Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

CONCEPT VTE7015

Zobraziť katalóg
CONCEPT VTE7015
5 6 hodnotení
Vínotéka – energetická trieda F, samostatne stojaca, na 15 fliaš, na chladenie slúži termočlánok, 4 police, s displejom, rozmery 63,6 × 36 × 55 cm (V׊×H), hmotnosť 17,5 kg
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  CONVI007 Produktové číslo:  VTE7015 Informačný list Stránky výrobcu
CONCEPT VTE7015 228,90 € Momentálne nedostupné

CONCEPT VTE7015

Doprajte si odpočinok sami pre seba! Pohodlne sa usaďte a vychutnajte si svoje obľúbené víno s ideálnou teplotou. Vínotéka Concept VTE7015 poskytne vínu tú najlepšiu možnú starostlivosť. Vnútorný priestor vínotéky pojme až 15 fliaš, ktoré sú umiestnené na 5 policiach z bukového dreva. Vínotéka Concept disponuje modernou termoelektrickou technológiou chladenia, ktorá je veľmi účinná a úsporná. Zaiste vás poteší extrémne tichá činnosť a kvalitné LEDkové osvetlenie vnútorného priestoru, ktoré vám poskytne úplný prehľad o aktuálnom stave vo vínotéke. Pomocou dotykového displeja si môžete vo vínotéke Concept VTE7015 regulovať teplotu, prepínať jednotky stupňov Celzia alebo Fahrenheita či ovládať vnútorné svetlo.

Ultra tichá

15 fliaš

Termoelektrické chladenie


Kľúčové vlastnosti vínotéky Concept VTE7015

  • Vnútorný priestor vínotéky pojme až 15 fliaš
  •   Kvalitné LEDkové osvetlenie sa postará o perfektný prehľad vo vínotéke
  •   Nastavenie teploty v rozmedzí od 12 do 18 °C
  •   Vkusné a moderné vyhotovenie 
  •   Kompaktné rozmery vínotéky
  •   Účinná termoelektrická technológia chladenia
  •   Veľmi tichý chod
  •   5 políc z bukového dreva
  •   Pohodlné a intuitívne ovládanie pomocou dotykového displeja
  •   Povrch dverí – číre plexisklo
  •   Energetická trieda F


Najlepšia starostlivosť o vaše víno

Viete o tom, že zlé skladovanie vína môže výrazne ovplyvniť výslednú chuť? A práve preto pripravila firma Concept pre vás túto atraktívnu vínotéku VTE7015, ktorá sa postará o vaše fľaše tým najlepším možným spôsobom. Vínotéka si vás zaiste získa svojím moderným vyhotovením, ktoré je vkusné a hodí sa naozaj kamkoľvek. Atraktívny vzhľad dopĺňa 5 políc z bukového dreva. Veľkou výhodou vínotéky sú tiež kompaktné rozmery, vďaka ktorým ju môžete umiestniť kdekoľvek vo vašej domácnosti. Vínotéka Concept VTE7015 pojme až 15 fliaš vína či iného chutného nápoja. Vnútornú teplotu je možné regulovať pomocou prehľadného dotykového panela v rozmedzí 12 – 18 °C.

Účinná termoelektrická chladiaca technológia

Vínotéka Concept VTE7015 sa honosí modernou termoelektrickou technológiou chladenia, ktorá je veľmi účinná a mimoriadne spoľahlivá. Vďaka tejto inovatívnej technológii výrazne šetríte energiu a vašu peňaženku. Navyše je vínotéka Concept VTE7015 tiež veľmi tichá, takže vás nebude nijako rušiť.

Veľmi tichý chod vínotéky Concept VTE7015

Veľkou výhodou vínotéky Concept VTE7015 je absencia kompresora, vďaka ktorej vínotéka sľubuje extra tichý chod, ktorý nepresiahne 26 dB. Vínotéka sa tak skvele hodí aj do kuchyne spojenej s obývacou izbou. 

Vínotéka Concept VTE7015 s kvalitnými bukovými policami

Vínotéka Concept VTE7015 si vás získa vďaka svojim elegantným policiam, ktoré sú vyrobené z kvalitného bukového dreva. Toto drevo sa vyznačuje vysokou odolnosťou, stálofarebnosťou a zároveň vie skvele udržať optimálnu vlhkosť. Vďaka tomu dostane vaše víno tú najlepšiu možnú starostlivosť. 

Pohodlné a intuitívne ovládanie vínotéky Concept VTE7015

Vínotéka Concept VTE7015 sa veľmi jednoducho ovláda pomocou dotykového ovládania, ktoré nájdete na čelnej strane. Vnútornú teplotu možno pohodlne regulovať jednoduchým stlačením. Dokonca možno tiež prepínať jednotky stupňov Celzia alebo Fahrenheita či ovládať vnútorné svetlo. Prehľadný displej vám tak umožní jasný prehľad o nastavenej teplote vo vnútri vínotéky Concept VTE7015.

Vínotéka Concept VTE7015 disponuje kvalitným osvetlením LED 

Vínotéka Concept VTE7015 je vybavená kvalitným LEDkovým osvetlením, ktoré má príjemnú bielu farbu. Dokonale nasvieti vnútorný priestor tak, aby ste mali svoje nápoje pod úplnou kontrolou. Vďaka praktickému osvetleniu tak nebudete musieť otvárať dvere. LEDkové osvetlenie je navyše oveľa úspornejšie než bežné žiarovky.

Doplňujúce informácie vínotéky Concept VTE7015: 

Hlučnosť: 26 dB 
Vnútorné osvetlenie LED 
Typ chladenia: termoelektrické 
Spotreba 0,252 kWh/deň, 92 kWh/rok 
Výška: 636 mm 
Šírka: 360 mm 
Hĺbka: 550 mm 
Vnútorné rozmery (v × š × h): 505 × 260 × 350 mm 
Netto hmotnosť: 17,5 kg 
Napätie: 220 – 240 V ~ 50 Hz 
Príkon: 65 W 
Vínotéka je vrátane spojovacieho kábla


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Výška
63,6 cm Hotovo!
Šírka
36 cm Hotovo!
Hĺbka
55 cm Hotovo!
Hmotnosť
17,5 kg Hotovo!
Energetická trieda
F Hotovo!

Rozmery

Výška
63,6 cm Hotovo!
Šírka
36 cm Hotovo!
Hĺbka
55 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
17,5 kg Hotovo!

Energetické parametre vínoték 2021

Energetická trieda
F Hotovo!
Ročná spotreba energie
92 kWh/annum Hotovo!
Počet fliaš
15 Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
A Hotovo!

Typ

Spôsob chladenia
Termočlánok Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!

Vnútorné usporiadanie

Počet políc
4 Hotovo!
Materiál políc
Drevo Hotovo!

Funkcie

Vybavenie
Displej Hotovo!
Klimatická trieda
N Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:
» Všetky domáce vinotéky, vstavané vinotéky
» Tento spotrebič je určený výhradne na uchovávanie vína.
» Všetky malé vinotéky
» Všetky voľne stojace vinotéky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CONCEPT VTE7015 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT VTE7015.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií