PET Siguro kuchyňský robot

Concept VR2110 2 v 1 RoboCross Gyro

Zobraziť katalóg
Concept VR2110 2 v 1 RoboCross Gyro
3,8 18 hodnotení
Robotický vysávač s mopom, na čistenie kobercov a na zvieracie chlpy, na všetky druhy podláh, automatické dobíjanie, senzor proti pádu zo schodov, odolnosť kief proti namotávaniu vlasov, senzor proti nárazu, vysávanie viacerých miestností a prispôsobenie povrchu podlahy, objem nádoby 0.6l, počet bočných štetcov: 2, prekoná prekážku do 1,5cm, navigácia: gyro, BLDC motor, typ ovládania: aplikácia, spôsob čistenia: kefy, programy a mopovanie, čas nabíjania 5h, typ batérie: Li-Ion, doba chodu 180min, hepa filter a penový filter, hlučnosť 65dB, mobilná aplikácia, adaptér, bočná kefa, diaľkové ovládanie, HEPA filter, kefa na podlahu/koberce, kefa PET na zvieracie chlpy, mopovacia textília, nabíjacia stanica, penový filter, virtuálna stena a zásobník na vodu, čierna farba
Kód:  CONRV679 Produktové číslo:  VR2110 Stránky výrobcu

Concept VR2110 2 v 1 RoboCross Gyro

Hľadáte kvalitného pomocníka na upratovanie vašej domácnosti? Potom pre vás bude výkonný robotický vysávač Concept VR2110 2 v 1 ako stvorený, pretože zvládne vysať a vytrieť naraz, čím vám ušetrí kopu času pri upratovaní. Vysávač je vhodný pre všetky druhy povrchov vrátane kobercov. Concept VR2110 možno ovládať pomocou mobilnej aplikácie či diaľkového ovládania. V príslušenstve nájdete PET kefu, HardFloor kefu či špirálovú kefu. Vďaka navigačnej technológii GyroTec 2.0 sa vysávač ľahko orientuje v priestore a zvládne aj prekážky do výšky 1,5 cm. Na jedno nabitie zvládne robotický vysávač upratovať až 180 minút. Vďaka filtračnému systému TripleAirClean bude váš domov krásne čistý bez vírusov a baktérií.


2 v 1

Trojstupňová filtrácia

Všetky druhy povrchov


Kľúčové vlastnosti robotického vysávača Concept VR2110 2 v 1 RoboCross Gyro

  • Zvládne prekážky do výšky 1,5 cm
  • Concept VR2110 je vybavený silným motorom
  • Na jedno nabitie zvládne upratovať až 180 minút
  • Robotický vysávač je ideálny na všetky druhy povrchov vrátane kobercov
  • Navigačná technológia GyroTec 2.0 pre skvelú orientáciu v priestore
  • Ponúka možnosť vysávania a vytierania v jednom kroku
  • Výkonný bezkefový BLDC motor
  • Energeticky úsporný vysávač
  • Tichý chod
  • Kapacita prachového zásobníka: 600 ml
  • Kapacita zásobníka 2 v 1: prachový 350 ml/na vodu 300 ml
  • Doba nabíjania 3 – 4 hodiny
  • Disponuje tromi hlavnými kefami a dvoma bočnými kefkami
  • Špirálová kefa na všetky druhy podláh
  • HardFloor kefa na tvrdé podlahy
  • Concept VR2110 ponúka PET kefu
  • CARPET turbo na vysávanie kobercov
  • Dokonalá orientácia vďaka TOF senzoru
  • Ovládanie robota cez aplikáciu Concept Home
  • 4 režimy upratovania
  • TripleAirClean filtračný systém pre dokonale čisté prostredie

Navigačná technológia GyroTec 2.0

Robotický vysávač Concept VR2110 sa pýši pokročilou navigačnou technológiou GyroTec 2.0, vďaka ktorej sa skvele orientuje v priestore, neprechádza opakovane rovnaké miesta, čím značne skracuje dobu upratovania. Využiť ho môžete na všetky druhy podlahových krytín aj s členitými priestormi. Dverové prahy a iné prekážky do výšky 1,5 cm nie sú pre vysávač Concept VR2110 žiadny problém, pretože je vybavený veľkými kolesami a silným motorom. Až robotický vysávač dokončí upratovanie, sám sa vráti späť do nabíjacej stanice.

Concept VR2110 vás zbaví vírusov a baktérií

Čistý a krásne voňavý domov je základ každej rodiny. Concept VR2110 vám pomôže s bojom proti nečistotám, vírusom a baktériám. Do zásobníka na vodu stačí jednoducho pridať vami vybraný dezinfekčný prostriedok a robot môže začať vytierať. Výsledkom bude perfektne čistý a dezinfikovaný domov.

Vysávač Concept 2 v 1

Všetci to iste poznáme, že nie vždy je čas na poriadne upratovanie. To sa vám však s vysávačom Concept VR2110 nikdy nestane! Robotický vysávač totiž ponúka možnosť vysávania a vytierania v jednom kroku, pričom kombinuje klasickú nádobu na prach s elektronicky riadeným zásobníkom na vodu. Na použitie tejto funkcie je potrebné k zásobníku na suché upratovanie pridať zásobník 2 v 1 a robotický vysávač sa pustí do práce.

Výkonný bezkefový BLDC motor

Vysoko výkonný digitálny bezkefový rovnomerný BLDC motor vám prináša rad zaujímavých výhod. Jednou z nich je tichší chod oproti bežným motorom pri vysávačoch. Energeticky je veľmi úsporný, takže šetrí nielen energiu, ale aj vašu peňaženku. Motor vysávača Concept VR2110 je spoľahlivý a má dlhšiu životnosť, pričom sa súčasne podieľa na vysokej sacej sile vysávača, ktorá dosahuje 2 200 Pa. Vybrať si môžete hneď z 3 úrovní výkonu, ktoré sa menia v závislosti od spusteného režimu upratovania. Sací výkon je možné nastaviť aj manuálne podľa potreby a miery znečistenia.

Na jedno nabitie vydrží až 180 minút upratovania

Benefitom vysávača Concept VR2110 je kvalitná vysokokapacitná 3 200 mAh batéria LG BYD, vďaka ktorej zvládne vysávač na jedno nabitie upratovať až neskutočných 180 minút. Batéria s vysokým výkonom ponúka dlho životnosť a stabilný cyklus. Takéto batérie sa využívajú napríklad v automobilovom priemysle alebo v batériových úložiskách fotovoltaických systémov, čo svedčí o jej maximálnej kvalite.

Vysaje aj ťažko prístupné miesta

Vysávač Concept VR2110 disponuje tromi hlavnými kefami a dvoma bočnými kefkami. Hlavné kefy môžete vymeniť presne podľa vašich potrieb a v závislosti od vysávania povrchu. Bočné kefky rozširujú záber a slúžia na upratovanie ťažko prístupných miest okolo stien, nábytku či v rohoch miestností.

Špirálová kefa na všetky druhy podláh

Concept VR2110 je vybavený špirálovou kefou, ktorá je tvorená kombináciou štetín a gumových lamiel. Hravo si poradí so všetkými druhmi podláh vrátane kobercov.

HardFloor kefa na tvrdé podlahy

Príslušenstvo vysávača Concept VR2110 je naozaj bohaté. Ponúka napríklad kefu HardFloor, ktorá je určená predovšetkým na tvrdé podlahy. Táto kefa dokáže zachytiť až 3× viac nečistôt vrátane miniatúrnych častíc. Vďaka mäkkému povrchu so špeciálnymi vláknami sa nemusíte báť, že by dochádzalo k poškriabaniu podláh. Vysávač všetko efektívne a hlavne šetrne uprace.

Concept VR2110 ponúka PET kefu pre vašich miláčikov

Ak máte doma domáceho maznáčika, iste oceníte špeciálnu PET kefu, ktorá je vhodná na chlpy a najjemnejší prach či popadané vlasy. Špirálová kefa je osadená gumovými lamelami, takže pri upratovaní sa do nej chlpy či vlasy nezamotávajú.

CARPET turbo na vysávanie kobercov

Vysávač Concept VR2110 ponúka tiež funkciu Carpet turbo, ktorú využijete predovšetkým, ak máte v robote usadenú Carpet kefu. Turbo sa automaticky aktivuje vo chvíli, keď vysávač nabehne na koberec. Zvýši sa sací výkon, takže koberec bude perfektne čistý. Po návrate na tvrdé podlahy sa vráti k pôvodnému výkonu.

Dokonalá orientácia vďaka TOF senzoru

Robotický vysávač VR2110 je vybavený špeciálnym senzorom, ktorý mu zaisťuje perfektnú orientáciu pozdĺž múrov. Počas vysávania si vysávač udržuje mierny odstup od prekážok, takže chráni seba aj nábytok pred poškodením. Nedochádza tak k nepríjemným nárazom. TOF senzor zároveň slúži na detekciu skla a čiernych stien, takže si robot poradí s upratovaním aj pozdĺž týchto plôch.

Ovládanie robota cez aplikáciu Concept Home

Aby ste mali robota Concept VR2110 vždy pod kontrolou, môžete využiť aplikáciu Concept Home, ktorá je zadarmo v slovenčine prístupná pre iOS a Android. Po nainštalovaní aplikácie môžete robotovi hneď naplánovať upratovanie kedykoľvek a odkiaľkoľvek. V aplikácii je možné tiež v reálnom čase sledovať, koľko toho robotický vysávač Concept upratal a kde sa práve nachádza. Aj napriek tomu, že nie ste práve doma, možno cez aplikáciu začať upratovanie. Keď sa vrátite domov, budete mať perfektne upratané. Ak však nemáte inteligentný telefón alebo vám mobilná aplikácia nevyhovuje, môžete robota ovládať pomocou diaľkového ovládača.

Concept VR2110 ponúka 4 režimy upratovania

Robotický vysávač Concept VR2110 vám ponúka 4 režimy upratovania. V režime Auto SMART sa vysávač efektívne a systematicky pohybuje v líniách po celom priestore a na záver vykoná upratovanie pozdĺž stien. V lokálnom TURBO režime sa vysávač Concept VR2110 pohybuje v špirále a vysáva na maximálny výkon v konkrétnom mieste. Perfektného upratovania pozdĺž stien docielite pomocou obvodového režimu. Ak vám však nevyhovuje ani jeden vyššie zmienený režim, jednoducho si pomocou manuálneho režimu vysávač umiestnite tam, kde práve potrebujete upratať.

Funkcie, ktoré uľahčia upratovanie vašej domácnosti

Vysávač Concept VR2110 disponuje hneď niekoľkými vychytanými funkciami. Ak zvolíte režim AUTO SMART či obvodový režim, možno aktivovať funkciu TURBO, vďaka ktorej bude robotický vysávač Concept VR2110 vysávať na maximálny výkon. Pri zvolení funkcie INTENSIVE sa funkcia vykoná 2× a pri obvodovom režime navyše s maximálnym výkonom. Aby ste však počas upratovania mohli nerušene sledovať váš obľúbený film či televíznu reláciu, využite funkciu SILENT, ktorá vypne všetky hlasové oznámenia.

TripleAirClean filtračný systém pre dokonale čisté prostredie

Ak máte v rodine malé deti či niekoho, kto je alergik, zaiste pri vysávači Concept VR2110 oceníte pokročilý filtračný systém TripleAirClean, ktorý sa postará o maximálne čisté prostredie bez baktérií a vírusov. Ide o trojstupňovú filtráciu s HEPA filtrom 13, ktorý dokáže zo vzduchu odstrániť až 99,9 % častíc a iných škodlivín vrátane baktérií a vírusov.


Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spôsob navigácie
Gyroskopická Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
Gyroskopická Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1,5 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Prispôsobenie povrchu podlahy, Časový rozvrh upratovania Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Mobilná aplikácia, Hlasom Hotovo!
Kompatibilita
Concept Home, WiFi Hotovo!
Vlastnosti
Diaľkové ovládanie, Odolnosť kief proti namotávaniu vlasov Hotovo!
Typ motora
BLDC Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter, Penový filter Hotovo!

Príkon

Príkon
25 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
65 dB Hotovo!

Zberná nádoba

Objem
0,6 l Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
35 cm Hotovo!
Výška
8 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,77 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Áno Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
65 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
8 cm Hotovo!
Šírka
35 cm Hotovo!
Hĺbka
35 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,77 kg Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, premyslim o koupi robotickeho vysavace vr2110 ale na internetu je hrozne malo hodnoceni uzivatelu, a vubec zadna recenze toho produktu, ted nvm jestli ho nikdo nechce z nějakého důvodu, a nebo jenom nehodnotí, mužů Vas poprosit abyste recenzovaly produkt na Youtube kanale alzatech nebo alzatube ?

Dobrý den, jak poznám že je vysavač nabitý ? Děkuji

Dobrý den, vysavač mám asi 2 měsíce a nyní přestala jít regulace sacího výkonu. Vysavač jede stále na plný výkon, což dost snižuje délku vysávání. V aplikaci změním výkon na nízký a okamžitě se opět přepne na maximální výkon. Je toto důvod k reklamaci?

Dobrý den, mám dotaz ohledně aplikace. Nejde mi v aplikaci uložit konkretni mistnosti,tak aby si je vysavac naskenoval a zapamatoval pro dalsi pouziti. Neustale se mi v mistnosti ztraci a vysava jednu misnost i pres hodinu dokud ho sama nevypnu.

Dobrý den, lze nastavit automatické uklízení v aplikaci, aby každý den v určitou dobu vyjel?

Dobrý den chci se zeptat vysavač mi při zapnutí na koberci začne couvat a zahlasi chybu v aplikaci je napsáno zkotrolukte kolečka zda nejsou zablokovaná.

Po zasunutí zásobníku s vodou vitira bez problémů, po zasunutí zásobníku hlásí chybu špatně vložena nádoba co stim zkoušení několikrát zásobník drží

Dobrý deň, dá sa vysávač poslať cez aplikáciu aj do konkrétnej izby? Nikde som to nenašla ďakujem.

Dobrý den, chci se zeptat, mám problém s timto vysavačem. Vysavac vyjede z dokovací stanice a točí se na místě. Po 3 otáčkách se zastaví a začnou kontrolky svítit červeně. Na reklamaci řekli, že je vše v pořádku. Nevim co s tím mám dělat. Děkuji za odpověď.

dobrý den, jde nastavit aby vysavač mluvil česky ?

123
Diskusia a poradňa k Concept VR2110 2 v 1 RoboCross Gyro
Príslušenstvo pre Concept VR2110 2 v 1 RoboCross Gyro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VR2110 2 v 1 RoboCross Gyro. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept VR2110 2 az 1-ben RoboCross Gyro.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií