PET PET

Concept VP8336 PERFECT CLEAN

Zobraziť katalóg
Concept VP8336 PERFECT CLEAN
Vreckový vysávač – hlučnosť 79dB, bohaté príslušenstvo, XL veľkosť vrecka 4l, umývateľný HEPA filter 13, 7 stupňov filtrácie, elektronická regulácia výkonu, akčný rádius 11m, dĺžka prívodného kábla 5m, automatický navijak kábla, hmotnosť 4.7kg, sací výkon 16.5kPa, turbokefa, podlahová hubica , parketová hubica, štrbinová hubica s prachovou kefkou
Kód:  CONVP833 Produktové číslo:  VP8336 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept VP8336 PERFECT CLEAN

Elegantný dizajn

XL vrecko

Bohaté príslušenstvo


Concept VP8336 – pre perfektné upratovanie

Vreckový vysávač Concept VP8336 PERFECT CLEAN vás nadchne svojím vysokým výkonom a bohatým príslušenstvom, ktorým je vybavený. Motor s príkonom 700 W umožní dokonale efektívne vysatie celej vašej domácnosti, umývateľný HEPA filter zaručí bezpečný domov aj pre alergikov. Vďaka kompaktnému tvaru sa vysávač veľmi pohodlne používa. Určite oceníte aj jeho elegantný dizajn, ktorý sa bude vynímať v každej domácnosti. Concept VP8336 je ideálnym pomocníkom, s ktorým upracete celý váš byt veľmi ľahko a pohodlne.




Concept VP8336

Prvotriedny výkon

Motor vysávača Concept VP8336 dosahuje príkon 700 W a vďaka tomu vždy dosiahnete perfektnú čistotu vo vašej domácnosti. Určite vás poteší aj mimoriadne kompaktný dizajn v elegantnom vyhotovení.

XL Vrecko

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Objemné vrecká

Concept VP8336 je opatrený mimoriadne veľkým vreckom s objemom 4 l, ktoré je vyrobené z modernej textílie a disponuje množstvom výhod. Medzi ne patria vysoké filtračné schopnosti, antibakteriálne vlastnosti, znášanlivosť so zvýšenou vlhkosťou a dokonca šetrí aj motor vysávača. Vďaka tomu bude vaša domácnosť čistá a zdravá súčasne.


Kľúčové vlastnosti vreckového vysávača Concept VP8336 PERFECT CLEAN

  • Vreckový vysávač s vysokým výkonom
  • Concept VP8336 vysaje dokonale celý váš byt
  • Umývateľný HEPA filter
  • Bohaté príslušenstvo
  • Automatický navijak kábla
  • Elektronická regulácia výkonu
  • 7 stupňová filtrácia
  • XL veľkosť vrecka
  • Concept VP8336 v bielo-tyrkysovom vyhotovení

Podlahová hubica

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Podlahová hubica

ECO hubica zvyšuje účinnosť vysávania i pri povinnom znížení príkonu motora. Môžete ju použiť pri vysávaní kobercov, behúňov a predložiek, po prepnutí klapky sa z hubice vysunú štetiny, ktoré sú mimoriadne vhodné na upratovanie tvrdých podláh.

Turbokefa

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Turbokefa

Poznáte to, chcete poctivo vysať svoj koberec, ale ide to ťažko a zvyčajne tam nejaké vlasy, či zvieracie chlpy zostanú. S turbokefou od Concept sa to stane minulosťou. Kefa zabudovaná v hubici vás bleskurýchle zbaví všetkého neporiadku na akomkoľvek type kobercov.


Bohaté príslušenstvo vysávača Concept VP8336

K vysávaču Concept VP8336 dostanete bohaté príslušenstvo, s ktorým bez problémov vysajete celý byt nehľadiac na rôzne povrchy. Všade tak zavládne bezkonkurenčná čistota.


Parketová hubica

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Parketová hubica

Hubica bola navrhnutá špeciálne na upratovanie tvrdých povrchov akými sú napríklad vinyl, linoleum, parkety a plávajúce podlahy. Pri vysávaní s touto hubicou k vysávaču Concept VP8336 svoje podlahy nepoškodíte.

Prachová kefa

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Hubica s prachovou kefou

Ak potrebujete ľahko a rýchlo upratať neporiadok za nábytkom a na ďalších horšie prístupných miestach, skvele vám poslúži táto hubica. Vďaka jej úzkemu profilu sa dostanete kam potrebujete. Navyše je osadená prachovou kefou, ktorú využijete aj pri vysávaní čalúnenia.


Produkty Perfect Clean

Výrobca Concept ponúka množstvo produktov, ktoré vám zaručia kvalitné a pohodlné upratovanie vašej domácnosti a vy si tak môžete vychutnať v zdraví chvíle plné pohody a komfortu. Zo širokej ponuky si určite vyberiete svojho favorita.



Parametre a špecifikácia

Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Akčný rádius
11 m Hotovo!
Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Vlastnosti

Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Akčný rádius
11 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Parketová, Štrbinová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
700 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
79 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
4,7 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Tyrkysová Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, mate v nabidce take nahradni sacky pro tento vysavac?

Diskusia a poradňa k Concept VP8336 PERFECT CLEAN
Príslušenstvo pre Concept VP8336 PERFECT CLEAN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VP8336 PERFECT CLEAN . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept VP8336 PERFECT CLEAN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept VP8336 PERFECT CLEAN. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept VP8336 PERFECT CLEAN.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií