Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CONCEPT VP6020 ICONIC Smart 21,6 V

Zobraziť katalóg
CONCEPT VP6020 ICONIC Smart 21,6 V
3,6 34 hodnotení
Tyčový vysávač – aku, na všetky druhy podláh, pre alergikov a na zvieracie chlpy, na suché čistenie, na vysávanie, na Li-Ion batérie, doba chodu 30 min, doba nabíjania 4 h, HEPA filter, objem zbernej nádoby 0,5 l, ovládanie na tele, s hadicou, rozmery 110 × 22,7 × 25 cm (V׊×H), hmotnosť 3,4 kg, čierna, sivá a zelená farba
Kód:  CONTV239 Produktové číslo:  VP6020 Stránky výrobcu

CONCEPT VP6020 ICONIC Smart 21,6 V

Tyčový batériový vysávač Concept VP6020 ICONIC Smart predstavuje praktického a ľahkého pomocníka na upratovanie celého bytu či domu. S funkciou 2 v 1 pracujete buď s tyčovým vysávačom, alebo vysávačom do ruky, s ktorým sa ľahko dostanete aj k nečistotám v interiéri auta. Vďaka kvalitnej Li-Ion batérii zvládne vysávač na baterku Concept VP6020 ICONIC Smart na jedno nabitie upratovať až 30 minút. Cyklónové vysávanie sa vyznačuje vysokým výkonom a hygienickým čistením. Súčasťouvysávača Concept je tiež podlahová hubica, ktorú môžete využiť na upratovanie všetkých typov kobercov. Kvalitné LED svetlá vám zaistia pohodlné upratovanie ťažko prístupných miest.

2 v 1

BLDC motor

3 režimy výkonu


Kľúčové vlastnosti tyčového vysávača Concept VP6020 ICONIC Smart 2 v 1, čierno-žltý

  • Tyčový aku vysávač Concept zvládne na jedno nabitie upratovať až 30 minút
  • Prednosťou vysávača je vysoký výkon
  • Elegantný vzhľad v čierno-žltom vyhotovení
  • Bezdrôtový aku vysávač je vybavený výkonným a veľmi kvalitným BLDC motorom
  • 3 špeciálne režimy – Low, AutoBoost a High
  • Disponuje tiež odnímateľným ručným vysávačom
  • Cyklónové vysávanie s vysokým sacím výkonom
  • Nečistoty sú odvádzané priamo do zbernej nádoby
  • Kvalitné LED svetlá na ľahké upratovanie
  • Bezkáblový vysávač Concept VP6020 ICONIC Smart sa nabíja 3 až 4 hodiny

Akumulátorový tyčový vysávač Concept VP6020 ICONIC Smart

Tyčový akumulátorový vysávač Concept VP6020 ICONIC Smart je skvelý pomocník do každej domácnosti. Zaiste si vás získa svojím elegantným vzhľadom v čierno-žltom vyhotovení. Vysávač na baterky je vybavený výkonným a veľmi kvalitným motorom, ktorý vám zaistí vysokú saciu silu. Vďaka tomu veľmi jednoducho upracete celú vašu domácnosť. Bezdrôtový tyčový vysávač Concept VP6020 ICONIC Smart disponuje tiež odnímateľným ručným vysávačom, ktorý využijete na upratovanie drobných nečistôt.

Concept VP6020 ICONIC Smart s kvalitným a bezuhlíkovým BLDC motorom

Súčasťou tyčového vysávača Concept VP6020 ICONIC Smart je kvalitný BLDC motor, ktorý zaistí vysoký výkon a úspornejšiu prevádzku. Motor je spoľahlivejší a má oveľa dlhšiu životnosť ako bežné motory.

Podlahová hubica s kefou na upratovanie všetkých typov kobercov

Bezdrôtový tyčový vysávač Concept VP6020 ICONIC Smart môžete pohodlne využiť tiež na vysávanie kobercov. Vysávač je totiž vybavený špeciálnou hubicou s kefou, ktorá si hravo poradí so všetkými typmi kobercov. Behom chvíľky tak zvládnete upratovanie celej vašej domácnosti. Vysávač na baterku tiež nevyžaduje príliš zložitú údržbu. Jednoducho ho stačí rozobrať, vyčistiť a zase zložiť, aby bol plne pripravený do ďalšieho upratovania.

Praktický ručný vysávač

Veľkou výhodou tyčového akumulátorového vysávača Concept VP6020 ICONIC Smart je možnosť ručného vysávania vďaka odnímateľnej jednotke. Veľmi jednoducho tak môžete upratať drobné nečistoty na stole, pod gaučom, či si ho môžete vziať dokonca na upratovanie vášho automobilu. Tento všestranný pomocník je rovnako vybavený štrbinovou hubicou, ktorá skvele poslúži na upratovanie ťažko prístupných miest.

Concept VP6020 ICONIC Smart má 3 špeciálne režimy

Tyčový aku vysávač Concept VP6020 ICONIC Smart má k dispozícii 3 špeciálne režimy, ktoré vám pomôžu s upratovaním celej domácnosti. Využiť môžete režim Low, AutoBoost a High. AutBoost je navyše plne automatický režim, ktorý sám rozpozná mieru znečistenia a prispôsobí tomu daný sací výkon.

Tyčový aku vysávač Concept s výdržou až 30 minút na jedno nabitie

Kvalitná Li-Ion batéria s kapacitou 2 500 mAh vám zaistí až 30 minút vysávania na jedno nabitie. Veľkou devízou tyčového vysávača Concept VP6020 ICONIC Smart je bezdrôtová prevádzka, vďaka čomu sa nemusíte trápiť s káblami, ktoré by vám pri upratovaní len prekážali. Li-Ion batéria sa vyznačuje vysokým výkonom a tiež veľmi dlhou životnosťou.

Jednoduchá a rýchla údržba vysávača Concept VP6020 ICONIC Smart

Aby ste mali pohodlné nielen upratovanie, ale tiež údržbu, je tyčový vysávač Concept VP6020 ICONIC Smart vybavený veľmi jednoduchým a rýchlym čistením. V prípade, že už máte nádobu s objemom 0,5 litra na nečistoty plnú, veľmi jednoducho stlačte tlačidlo na hornej strane vysávača, nádobu uvoľníte a nečistoty vysypete. Filter HEPA 13 ľahko umyjete pod tečúcou vodou, vysušíte a opäť s nádobou zložíte dohromady. Súčasťou vysávača je tiež senzor znečistenia filtra, ktorý vám dá vedieť, kedy je nutná výmena.

Príslušenstvo:

  • Flexibilná hadica
  • Krátka štrbinová hubica s kefkou
  • Dlhá štrbinová hubica
  • Napájací adaptér
  • Držiak na stenu

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ ovládania
Na tele Hotovo!
Materiál trubice
Kov Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy, Hladké podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Štrbinová Hotovo!
Násada
Hadica Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Zberná nádoba

Objem
0,5 l Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
22,7 cm Hotovo!
Výška
110 cm Hotovo!
Hĺbka
25 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,4 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Sivá, Zelená Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, aka je vyska v mm kartaca s kolieckami vratane toho klbu pri zltom modeli CONCEPT VP6020 ICONIC Smart 21,6 V? Dakujem.

Dobrý den, v jaké poloze se vysavač skladuje? Má držák na stěnu, nebo je samostatně stojící? Jakým způsobem se nabíjí? Pouze adaptér s kabelem pro připojení, nebo se musí vyjmout baterie a dát do "nabíječky" ? Z videa ani fotografií nejsou tyto údaje patrné, v popisu také chybí. Děkuji za odpověď

Dobrý den, chci reklamovat tento vysavač ale v rozhraní to není možné. Jak to mám tedy udělat?

Dobrý den, dá se se zakoupit držák vysavače na stěnu? V balení je zbytečně držák na příslušenství, ale vysavač samostatně nestojí a držák na pověšení chybí. Děkuji

dobrý den , chtěl bych se zeptat zda se dá dokoupit rezervní akumulátor popř. když by se rozbil kde sehnat nový

Dobrý den,jaký je sací výkon tohoto vysavače?Děkuji.

Dobrý den, má tento model rotační kartáč? Děkuji

Diskusia a poradňa k CONCEPT VP6020 ICONIC Smart 21,6 V
Príslušenstvo pre CONCEPT VP6020 ICONIC Smart 21,6 V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT VP6020 ICONIC Smart 21,6 V. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept VP6020 ICONIC Smart 21,6 V.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií