Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CONNECT IT Bluetooth Mouse čierna

Zobraziť katalóg
CONNECT IT Bluetooth Mouse čierna
3,9 180 hodnotení
Myš – bezdrôtová, laserová, ultratiché tlačidlá, Bluetooth 3.0, 800/1200/1600DPI, 2×AAA batérie
Kód:  JD755o6 Produktové číslo:  CI-201 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT Bluetooth Mouse čierna

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Myš CONNECT IT Bluetooth Mouse CI-201

Elegantná a ergonomická

Čierno-strieborné vyhotovenie v kombinácii s chrómovaným kolieskom pôsobí veľmi elegantne. Ergonómiu zaisťuje nielen vhodné tvarovanie, ale aj povrchové pogumovanie. Vzhľadom k svojej veľkosti je myš perfektnou voľbou napríklad na dlhšiu prácu s notebookom.

Presná a tichá

Pre pohodlnú prácu s počítačom na myši nájdete navyše tlačidlá na pohyb dopredu a dozadu. Oproti iným myšiam sú ale všetky tlačidlá veľmi tiché, čo oceníte ak nechcete rušiť vaše okolie. Pre čo najpresnejšie ovládanie môžete nastaviť citlivosť v krokoch 800/1 200/1 600 DPI.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
CONNECT IT Bluetooth Mouse CI-201 buttons
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Myš CONNECT IT Bluetooth Mouse CI-201

Ľahké párovanie

Párovanie Bluetooth myši CONNECT IT nemôže byť jednoduchšie. Myš musí byť zapnutá, potom stačí stlačiť koliesko a pravé tlačidlo. Tým sa myš uvedie do párovacieho režimu a možno ju ľahko vyhľadať v počítači v dostupných bluetooth zariadeniach. Pokiaľ by bol potrebný párovací PIN, stačí zadať štyri nuly.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,2 cm Hotovo!
Výška
3,8 cm Hotovo!
Hĺbka
11,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,08 kg Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
Bluetooth Hotovo!

Použitie myši

Typ
Cestovná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
1 600 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!
Maximálny dosah
10 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

bude fungovat i s iPadem mini 2??

Dobrý den, je součástí balení i Bluetooth adaptér, když ve stolním počítači nemám zabudovaný Bluetooth?

Dobry den. Prosim o radu. S mysi jsem spokojen, ale pokud ji par vterin nepouzivam, tak se uspi a probere jedine vypnutim a zapnutim. Neexistuje nejake gesto co by ji zaplo jednoduseji?

Existuje k této myši nějaká další tichá alternativa - kromě ASUS WT425?

dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je kompatibilní s Evolveo Android Stick Q3 4k ?

Dobrý den, pokud budou v blízkosti (2m) dvě tyto myši a každá k jinému notebooku, není šance, aby se nějak rušili/přeskakovali? Děkuji :-)

Diskusia a poradňa k CONNECT IT Bluetooth Mouse čierna
Príslušenstvo pre CONNECT IT Bluetooth Mouse čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT Bluetooth Mouse černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Maus CONNECT IT Bluetooth Mouse CI-201 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Maus CONNECT IT Bluetooth Mouse CI-201 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT Bluetooth Mouse - fekete.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií