AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Concept ZV2000 Perfect Air

Zobraziť katalóg
Concept ZV2000 Perfect Air
4,0 40 hodnotení
Zvlhčovač vzduchu – vhodný do miestnosti s veľkosťou 50 m², ultrazvukový, príkon 110 W, zvlhčovací výkon 400 ml/hod, objem nádržky 5 l, hlučnosť 30 dB, časovač, udržovanie vlhkosti, automatické vypnutie, nastaviteľná úroveň uvoľňovania pary a tri stupne zvlhčovania, rozmery 245 × 355 × 130 mm (Š×V×H) farba biela
Kód:  CONPA401 Produktové číslo:  ZV2000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept ZV2000 Perfect Air


Stupne vlhkosti

Ultrazvuk


Ideálny do domácnosti

Vďaka svojim kompaktným rozmerom a vysokému výkonu zapadne zvlhčovač vzduchu Concept ZV2000 Perfect Air kamkoľvek vo vašej domácnosti. Objemná nádrž vám zaručí, že zostane v chode dosť dlho a vy tak môžete v pokoji relaxovať.

Princíp ultrazvuku

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Concept ZV2000 Perfect Air produkuje studenú paru aj teplú paru - stačí si zvoliť, čo by ste zrovna radi. Veľkou prednosťou spotrebiča je jeho nízka spotreba energie, ako to už pri ultrazvukových zvlhčovačoch býva. Príkon zvlhčovača vzduchu Concept činí 110 W. Vďaka princípu vysokofrekvenčného oscilátora s frekvenciou 2,4 MHz dokáže vytvoriť veľmi jemnú paru.

Nastavenie vlhkosti zvlhčovača vzduchu Concept ZV2000 Perfect Air

Aby bolo všetko do bodky podľa vašich predstáv, môžete si nastaviť rôzne stupne vlhkosti - 45 %, 55 % a 65 %. Zároveň si môžete vybrať aj intenzitu pary. Automatické zapínanie/vypínanie udržuje zvlhčovač vzduchu ZV2000 Perfect Air v chode, aby sa mohol kedykoľvek zapnúť a udržiavať nastavenú úroveň vlhkosti.

Zvlhčovač vzduchu Concept ZV2000 - prvá pomoc pri prechladnutí

Ak sa vám doma zle dýcha alebo je člen vo vašej domácnosti astmatik či alergik, iste oceníte zvlhčovač vzduchu. Concept ZV2000 Perfect Air má atraktívny dizajn, ktorý hravo zapadne do interiéru vašej izby a oceníte ho aj v čase vykurovacej sezóny, kedy je vzduch v domácnostiach všeobecne suchší. Je vhodný do miestností s veľkosťou 40 – 50 m2.

Produkty Perfect Air

Výrobca Concept ponúka rad produktov, ktoré vám zaistia svieži a čistý vzduch a vy si tak môžete vychutnať chvíle plné pohody.


Technické parametre

  • Vhodný do miestností s veľkosťou 40 – 50 m2
  • Príkon: 110 W
  • Objem zásobníka na vodu: 5 l
  • Zvlhčovací výkon: 300 ml/h, 400 ml/h
  • Hlučnosť: 30 dB
  • Doba prevádzky: 15 h
  • Predhriatie vody na odstránenie baktérií a vírusov pri emisii pary
  • 3 stupne nastavenia vlhkosti (45 %, 55 %, 65 %)
  • 3 stupne rýchlosti prúdenia pary (L/M/H)
  • Svetlo
  • Automatické vypnutie pri vyprázdnení zásobníka na vodu
  • Japonský filter, ktorý zachytí 90 % nečistôt z vody (vodného kameňa)
  • Dĺžka kábla: 150 cm
  • 2,4 MHz

Parametre a špecifikácia

Odporúčaná veľkosť miestnosti
50 m2 Hotovo!
Príkon
110 W Hotovo!
Zvlhčovací výkon
400 ml/hod Hotovo!
Objem nádržky
5 l Hotovo!
Hlučnosť
30 dB Hotovo!

Vlastnosti

Odporúčaná veľkosť miestnosti
50 m2 Hotovo!
Príkon
110 W Hotovo!
Zvlhčovací výkon
400 ml/hod Hotovo!
Objem nádržky
5 l Hotovo!
Hlučnosť
30 dB Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Časovač, Udržovanie vlhkosti, Automatické vypnutie, Nastaviteľná úroveň uvoľňovania pary, Tri stupne zvlhčovania Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Rozmery

Hĺbka
130 mm Hotovo!
Šírka
245 mm Hotovo!
Výška
355 mm Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ionizátor a Casovac se nastavuje jak prosim?

Usazuje se v okolí zvlhčovače při jeho zapnutí na nábytku a ostatních věcech tzv.bílý film (bílý povlak, prach)?

Dobry den, pristroj pri nastaveni na “warm” produkuje chladnou paru. Jedna se o vadu vyrobku? Diky Vagnerova

Pouhých pár hodin po zapnutí úplně nového přístroje se rozblikaly úplně všechny kontroly, přístroj se vypnul a od té doby jen bliká. Po opakovaném vypnutí a zapnutí ze zásuvky pořád jen bliká. Můžete nějak poradit nebo to mám rovnou vrátit?

Dobry den, včera zakoupila tento zvlhčovač , funguje pouze při teplotě 65, při nastavení na jinou vlhkost blika a pak se vypíná. Proč to tak je ?

Dobrý deň. Nedávno sme si zakúpili do domácnosti tento zvlhčovač vzduchu. Po nejakom čase, keď je zvlhčovač spustený cítiť divný vzduch, keď vydychujem. Nádržku sme dali na 12 hodín do tmavej chladnej miestnosti aby vypáchla od novoty. Trochu to pomohlo ale aj tak este cítiť ten divný zápach. Pocitujem to hlavne, ked vzduch vydychujem. Je to normálne? Prejde to časom, či máme zvlhčovač reklamovať. Ďakujem za odpoveď.

Ten příkon 110W není uplně málo. Jaká je hodnota minimálního příkonu/zvlhčovacího výkonu?

Dobrý den, je možné vypnout ionizátor?

Dobry den, mám dotaz. Před 8 dny jsme si pořídili tento zvlhčovač. Týden pracoval bez problému, až do dnes. Při posledním doplnění vody do nádržky, se rozblikalo světýlko nejdříve černěně a poté bíle. Bohužel světýlko nepřestává blikat a po zkoušce navolit program, přístroj se vypne. Mám přístroj reklamovat ? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, bliká tlačítko humidity a z přistroje nejde pára. Co mám dělat?

12
Diskusia a poradňa k Concept ZV2000 Perfect Air
Príslušenstvo pre Concept ZV2000 Perfect Air Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT ZV2000 Perfect Air. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept ZV2000 Perfect Air.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií