AP+ nový vizuál AD homeoffice

Concept VP8077

Zobraziť katalóg
Concept VP8077
4,8 4 hodnotení
Vreckový vysávač príkon 700 W, hlučnosť 78 dB, objem vrecka 3 l, hepa filter a umývateľný filter, materiál trubice: kov, akčný rádius 8 m, na koberce, na zvieracie chlpy, antibakteriálny, na všetky druhy podláh, tvrdé podlahy a hladké podlahy, hubica na čalúnenie, parketová hubica, podlahová hubica, rotačná turbokefa a štrbinová hubica, farba biela a zelená
Kód:  CONSV412 Produktové číslo:  VP8077 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept VP8077

Vhodný pre alergikov a domácnosti s deťmi

XL vrecko

Bohaté príslušenstvo

Veľmi účinný motor

Tiež sa vám stáva, že musíte vysávať to isté miesto niekoľkokrát, aby bolo dokonale čisté? S vysávačom Concept VP8077 už nemusíte. Vďaka jeho účinného motoru s príkonom 700 W budete vždy spokojní s výsledkom. Kompaktný tvar vysávača VP8077 zaistí jednoduché používanie, výkon si jednoducho zvolíte pomocou elektronickej regulácie podľa svojich predstáv.

Inovovaná ECO hubica

Výkonnosť vysávača Concept VP8077 zaistí inovovaná ECO hubica s revolučnou konštrukciou. Je vhodná na vysávanie kobercov, predložiek a behúňov, po prepnutí klapky a vysunutí štetín i tvrdých podláh.

Turbokefa HOME

Súčasťou vysávača Concept VP8077 je turbokefka HOME, ktorý sa hodí na všetky typy kobercov. Tá zároveň zametá a vysáva, takže už nikdy nenájdete na kobercoch popadané vlasy.

Špeciálne vyvinutá parketová hubica

Parketová hubica vysávača Concept VP8077 je špeciálne vyvinutá na upratovanie vinylových podláh, parkiet, plávajúcich podláh a linolea, teda sa nemusíte báť ich poškriabania.

Uprace aj prach z nábytku bez poškriabania

Skvelým pomocníkom je aj hubica na čalúnenie, vďaka ktorej jednoducho vysajete pohovky, kreslá, matrace aj úložné priestory. Využitie pre ňu nájdete aj pri upratovaní okenných parapetov alebo pri stieraní prachu z nábytku.

Už žiadny prach na nedostupných miestach

Iste oceníte praktickú štrbinovú hubicu, s ktorou sa dostanete aj na neprístupné miesta, ako sú priestory medzi radiátorom, kuchynskou linkou či za nábytkom.

Už žiadny prach na nedostupných miestach

Vysávač Concept VP8077 má obrovské vrecko s objemom 3 litre vyrobené z modernej SMS textílie, ktorá má mnoho výhod: je antibakteriálna, nevadí jej zvýšená vlhkosť a má vysoké filtračné schopnosti a navyše šetrí motor vysávača. Concept VP8077 je vybavený HEPA filtrom 12, čo ocenia najmä alergici, pretože pohltí až 99,9 % roztočov, peľov a baktérií. Filter môžete po každom použití umyť a po jeho uschnutí znovu použiť.


Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Akčný rádius
8 m Hotovo!
Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Akčný rádius
8 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Parketová, Podlahová, Štrbinová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter, Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
700 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
78 dB Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Zelená Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, nevidím nikde energetický štítek. Můžete mi prosím informaci dodat? Děkuji

Dobrý den, tento vysavač má i textilní sáček, který jde opakovaně používat? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, má tento vysavač pogumovaná nebo měkčená kolečka?

Dobrý den, prosím o rozměry sáčků, které jsou do tohoto vysavače potřeba, kdybych chtěla do budoucna koupit i jinou značku

Dobrý den,příslušenstvý hubice atd lze uložit do těla vysavače?

dobry den, ake sacky idu do tohoto vysavaca?

Dobrý den, jaká je hlučnost ? Udáváte dvě rozdílné hodnoty. A je opravdu hmotnost správná ? Co uvádíte mi na tak malý vysavač připadá hodně .

Diskusia a poradňa k Concept VP8077
Príslušenstvo pre Concept VP8077 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VP8077. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept VP8077. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept VP8077. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept VP8077.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií