AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Concept VS5030, stojanový

Zobraziť katalóg
Concept VS5030, stojanový
Ventilátor – stojanový, priemer lopatiek 35cm, hlučnosť 65dB, výkon 40W, 3 rýchlosti, oscilácia, automatické horizontálne otáčanie a nastaviteľná výška, biela farba
Kód:  CONVE464 Produktové číslo:  VS5030 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept VS5030, stojanový

Stojanový ventilátor Concept VS5030 sa dokonale hodí do horúcich letných dní, kedy potrebujete rýchle osvieženie. Vyberať môžete z 3 rýchlostí prúdenia vzduchu, vďaka čomu nebudete nútení znášať vysoké teploty, ktoré v teplých dňoch panujú. Ventilátor je opatrený 7 lopatkami, ktoré sú dokonale chránené bezpečnostnou mriežkou, a preto nehrozí nebezpečenstvo kontaktu ruky alebo iných predmetov s lopatkami.

Tri rýchlosti

Oscilácia

Voliteľná výška

Kľúčové vlastnosti stĺpového ventilátora Concept VS5030

  • Hmotnosť ventilátora 5,2 kg
  • Biela farba
  • Funkcia automatickej rotácie
  • 3 nastaviteľné stupne rýchlosti prúdenia vzduchu
  • Nastaviteľná výška
  • 7 lopatiek pre dokonalé prúdenie vzduchu
  • Bezpečnostná mriežka proti dotyku lopatiek
  • Priemer ventilátora Concept 40 cm
  • Stabilná kruhová základňa

Ventilátor Concept VS5030 má nastaviteľnú výšku

Ventilátor Concept VS5030 má nastaviteľnú výšku, ktorú je možné upraviť podľa vašich potriebSklopná vrtuľa ventilátora sa postará o presné cielenie prúdu vzduchu. Vďaka stojanovému ventilátoru Concept VS5030 si doprajete rýchle a dokonalé ochladenie počas teplých dní.

Regulovateľná rýchlosť

Vrtuľa ventilátora Concept VS5030 je vybavená 7 lopatkami pre dokonalé prúdenie vzduchu. Vyberať možno hneď z 3 rýchlostí prevádzky, ktoré sú regulovateľné pomocou ovládacieho kolieska. O otáčanie vrtule ventilátora v horizontálnom smere sa postará funkcia oscilácie, vďaka ktorej dosiahnete ešte rýchlejšie prúdenie vzduchu v miestnosti.

Stabilná základňa

Dokonalá stabilita ventilátora Concept VS5030 je zaistená kruhovou základňou pre bezpečnú prevádzku bez obáv z prevrhnutia. Vrtuľa ventilátora Concept VS5030 je navyše zabezpečená mriežkou, ktorá dokonale zabraňuje dotyku rotujúcich lopatiek s cudzími predmetmi.

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Maximálna hlučnosť
65 dB Hotovo!
Minimálna hlučnosť
52 dB Hotovo!
Príkon
40 W Hotovo!
Počet rýchlostí
3 Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Vlastnosti

Maximálna hlučnosť
65 dB Hotovo!
Minimálna hlučnosť
52 dB Hotovo!
Príkon
40 W Hotovo!
Počet rýchlostí
3 Hotovo!
Priemer lopatiek
35 cm Hotovo!
Funkcie
Oscilácia Hotovo!
Vlastnosti
Nastaviteľná výška Hotovo!
Minimálna výška
90 cm Hotovo!
Maximálna výška
130 cm Hotovo!

Typ

Typ
Stojanový Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Concept VS5030, stojanový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VS5030, stojanový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept VS5030, Standventilator. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept VS5030, Standventilator. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept VS5030 Álló ventilátor.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií