Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Rapture

CONNECT IT BATTLE AIR Pro gaming mouse, biela

Zobraziť katalóg
CONNECT IT BATTLE AIR Pro gaming mouse, biela
4,7 3 hodnotení
Herná myš – drôtová, symetrická, optická, pripojenie cez USB, na USB batérie, citlivosť 7200 DPI, možná zmena DPI, odozva 1 ms, 6 tlačidiel, klasické koliesko, RGB podsvietenie, dĺžka kábla 1,8 m, rozmery 3,8 × 6,7 × 12,85 cm (V׊×H), hmotnosť 0,108 kg
Kód:  JD754u5d1 Produktové číslo:  CMO-5510-WH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT BATTLE AIR Pro gaming mouse, biela Predaj skončil

CONNECT IT BATTLE AIR Pro gaming mouse, biela

Skvelá herná myš CONNECT IT Battle Air Pro

Odľahčené myši s perforovaným telom mohutne zaplavili herný priemysel a okamžite si našli desaťtisíce nadšených užívateľov. Značka CONNECT IT dlhodobo drží prst na tepe doby a hrdo čelí posledným trendom, takže nelenila a ako prvá tuzemská značka predstavila ľahučkú myš Battle Air Pro s „dierkami“ v tvare hexagónov. A zrodil sa dizajnový skvost.

Herná myš CONNECT IT BATTLE AIR

Nízka váha, ale ťažký kaliber

Váha iba 69 gramov (bez kábla) zabraňuje bolesti zápästia aj po niekoľkých hodinách intenzívneho hrania. Herná myš Battle Air Pro vďaka svojej nadčasovej ergonómii dokonale splynie s dlaňou tak, že o nej ani neviete. Spoľahnúť sa môžete na mechanické spínače HUANO, ktoré garantujú minimálne 10 miliónov kliknutí. A to už je veľa headshotov!

Citlivosť optického senzora myši
CONNECT IT BATTLE AIRsi môžete navoliť do 6 krokov a každý krok na jednu z 16 úrovní (500 až 7 200 DPI). Samozrejmosťou je aj 6 programovateľných tlačidiel vrátane precízneho posuvného kolieska a stavíme sa, že si zamilujete špeciálne teflónové pojazdy pre maximálnu klzkosť myši po akomkoľvek povrchu. Akcelerácia myši CONNECT IT BATTLE AIR dosahuje neuveriteľných 10G, takže o presnú mieru nebude núdza.


Myš CONNECT IT BATTLE AIR má farby, milióny farbičiek

Premyslené RGB podsvietenie s 16.8 miliónmi farieb len tak neomrzí žiadneho hráča, to vám garantujeme. Okrem nastavenia farebnej indikácie pre každú úroveň DPI, disponuje herná myš Battle Air Pro 10 dychberúcimi farebnými módmi vrátane úplného vypnutia. Všetko pohodlne nastavíte cez užívateľsky priaznivý softvér, ktorý si môžete stiahnuť na stránkach výrobcu.

Herná myš CONNECT IT BATTLE AIR

Profíci sa zhodli: To by šlo!

V spoločnosti CONNECT IT nenechali nič na náhodu a ohľadom vývoja myši BATTLE AIR sa radili aj s profesionálnym e-športovým tímom Sampi, ktorého zakladateľom a vlastníkom je český futbalový reprezentant Jakub Jankto. Po vyladení menších drobností a dôkladnom testovaní zo strany samotných hráčov prišiel príjemný verdikt – pomer cena/výkon/dizajn je fenomenálny a myš CONNECT IT BATTLE AIRskvele poslúži ako amatérskym, tak aj profi hráčom.

Herná myš CONNECT IT BATTLE AIR
Herná myš CONNECT IT BATTLE AIR

Kľúčové vlastnosti hernej myši CONNECT IT BATTLE AIR

Herná myš CONNECT IT BATTLE AIR
  • Herná myš CONNECT IT určená pre profesionálnych aj amatérskych hráčov počítačových hier
  • Optický senzor PIXART PAW3212DB
  • Voliteľná citlivosť optického senzora do 6 krokov, každý krok nastaviteľný na jednu z 16 úrovní.(500/800/1000/1200/1600/2000/2400/3000/3200/3500/4000/4800/5000/5500/6000/7200 DPI)
  • 6 voliteľných farebných indikácií podsvietenia pre každú úroveň DPI
  • Podpora užívateľských makier
  • LED podsvietenie s 16.8 miliónov farieb
  • Pogumované koliesko s protišmykovou úpravou pre maximálny grip
  • Vysoká presnosť ideálna aj na prácu v grafických editoroch
  • Špeciálna odľahčená konštrukcia myši CONNECT IT BATTLE AIR znižujúca únavu aj pri dlhodobom použití
Herná myš CONNECT IT BATTLE AIR

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,7 cm Hotovo!
Výška
3,8 cm Hotovo!
Hĺbka
12,85 cm Hotovo!
Hmotnosť
108 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Kompatibilita

Kompatibilita
Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 10, MacOS Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Senzor

Citlivosť
7 200 DPI Hotovo!
Doba odozvy
1 ms Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

má táto myš doubleklik ?

Je vhodná na csgo a neuškodí té myši rychle škubnutí ,jestli to zaznamená

Kolik cps to dá v drag clicku ?

Diskusia a poradňa k CONNECT IT BATTLE AIR Pro gaming mouse, biela
Príslušenstvo pre CONNECT IT BATTLE AIR Pro gaming mouse, biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT BATTLE AIR Pro gaming mouse, bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT BATTLE AIR Pro Gaming-Maus, weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT BATTLE AIR Pro Gaming-Maus, weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT BATTLE AIR Pro Gaming Mouse, fehér.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií