Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

CONNECT IT Armband M5

Zobraziť katalóg
CONNECT IT Armband M5
3,9 64 hodnotení
Puzdro na mobil Apple , materiál: neoprén a plast, ochrana displeja pred poškriabaním
Kód:  JD811d Produktové číslo:  CI-213 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT Armband M5

CONNECT IT Armband M5 pre iPhone 6/6s a menšie mobilné telefóny je veľmi praktické puzdro určené pre pripnutie na ruku. Je zvlášť vhodné pre všetkých športovcov, lebo vám umožní sa plne sústrediť na tréning, bez toho aby vás telefón akokoľvek rušil a pritom budete mať stále priamy prístup na displej. Dlhší popruh s nastaviteľným zapínaním poskytuje vynikajúci tvar a pohodlie. Obal prilieha tesne na paži a zabezpečí vášmu prístroju plnú ochranu voči vlhkosti a potu bez pridania zbytočného objemu naviac.

Rozmery:

Vnútorné 14 × 8,4 × 0,9 cm

Parametre a špecifikácia

Materiál
Plast, Neoprén Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním Hotovo!
Barva
Čierna Hotovo!
Hĺbka
9 mm Hotovo!
Šírka
84 mm Hotovo!

Typ a materiál

Materiál
Plast, Neoprén Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním Hotovo!

Farba a motív

Barva
Čierna Hotovo!

Rozmery

Hĺbka
9 mm Hotovo!
Šírka
84 mm Hotovo!
Výška
140 mm Hotovo!

Typ a materiál

Použitie
Športový, Každodenný Hotovo!
Viac parametrov

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Vejde se telefon samsung galaxy a3 2017?

Dobrý den rád bych se zeptal zda se do pouzdra vejde huawei p20 lite

Dobrý den, tento kryt sem našel v příslušenství pro Nexus 5x, ale raději bych chtěl utvrdit, zda-li se tam vejde, pokud nemá-li vůli... případně jaký jiný kryt (armband) byste mi doporučili? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, má tohle pouzdro otvor na sluchátka? Děkuji za odpověď.

Dobrý den vejde se do tohoto typu kryty telefon htc desire 620, jestliže ne můžete mi prosím doporučit nějaký jiný?

Dobrý den, pojmulo by pouzdro smartphone Runbo Q-5S o rozměrech 155x75x25 mm? Popřípadě, zdali máte v nabídce nějaké vhodnější? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, vejde se do pouzdra Lenovo P70?

Diskusia a poradňa k CONNECT IT Armband M5
Príslušenstvo pre CONNECT IT Armband M5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT Armband M5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT Armband M5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT Armband M5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT Armband M5.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií