Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Concept VP8250 SILENCIO

Zobraziť katalóg
Concept VP8250 SILENCIO
4,6 7 hodnotení
Vreckový vysávač príkon 700 W, hlučnosť 65 dB, ročná spotreba energie 23 kWh/annum, objem vrecka 4 l, hepa filter, materiál trubice kov, dĺžka kábla 7 m, akčný rádius 11 m, tvrdé podlahy, hladké podlahy a mäkké povrchy, hubica na čalúnenie, kefová hubica, parketová hubica, rotačná turbokefa a štrbinová hubica, farba modrá
Kód:  CONVS010 Produktové číslo:  vp8250 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept VP8250 SILENCIO

Concept VP8250 SILENCIO

Ultratichá prevádzka

Znížili sme hlučnosť vysávača na neuveriteľných 65 dB. Ako? Dokonale odhlučneným motorom a novým unikátnym spracovaním vysávača. Aj keď je ultra tichý, nemá to žiadny vplyv na jeho výkon a sanie.  

Perfektný výkon

Zo 700 W sme vytlačili maximálny výkon. Pre vás to znamená rýchlejšie, jednoduchšie a dokonalejšie vysávanie. Je to taký výkon, že keď sa vysávač prisaje na ruku, tak ho zdvihnete.

ECO podlahová hubica

Inovovaná podlahová ECO hubica zvyšuje účinnosť sania. Vysávajte koberce, behúne ľahko a jednoducho. Prepnite klapku, vysuňte štetiny a vysávajte tvrdé podlahy. Univerzál každým cólom.

Špeciálne turbokefy

Super riešenie pre koberce s dlhým vlasom. Pri vysávaní sa rozbehne veľká kefa, ktorá dôkladne prečeše chlpy koberca a vyberie z nich aj tie najjemnejšie vlasy či chĺpky. Druhá menšia turbokefa, vysaje chlpy z vankúšov, sedačiek, či kresiel. Je jedno či to sú jemné a krátke chĺpky alebo či ide o chlpatého bernardína. Poradí si so všetkým. Kefu možno ľahko rozobrať a vyčistiť, keď sa do neho nejaký chĺpok zamotá. 

Concept VP8250 SILENCIO
Concept VP8250 SILENCIO

Parketová hubica

Ideálna voľba pre upratovanie vinylových podláh, parkiet, plávajúcich podláh a linolea. Je špeciálne navrhnutá pre tvrdé podlahy, aby mala čo najväčší tlak a zároveň nedošlo k ich poškriabaniu.

Extradlhá štrbinová hubica CAR

Nedostupné miesta, sedačky, škáry v aute. Na miesta, ktoré nemožno vysať, vyskúšajte 60 cm dlhú ohybnú hubicu. Dostanete sa s ňou aj na tie najmenej dostupné miesta.

Hubica na čalúnenie a štrbinová hubica

Všetko ďalšie príslušenstvo môžete mať so sebou pri vysávaní vďaka držiaku, ktorý umiestnite na kovovú rúrku. Výhodné je to v tom, že prehodíte hubicu a môžete vysať za radiátorom, či odstrániť prach z knižnice. 

Vhodný pre alergikov

Extra veľké vrecko s objemom 4 l je vyrobený z modernej SMS textílie, ktorá je antibakteriálna. Šetrí tiež motor vysávača. Silencio má HEPA filter 13. Pohltí až 99,9 % roztočov, peľov a baktérií, ktoré sa počas vysávania môžu dostať späť do miestnosti. Filter je možné umyť a po riadnom vyschnutí znova používať.

Concept VP8250 SILENCIO

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
7 m Hotovo!
Akčný rádius
11 m Hotovo!
Typ povrchu
Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Čalúnenie Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
7 m Hotovo!
Akčný rádius
11 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Parketová, Štrbinová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
700 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
65 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
5,8 kg Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den,ma tento vysavac bezuhlikovy motor,alebo klasicky s uhlikami...Po pripade vedeli by ste mi poradit nejaky vysavac s bezuhlikovym motorom?

Dobry den. Jaka je hmotnost vysavace? Dekuji. Galina.

Mám pro vás takový nápad. Vy umožňujete vybírat vysavače podle mnoha různých parametrů. Smůla je že tyto parametry jsou zcela zbytečné a nepotřebné. Jediný potřebný parametr je hlučnost a tento vy neumožňujete. Představte si že zrovna vyspáváte kocovinu a najednou nějaká vám nepřátelsky naladěná osoba začne vysávat.

Dobrý den, v popisu uvádíte hlučnost 65db a zobrazený štítek 52db. Má pravdu štítek nebo vy ?

Zajímalo by mě jaký je sací výkon vysavače

Diskusia a poradňa k Concept VP8250 SILENCIO
Príslušenstvo pre Concept VP8250 SILENCIO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VP8250 SILENCIO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept VP8250 SILENCIO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept VP8250 SILENCIO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept VP8250 SILENCIO.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií