hodnotení
Bezvreckový vysávač – s káblom, na všetky druhy podláh, pre alergikov a na zvieracie chlpy, na vysávanie, HEPA filter a umývateľný filter, príkon 700 W, hlučnosť 78 dB, plastová zberná nádoba o obejme 3 l, ovládanie na tele, dĺžka kábla 7 m, akčný rádius 10 m, s teleskopickou trubicou, s hadicou, rozmery 43 × 28 × 35 cm (V׊×H), hmotnosť 5 kg, zásobník na nečistoty na vysávanie súčasťou balenia, čierna farba
Kód:  CONBV637 Produktové číslo:  VP5230 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept VP5230 4A REAL FORCE

Bezvreckový vysávač Concept VP5230 4A REAL FORCE využijete na každodenné upratovanie domácnosti, alebo náročné činnosti ako je odstránenie chlpov vašich domácich miláčikov. Vysávač ponúka bohaté príslušenstvo, ktoré si určite obľúbite. O filtrovanie vzduchu sa postará HEPA filter a umývateľný filter. Bezvreckový vysávač Concept s dĺžkou kábla a hadice bude stačiť na vysávanie aj vo väčších domácnostiach. Model VP5230 z radu Real Force patrí medzi kvalitné a TOP produkty vo svojej kategórii. Zaobstaraním vysávača určite nešliapnete vedľa.

AAAA účinnosť

Široké príslušenstvo

Kvalitné spracovanie

Kľúčové vlastnosti bezvreckového vysávača Concept VP5230 4A REAL FORCE

  • Bezvreckový vysávač Concept VP5230 4A REAL FORCE využijete na každodenné upratovanie domácnosti
  • Cyklónový vysávač ponúka bohaté príslušenstvo
  • O filtrovanie vzduchu sa postará HEPA filter a umývateľný filter
  • Ponúka vysokú saciu silu a nízku spotrebu
  • Vysávač je vybavený výkonným motorom
  • Vďaka cyklónovému systému nedochádza k víreniu prachu
  • Všetky nečistoty nazbierate do zbernej nádoby
  • Jednoduchá údržba
  • Súčasťou je špeciálne tvarovaná AAAA podlahová hubica
  • Turbokefa vysáva a zároveň kefuje
  • Špeciálna kefa zachytí každý chlp
  • Parketová hubica je špeciálne navrhnutá na tvrdé podlahy
  • Ohybná hubica CAR je praktickým pomocníkom pri upratovaní vášho auta
  • Štrbinová hubica je vhodná na vysávanie veľmi stiesnených priestorov

Vynikajúca sacia sila a nízka spotreba

Bezvreckový vysávač Concept 4A VP5230 ponúka vysokú saciu silu a zároveň nízku spotrebu. Využiť ho môžete na upratovanie celej domácnosti, od všetkých tvrdých podláh až po koberce. Perfektne si poradí s upratovaním a zaručí vám tak dokonalé výsledky. Filtrácia vysávača je veľmi kvalitná.

Cyklónový vysávač Concept VP5230 4A REAL FORCE

Cyklónový vysávač Concept VP5230 je vybavený výkonným motorom s príkonom 700 W, ktorý sa postará o vynikajúce výsledky vysávania. Vzhľadom na to, že ide o cyklónový vysávač, nie je tu žiadne vrecko, ktoré by ste museli meniť. Systém cyklónu spočíva v odstredivej sile pôsobiacej pri rotácii vysávaného vzduchu na nečistoty a ich následné odstreďovanie do zbernej nádoby, ktorú potom jednoducho vysypete. Výhodou cyklónového vysávača je to, že nedochádza k víreniu prachu, takže je vhodný aj pre alergikov.

Jednoduché čistenie vysávača Concept

Všetky nečistoty, ktoré počas upratovania nazbierate, putujú do zbernej nádoby s objemom 3 litre. Nie sú teda potrebné žiadne vrecká, ktoré by ste museli neustále dokupovať. Vysávač bez vrecka Concept 4A VP5230 šetrí nielen váš čas, ale aj vašu peňaženku. Plnú nádobu stačí jednoducho stlačením tlačidla uvoľniť, vysypať a opäť nasadiť. Potom môžete pokračovať v upratovaní vašej domácnosti.

Špeciálne tvarovaná AAAA hubica

Bezvreckový vysávač Concept 4A VP5230 je vybavený špeciálne tvarovanou AAAA podlahovou hubicou, ktorá dosahuje spolu s revolučnou konštrukciou motora počas vysávania maximálny výkon. Perfektne sa postará o upratovanie vašej domácnosti, a to predovšetkým kobercov, predložiek, či čalúneného nábytku. Ak však máte doma podlahu, stačí prepnúť klapku, ktorá vysunie štetiny, vďaka ktorým je možné vysať všetky tvrdé podlahy.

Praktická turbokefa vysávača Concept VP5230 4A REAL FORCE

Cyklónový vysávač Concept 4A VP5230 ponúka okrem iného aj praktickú turbokefu, ktorá sa postará o vysatie popadaných vlasov. Turbokefa vysáva a zároveň kefuje, takže je ideálna na všetky typy kobercov. Vďaka jeho veľkosti máte široký záber tak, aby ste vysali všetko, čo potrebujete a nezabralo vám to veľa času. Navyše je jej údržba veľmi jednoduchá. Jednoducho ju rozoberiete, vyčistíte a opäť zložíte.

Špeciálna kefa na zvieracie chlpy

Ak máte domáceho maznáčika, určite oceníte špeciálnu kefu, ktorá vďaka svojej konštrukcii zachytí každý chlp. Odteraz už nebudete mať gauč, či iný čalúnený nábytok zašpinený. Súčasťou vysávača Concept VP5230 je aj HEPA filter, ktorý sa zase postará o baktérie a alergény, takže príde vhod aj alergikom.

Bezvreckový vysávač Concept VP5230 4A REAL FORCE s parketovou hubicou

Súčasťou príslušenstva vysávača Concept VP5230 je aj parketová hubica. Ľahko vysajete vinylové podlahy, parkety, plávajúce podlahy, či linoleá. Nemusíte sa však báť, že by došlo k poškriabaniu podlahy, hubica je špeciálne navrhnutá na tvrdé podlahy, takže nedôjde k ich poškodeniu.

Užitočná hubica CAR

Ohybná hubica CAR je praktickým pomocníkom pri upratovaní vášho auta. S dĺžkou 60 cm sa dostanete skutočne kamkoľvek. Hubicu môžete využiť aj na menej prístupné miesta pod sedačkou, pod nábytkom, či posteľou. Vysávač Concept 4A VP5230 je vďaka svojmu bohatému príslušenstvu naozajstnou špičkou.

Praktická štrbinová hubica

Súčasťou vysávača 4A VP5230 je aj štrbinová hubica s prachovou kefkou. Hubica je vhodná na vysávanie veľmi stiesnených priestorov, kam sa bežne nedostanete. Ľahko odstránite prach zo žalúzií, parapetov, klávesnice, alebo omrvinky na kuchynskej linke.

Séria Real Force

Perfektne uprataná domácnosť pomocou bezvreckového vysávača Concept VP5230 4A z radu Real Force. Všetky kúsky z tohto radu sú TOP vo svojej kategórii a zaručujú dokonalé výsledky.

Príslušenstvo:

  • AAAA kefa
  • Kefa na zvieracie chlpy
  • Parketová hubica
  • Extra dlhá štrbinová hubica do auta
  • Štrbinová hubica s prachovou kefkou
  • Veľká turbokefa

Parametre a špecifikácia

Typ upratovania
Vysávanie Hotovo!
Typ ovládania
Na tele Hotovo!
Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
7 m Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Na tele Hotovo!
Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
7 m Hotovo!
Akčný rádius
10 m Hotovo!
Typ motora
AC Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Napájanie

Typ napájania
S káblom Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Parketová, Podlahová, Štrbinová Hotovo!
Násada
Teleskopická trubica, Hadica Hotovo!
Kefy
Na podlahu/koberce, Rotačná Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
Zásobník na nečistoty na vysávanie Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter, Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
700 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
78 dB Hotovo!

Zberná nádoba

Objem
3 l Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
28 cm Hotovo!
Výška
43 cm Hotovo!
Hĺbka
35 cm Hotovo!
Hmotnosť
5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, u výrobku zmiňujete 45 dní na vyzkoušení. Na stránkách výrobce je však informace o nutném vyplnění jejich registračního dotazníku do 14 dnů od nákupu, aby bylo možné tuto službu využít. OTÁZKA: Musím dotazník vyplňovat i v případě, že produkt zakoupím u Vás (Alza.cz), abych měl na tuto 45denní zkušební dobu nárok? Nebo je registrace nutná pouze při zakoupení přímo na stránkách výrobce (Odkaz do neznáma

Dobrý den, vysaje snadno vysavač i kamínky z kočičího WC? Děkuji.

Dobrý večer, proč nemáte v nabídce příslušenství k tomuto vysavači, hlavně HEPA filtr? Objednávat jej z jiného zdroje je zbytečná ztráta peněz za další poštovné...

Dobrý den, jaká je tedy záruka na celý výrobek? V nadpisu je 5 let, pod tím jen 24 měsíců.

Diskusia a poradňa k Concept VP5230 4A REAL FORCE
Príslušenstvo pre Concept VP5230 4A REAL FORCE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VP5230 4A REAL FORCE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept VP5230 4A REAL FORCE.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií