Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Concept ZN-8110 SUPER IONIC

Zobraziť katalóg
Concept ZN-8110 SUPER IONIC
Žehlička naparovacia, 2200W, keramická ionická plocha, zásobník na vodu 290ml, vertikálne naparovanie, funkcia proti odkvapkávaniu ANTI-DRIP, samočistiaca a odvápňovacia funkcia
Kód:  CON002a18 Produktové číslo:  ZN8110 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept ZN-8110 SUPER IONIC

Naparovacia žehlička Concept ZN-8110 SUPER IONIC vyniká svojim kvalitným spracovaním a množstvom užitočných funkcií. Jej prednosťou je keramická ionická plocha je extrémne odolná proti akémukoľvek mechanickému poškodeniu, navyše s vynikajúcou kĺzavosťou. Pri žehlení nemusíte vydávať veľa sily, žehlička ľahko kĺže po povrchu tkaniny. Navyše špeciálne línie umožňujú najúčinnejší rozvod pary po látke. Táto žehlička vás prekvapí tiež svojou jedinečnou ergonómiou a Soft Touch vankúšikom na rukoväti. Pre väčšiu bezpečnosť disponuje žehlička funkciou automatického vypnutia Auto Shut Off. Vie sa sama vypnúť po 8 minútach bez pohybu vo vertikálnej polohe a po 30 sekundách v horizontálnej polohe. Výbornou funkciou je aj automatické odvápňovanie Anti Calc a Anti Drip proti nežiaducemu odkvapkávaniu.

Kľúčové vlastnosti

  • Naparovacia žehlička
  • Extra odolná ionická keramická plocha
  • Vynikajúca kĺzavosť
  • Účelný rozvod pary po látke
  • Parný výkon 35 g/min
  • Parný ráz 90 g/min
  • Vertikálne naparovanie
  • Perfektne padne do ruky
  • Soft Touch vankúšik na rukoväti
  • Funkcia automatického vypnutia
  • Objem nádoby 290 ml
  • Prívodný kábel s otočným kĺbom
  • Anti Calc a anti Drip

Ionická keramická plocha

Už sa nemusíte obávať že si o zips či gombík poškodíte žehliacu plochu žehličky. Ionická keramická plocha je extrémne odolná a navyše má špeciálnu drážku, do ktorej počas žehlenia gombík krásne zapadne a nebude nikde prekážať. Táto plocha sa vyznačuje tiež perfektný klznosťou. Funguje tak, že iónové častice vo vnútri poťahu dosky delí molekuly na menšie a umožňujú im ľahšie preniknúť do vlákien. Tým dôjde k zmäkčeniu látky a odstránenie záhybov je preto oveľa jednoduchšie.

Príkon:
2200 W

 

Parametre a špecifikácia

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!
Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!
Ďalšie funkcie
Samočistenie Hotovo!
Bezpečnostné prvky
Anti-drip systém (proti odkvapkávaniu) Hotovo!

Typ žehličky

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!

Funkcie a vybavenie

Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!
Ďalšie funkcie
Samočistenie Hotovo!
Bezpečnostné prvky
Anti-drip systém (proti odkvapkávaniu) Hotovo!

Tech. špecifikácia

Príkon
2 200 W Hotovo!
Parný výkon
35 g/min Hotovo!
Parný ráz
90 g/min Hotovo!
Materiál žehliacej plochy
Keramika Hotovo!

Farba

Farba
Fialová Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Concept ZN-8110 SUPER IONIC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept ZN-8110 SUPER IONIC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Konzept ZN-8110 SUPER IONIC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Konzept ZN-8110 SUPER IONIC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept ZN-8110 SUPER IONIC.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií