P&G MS v hokeji_CZ

CONCEPT VT8100 Stĺpový

Zobraziť katalóg
CONCEPT VT8100 Stĺpový
Teplovzdušný ventilátor – vykurovací výkon 2200W, 3 nastaviteľné úrovne vykurovania, umiestnenie na podlahu, hlučnosť 49dB(A), kľúčové funkcie a benefity: poistka proti prevrhnutiu, bezpečnostná poistka, detská poistka, s časovačom, s LED displejom, termostat, diaľkové ovládanie, ventilátor a regulácia teploty, 85.5×32×20.3cm (V׊×H), biela a čierna farba
Kód:  CONVT810 Produktové číslo:  VT8100 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONCEPT VT8100 Stĺpový

Teplovzdušný ventilátor Concept VT8100 sa postará nielen o dokonalé vykurovanie miestnosti, ale stane sa aj moderným dizajnovým prvkom vašej domácnosti. Ventilátor je vybavený vysoko kvalitnými PTC vykurovacími článkami, vďaka ktorým sa byt v chladných dňoch perfektne vyhreje a v tých horúcich naopak príjemne osvieži. Najlepších výsledkov pritom dosahuje v miestnosti do veľkosti 20 m2. Ventilátorponúka 3 stupne nastavenia výkonu, a to nízky, stredný a vysoký (v teplotnom rozmedzí 5 až 35 °C). K dispozícii je tiež režim ECO, pri ktorom si ventilátor Concept VT8100 automaticky nastavuje najvhodnejšiu úroveň výkonu tak, aby v miestnosti udržal požadovanú teplotu. Spotrebič má k dispozícii aj 24-hodinový časovač.

Zahreje a osvieži

ECO režim

Oscilácia


Kľúčové vlastnosti teplovzdušného ventilátora Concept VT8100

  • Teplovzdušný ventilátor s moderným dizajnom
  • Concept VT8100 miestnosť ohreje aj osvieži
  • Spotrebič používa vysoko kvalitné PTC vykurovacie články
  • Ponúka 3 stupne nastavenia výkonu v teplotnom rozmedzí 5 až 35 °C
  • Funkcia samostatného ventilátora s 2 rýchlosťami prúdenia vzduchu
  • Ventilátor má režim ECO a 24-hodinový časovač
  • Možnosť aktivovať kmitanie/osciláciu
  • Intuitívne ovládanie pomocou panelu v hornej časti a diaľkového ovládača
  • Prehľadný LCD displej zobrazujúci aktuálne hodnoty
  • Concept VT8100 je vhodný do miestnosti vo veľkosti 20 m2
  • S ochranou proti prehriatiu
  • Automatické vypnutie v prípade náhodného prevrátenia
  • Farebné vyhotovenie: čierne

Concept VT8100 miestnosť vyhreje aj osvieži

Teplovzdušný stĺpový ventilátor Concept VT8100 vás zaujme moderným čierno-bielym dizajnom, ktorý krásne doplní interiér vašej domácnosti. Vďaka LED displeju budete mať kompletný prehľad o všetkých funkciách. Kvalitné PTC vykurovacie články sa postarajú o skutočne dokonalé vykurovanie miestnosti a v prípade potreby aj o jej osvieženie. Najlepších výsledkov pritom dosahuje v miestnosti do veľkosti 20m2

Možnosť nastavenia prevádzkových režimov

Aby bola distribúcia tepla čo najrýchlejšia, disponuje ventilátor Concept VT8100 funkciou oscilácie, ktorú môžete aktivovať podľa potreby. V horúcich letných dňoch určite využijete funkciu samostatného ventilátora s 2 rýchlosťami prúdenia vzduchu. Zaistíte tak svieže ochladenie miestnosti. Concept VT8100 sa dá pritom pohodlne ovládať pomocou panelu v jeho hornej časti aj pomocou diaľkového ovládača. Nastaviť si môžete tiež nízky, strednýalebo vysoký vykurovací výkon v teplotnom rozmedzí od 5 do 35 °C. K dispozícii je tiež energeticky úsporný režim ECO, počas ktorého si ventilátor automaticky nastaví najvhodnejšiu úroveň výkonu, vďaka čomu udrží v miestnosti vami zvolenú teplotu.

Veľmi jednoduchá obsluha ventilátora Concept VT8100

Všetko na ventilátore je možné ovládať manuálne na hornom paneli alebo môžete tiež použiť diaľkové ovládanie. Pretože každá funkcia má svoje vlastné tlačidlo, ovládanie je veľmi jednoduché a intuitívne. Ľahko si tak môžete nastaviť požadovaný režim, časovač, spustiť kmitanie alebo aktivovať detský zámok. Vybrané programy a hodnoty uvidíte na prehľadnom LED displeji ventilátora Concept VT8100.

Prevádzka ventilátora Concept je úplne bezpečná

Samotná prevádzka teplovzdušného ventilátora Concept VT8100 je veľmi bezpečná. Disponuje totiž ochranou proti prehriatiu a funkciou automatického vypnutia v prípade náhodného prevrátenia. Určite oceníte aj jeho veľmi pohodlné prenášanie, ktoré umožní nízka hmotnosť a praktické držadlo. Na jeho tele nájdete tiež praktický úložný priestor, kam si môžete odložiť diaľkové ovládanie.

Rozmery:
85,5 × 32 × 20,3 cm

Hmotnosť:
6,7 kg

Príkon:
2 000 W


Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Typ ohrievača
Elektrický, Teplovzdušný Hotovo!
Vhodné
Do bytu, Do domu, Na chatu, Do garáže, Do dielne Hotovo!
Materiál
Keramika, Plast Hotovo!
Umiestnenie
Na podlahu Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Typ ohrievača

Typ ohrievača
Elektrický, Teplovzdušný Hotovo!

Vhodné

Vhodné
Do bytu, Do domu, Na chatu, Do garáže, Do dielne Hotovo!

Materiál

Materiál
Keramika, Plast Hotovo!

Vlastnosti

Umiestnenie
Na podlahu Hotovo!
Vlastnosti
Elektronické ovládanie, LED displej, Detská poistka, Oscilácia Hotovo!
Príkon
2 200 W Hotovo!
Vykurovací výkon
2 200 W Hotovo!
Počet stupňov výkonu
3 Hotovo!
Hlučnosť
49 dB(A) Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Poistka proti prevrhnutiu, Bezpečnostná poistka, Detská poistka, S časovačom, S LED displejom, Termostat, Diaľkové ovládanie, Ventilátor, Regulácia teploty Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Čierna Hotovo!

Rozmery

Výška
85,5 cm Hotovo!
Šírka
32 cm Hotovo!
Hĺbka
20,3 cm Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CONCEPT VT8100 Stĺpový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT VT8100 Sloupový . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONCEPT VT8100 Turmventilator. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONCEPT VT8100 Turmventilator. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONCEPT VT8100 Oszlop hősugárzó.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií