AD homeoffice PET

Concept VP6010 REAL FORCE

Zobraziť katalóg
Concept VP6010 REAL FORCE
4,5 7 hodnotení
Tyčový vysávač – 2 v 1, pre alergikov a na zvieracie chlpy, aku, doba nabíjania 3,5 h, doba chodu 30 min, na všetky druhy podláh, objem nádržky 0,4 l, štrbinová hubica, kefa rotačná, hmotnosť 3,8 kg, farba čierna a červená
Kód:  CONTV160 Produktové číslo:  VP6010 Stránky výrobcu

Concept VP6010 REAL FORCE

Tyčový aku vysávač s BLDC motorom

Tyčový aku vysávač Concept VP6010 z radu Real Force vám uľahčí upratovanie celej domácnosti. Obstaraním tohto vysávača rozhodne nešliapnete vedľa. Motorizovaná turbokefa sa postará o drobné aj väčšie nečistoty. Vysávač ponúka bohaté príslušenstvo, vďaka ktorému sa dostanete aj do ťažko prístupných miest. Výkonná batéria zaistí až 30 minút upratovania na jedno nabitie, pričom nabíjanie prístroja trvá 3,5 hodiny. Súčasťou je tiež HEPA filter, ktorý zachytáva častice s vysokou účinnosťou.

BLDC motor

2× motorizovaná turbokefa

2 v 1


Kľúčové vlastnosti tyčového aku vysávača Concept VP6010

  • Tyčový aku vysávač Concept VP6010 z radu Real Force vám uľahčí upratovanie celej domácnosti
  • Vysávač ponúka bohaté príslušenstvo
  • Výkonná batéria zaistí až 30 minút upratovania na jedno nabitie
  • Nabíjanie prístroja trvá 3,5 hodiny
  • Motorizovaná turbokefa efektívne uprace aj tie najväčšie nečistoty
  • Špeciálna motorizovaná PET turbokefa
  • Vysávač je ľahký a príjemne padne do ruky
  • Súčasťou balenia vysávača je tiež praktický nabíjací nástenný držiak
  • Objemná 0,4 l prachová nádoba
  • Praktické LED osvetlenie zabudované priamo na saciu hubicu
  • Jednoduchá údržba

Rad Real Force

Určite to poznáte, keď vytiahnete vysávač, ťahá sa za vami dlhý kábel a ten sa vám neustále motá pod nohy. Ak však hľadáte bezdrôtový vysávač, s ktorým vysajete aj ťažko prístupné miesta ako sú poličky alebo rohy stien, potom je pre vás tyčový aku vysávač 2 v 1 Conpcet VP6010 ako stvorený. Vysávač z radu Real Force je špičkou vo svojej kategórii a zaručí vám dokonalé čistenie vašej domácnosti.

Výkonný motor

Prednosťou tyčového vysávača Concept VP6010 je výkonný BLDC motor, ktorý sa postará o dokonalý sací výkon. Digitálny bezkefový motor vyniká svojou tichosťou, spoľahlivosťou a energetickou úsporou. Ušetrí tak nielen váš čas, ale aj peniaze. Navvyše má dlhšiu životnosť ako bežné motory.

Motorizovaná turbokefa

Ak máte doma domácich miláčikov a malé deti, určite oceníte motorizovanú turbokefu, ktorá  je opatrená vlastným pohonom. Údržba turbokefy je jednoduchá a zvládne ju naozaj každý. Stačí ju jednoducho rozobrať, vyčistiť a zase zložiť. Potom je vysávač Concept opäť pripravený na použitie.

PET turbokefa

Občas nás dokážu potrápiť chlpy domácich maznáčikov, ktoré po nich zostávajú na pohovke alebo koberci. Pre zaistenie dokonalého výsledku je vysávač Concept VP6010 opatrený PET turbokefou. Odteraz sa nemusíte báť, že by ste nemohli svojho maznáčika pustiť na pohovku. S PET turbokefou vysajete všetky nečistoty a chlpy behom okamihu.

4 stupne výkonu

Vysávač Concept VP6010 je tiež vybavený 4 stupňami výkonu. Nastaviť možno nízky výkon, nízky výkon + turbo, vysoký výkon a vysoký výkon + turbo. Ak však potrebujete zvýšiť výkon vysávača na maximum, stačí jednoducho stlačiť tlačidlo na rukoväti. Behom okamihu sa tak zvýši výkon a vy môžete pokračovať v dôkladnom upratovaní.

Výkonná Li-Ion batéria

Tyčový aku vysávač Concept VP6010 je vybavený vyberateľnou Li-Ion batériou s kapacitou 2 500 mAh. Výkonná batéria sa vyznačuje dlhou životnosťou a veľkou vydržou. Vysávač je možné používať až 30 minút na jedno nabitie. Ak sa batéria vybije, stačí ju jednoducho vybrať a zapojiť do zásuvky alebo celý vysávač umiestniť do nabíjacej stanice, pričom nabíjanie trvá 3,5 hodiny.

Jednoduchá údržba

Telo vysávača možno plne rozložiť a umyť. Objemná 0,4 l prachová nádoba pojme dostatok nečistôt, ktoré následne veľmi ľahko a rýchlo vyčistíte. Po naplnení nádoby stlačíte tlačidlo a prach vysypete, bez toho aby ste sa museli nádoby dotknúť. Čistenie je tak šetrné a hygienické. Ak vás však trápia alergie, potom je vysávač VP6010 pre vás ako stvorený. Disponuje totiž kvalitným HEPA filtrom, ktorý je vhodný aj pre alergikov.

Ľahká konštrukcia

Vďaka ľahkej konštrukcii je manipulácia s tyčovým vysávačom VP6010 naozaj jednoduchá. Bezdrôtová prevádzka zabezpečí, že vás nebude žiadny kábel pri upratovaní obťažovať. Prístroj je navyše vybavený ergonomickou rukoväťou, ktorá príjemne padne do ruky.

Čistá a uprataná domácnosť

Tyčový aku vysávač VP6010 je ideálny pomocník do každej domácnosti. Vysávač sa skvele hodí na upratovanie interiéru auta, kuchynskej linky či zle prístupných miest. Môžete ho jednoducho upraviť na ručný vysávač a vziať si kamkoľvek so sebou. Ani pavučiny pri strope nebudú pre vysávač žiadny problém. Stačí použiť teleskopickú tyč.

Praktické LED osvetlenie

Praktické LED osvetlenie zabudované priamo na saciu hubicu zaručí, že vám už žiadna smietka neunikne. Pomocou osvetlenia vysajete aj ťažko prístupné miesta, ako sú priestory pod nábytkom či posteľou. Vysávač VP6010 je teda ideálny pomocník do každej domácnosti.

Bohaté príslušenstvo

Bohaté príslušenstvo vysávača Concept vám zaručí dokonalé upratovanie. V balení nájdete okrem motorizovanej turbokefy tiež krátku a dlhú štrbinovú hubicu, ktorá sa skvele hodí na vysávanie ťažko prístupných miest, úzkych priestorov alebo interiéru auta. Samozrejmosťou je tiež hubica s kefkou na odstránenie prachu.

Nabíjacia stanica a držiak v jednom

Súčasťou balenia je praktický úchyt na stenu. Ak nebudete vysávač VP6010 potrebovať na prácu, stačí ho jednoducho zavesiť na držiak. Držiak slúži súčasne ako nabíjacia stanica, takže bude prístroj vždy pripravený na upratovanie s plne nabitou batériou.


Parametre a špecifikácia

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Typ vysávača

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Štrbinová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
3,8 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Červená Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň,je možne zakúpiť k tomuto vysávaču náhradnú hubicu keďže v pôvodnej hubici pukla vstavaná hadica a vysávač je tým pádom nefunkčný. Ďakujem

Dobry den, omylem jsem vyhodil HEPA filtr. je ke koupi u Vás? Nějak jej nemohu najít. Děkuji, Honza

Lze vysavač nabíjet bez použití držáku na zeď přímo ze sítě? Stojí vysavač sám?

Je nabíječka spínaný zdroj a může být stále v zapojena v síti? Může se po odložení vysavače Concept VP 6010 stále dobíjet bez poškození? Děkuji.

Je moznost u Concept VP6010 REAL FORCE zakoupit nahradni aku baterii na vymenu?Jestli ano, kolik stoji?Dekuji

Dobrý den, je možné tento vysavač vyzkoušet, případně porovnat na centrále v Praze Holešovicích s jinými vysavači. Nebo je nutné si jej zakoupit - doma otestovat a když mi nebude vyhovovat, tak vrátit?

Dobrý den, jaký má prosím vysavač příkon? To příslušenství, co je na obrázku, platí? V popisu jsou uvedeny pouze dvě věci v příslušenství.

Dobrý den, jak správně vyndat filtr uvnitř prachové nádoby? Je tam nakreslené odemčení zámku otočením doleva, ale nejde mi to a nevím jestli otáčet celým vnitřkem nebo jen tou částí uprostřed.

Dobrý den, jak správně vyndat filtr uvnitř prachové nádoby? Je tam nakreslené odemčení zámku otočením doleva, ale nejde mi to a nevím jestli otáčet celým vnitřkem nebo jen tou částí uprostřed.

Dobrý den, zvládne i dlouhý chlup koberce, který je ušlapaný? U vysavače, který jsem měla dopusud mi skákala hlavice po ušlapaných chlupech koberce. Nešlo to vůbec vysát. Děkuji

12
Diskusia a poradňa k Concept VP6010 REAL FORCE
Príslušenstvo pre Concept VP6010 REAL FORCE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VP6010 REAL FORCE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept VP6010 REAL FORCE.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií