Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Concept VP8251 SILENCIO PERFECT CLEAN

Zobraziť katalóg
Concept VP8251 SILENCIO PERFECT CLEAN
Vreckový vysávač – ultra tichý 65dB, bohaté príslušenstvo, XL veľkosť vrecka 4l, umývateľný HEPA filter 13, 7 stupňov filtrácie, elektronická regulácia výkonu, akčný rádius 11m, dĺžka prívodného kábla 7m, automatický navijak kábla, hmotnosť: 5.8kg, turbokefa, špeciálna turbokefa, podlahová hubica, parketová hubica, extra dlhá štrbinová hubica CAR, hubica na čalúnenie, štrbinová hubica s prachovou kefkou
Kód:  CONVP825 Produktové číslo:  VP8251 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept VP8251 SILENCIO PERFECT CLEAN Predaj skončil

Concept VP8251 SILENCIO PERFECT CLEAN

Vreckový vysávač Concept VP8251 SILENCIO PERFECT CLEAN vás nadchne svojím vysokým výkonom, bohatým príslušenstvom, ktorým je vybavený, aj svojím ultra tichým chodom. Vďaka unikátnemu spracovaniu motora a dokonalému odhlučneniu o vysávači nebude takmer vedieť. Motor s príkonom 700 W umožní efektívne vysatie celej vašej domácnosti, umývateľný HEPA filter zase zaistí bezpečný domov aj pre alergikov. Určite oceníte aj jeho elegantný dizajn, ktorý sa bude vynímať v každej domácnosti. Concept VP8251 je ideálnym pomocníkom, s ktorým upracete celý váš byt či dom pohodlne a ľahko. Navyše ho takmer ani nepočujete.

Kľúčové vlastnosti vreckového vysávača Concept VP8251 SILENCIO PERFECT CLEAN

  • Vreckový vysávač s vysokým výkonom
  • Concept VP8251 vysaje dokonale celý váš byt
  • Ultra tichý chod
  • Umývateľný HEPA filter
  • Bohaté príslušenstvo
  • Automatický navijak kábla
  • Elektronická regulácia výkonu
  • 7 stupňová filtrácia
  • XL veľkosť vrecka
  • Concept VP8251 v bielo-tyrkysovom vyhotovení

Dokonale čisté podlahy

Vďaka vysávaču Concept VP8251 už nenájdete na podlahách vašej domácnosti ani smietku. Praktická turbokefa, ktorá zametá a vysáva súčasne, dokonale povysáva každý typ koberca. Unikátna konštrukcia umožňuje zbaviť podlahy aj všetkých chlpov od vašich domácich maznáčikov. Parketová hubica je ideálnou voľbou pre upratovanie nielen parkiet, ale aj plávajúcich a vinylových podláh či linolea. Keďže je špeciálne navrhnutá pre upratovanie tvrdých podláh, nedôjde k ich poškriabaniu. Súčasťou vybavenia je tiež ECO podlahová trubica určená na vysávanie kobercov, behúňov a po vysunutí štetín aj tvrdých podláh. Pomocou nej povysávate podlahy ekologicky a pritom maximálne efektívne.

Vysaje každý kút vašej domácnosti

Concept VP8251 je vybavený skutočne veľmi bohatým príslušenstvom, s ktorým vysajete prach a nečistoty z každého kúta a časti vašej domácnosti. Extra dlhá štrbinová trubica umožní upratovanie aj tých najužších priestorov nielen u vás doma, ale tiež napríklad vo vašom aute. Nechýba ani štrbinová hubica s prachovou kefou pre odstránenie prachu z ťažko dostupných miest, radiátorov či klávesnice vášho počítača. Pomocou hubice na čalúnenie perfektne vysajete pohovky, matrace, aj postele a úložné priestory.

Antibakteriálne vrecká

Concept VP8251 je vybavený extra veľkým vreckom s objemom 4 l, ktorý je vyrobený z modernej textílie a disponuje radom výhod. Medzi ne patria vysoké filtračné schopnosti, antibakteriálne vlastnosti, znášanlivosť so zvýšenou vlhkosťou a dokonca aj úspora motora vysávača. Vďaka tomu bude vaša domácnosť čistá a zdravá súčasne. Ak hľadáte vreckový vysávač s vysokým výkonom, bohatým príslušenstvom a skutočne tichým chodom, Concept VP8251 je skvelou voľbou.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Dĺžka kábla
7 m Hotovo!
Akčný rádius
11 m Hotovo!
Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!

Vlastnosti

Dĺžka kábla
7 m Hotovo!
Akčný rádius
11 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Parketová, Štrbinová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
700 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
65 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
5,8 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Tyrkysová Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má prosím tento vysavač teleskopickou tyč? Do jaké délky je možné případně tyč vysunout? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Concept VP8251 SILENCIO PERFECT CLEAN
Príslušenstvo pre Concept VP8251 SILENCIO PERFECT CLEAN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VP8251 SILENCIO PERFECT CLEAN . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept VP8251 SILENCIO PERFECT CLEAN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept VP8251 SILENCIO PERFECT CLEAN. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept VP8251 SILENCIO PERFECT CLEAN.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií