Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CONNECT IT BATTLE RNBW Headphones

Zobraziť katalóg
CONNECT IT BATTLE RNBW Headphones
4,5 52 hodnotení
Herné slúchadlá – mikrofón, uzavretý, 40mm konvertory, integrovaný zvukový čip, frekvenčná odozva 20Hz – 20kHz, citlivosť 94 ± 3dB, impedancia 16 Ohm, kábel 200cm, pozlátený USB konektor
Kód:  JD730m8c Produktové číslo:  CI-1130 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT BATTLE RNBW Headphones

Upozornenie od výrobcu: Ďalej nech čítajú iba hráči, ktorí chcú DOMINOVAŤ! 

Necítite ich. Ani po hodinách nosenia.

Herné slúchadlá musia spĺňať prísne požiadavky dnešných hráčov, čo sa modelu CI-1130 dokonale podarilo. Ich zvuk s frekvenčnou odozvou 20 Hz – 20k Hz je taký čistý, že krištáľ je oproti tomu špinavý kameň. 40 mm meniče spolu s príjemným a mäkkým čalúnením hlavového mostu vytvára dokonalé pohodlie, vďaka ktorému nebudú slúchadlá príťažou ani po niekoľkohodinovom hraní hier alebo počúvaní hudby. Samozrejmosťou je aj citlivý mikrofón – ako inak sa chcete dohovárať so svojim tímom a vyhrať tak všetky misie?

vypnuté
CONNECT IT BATTLE RNBW sluchátka s mikrofonem
 
 

 

Mami, nevyrušuj ma!

Veľkou prednosťou je aj tlmenie okolitého hluku, ktoré vám dopraje ešte viac pokoja a sústredenia na hranie hier alebo počúvanie hudby. Akurát možno občas nebudete počuť, že vás mama volá na večeru.

 

Atraktívne balenie

Slúchadlá patria do úplne novej rodiny BATTLE RNBW série, ktorú dostanete ako vždy v precízne a hlavne originálne vyhotovenom obale.

vypnuté
CONNECT IT BATTLE RNBW balení sluchátek
 
 
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Platforma
PC Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
PC Hotovo!

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Dá se vipnout svícení sluchátek?

Dobry den mam Xbox one s a chtel bych vedet jestli jsou kompatibilni

Dobrý, takže to funguje na 1 USB nebo na jacka? Mám notebook s 1 jackem a nechtěl bych, aby to doma leželo v šuplíku...

Dají se sluchátka propojit s xbox one s,děkuji předem za odpověď.

Koľko conectorov majú slúchadlá 1 alebo 2 (1. pre slúchadlá a 2. pre mikrofón)?

Dobry den. O aky tip usb ide. Lebo ja mam len usb 2.0 port v mojom pc. Dakujem

Dobrý deň neviete niekto aký dlhý Jack to má?

Když je zapojím to modrého usb 3 na notebooku bude fungovat i mikrofon ?

Dobrý ďen chcel som sa opýtať že keď ich pripojím do pc (Lenovo think pad windows 7) tak mi ukazuje že je vypnutý zvuk

idú aj na lenovo windows 7 ?

12
Diskusia a poradňa k CONNECT IT BATTLE RNBW Headphones
Príslušenstvo pre CONNECT IT BATTLE RNBW Headphones Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT BATTLE RNBW Headphones. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT BATTLE RNBW Kopfhörer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT BATTLE RNBW.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií