AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CONNECT IT Boom Box BS1800BK červený

Zobraziť katalóg
CONNECT IT Boom Box BS1800BK červený
Bluetooth reproduktor 2x 3W RMS, 85dB, 90Hz - 20kHz, integrovaná batéria Li-Ion1050 mAh, doba prehrávania až 5 hodín, Bluetooth 2.1 + EDR, MicroSDHC slot, micro USB slot, micro USB kábel, 3.5mm jack kábel
Kód:  JD742b5b Produktové číslo:  CI-1231 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT Boom Box BS1800BK červený Predaj skončil

CONNECT IT Boom Box BS1800BK červený

Kompaktný bezdrôtový hudobný systém CONNECT IT Boom Box BS1800 s dvomi integrovanými reproduktormi vás prekvapí nielen ľahkou konštrukciou ale aj silným zvukom. Jeho výhodou je možnosť bezdrôtového aj drôtového pripojenia pre veľkú variabilitu. V hornej časti reproduktora sa nachádza všetky potrebné ovládacie prvky a nechýba ani vstavaný mikrofónu s funkciou hands-free pre telefónne hovory.

kľúčové vlastnosti

  • Kompaktná veľkosť a nízka hmotnosť ideálny pre cestovné použitie
  • V spojení s mobilným telefónom funguje aj ako handsfree
  • Robustná mriežka chrániaca reproduktor pred poškodením
  • Telo z veľmi odolného ABS plastu s pogumovaným povrchom príjemným na dotyk
  • Integrovaná batéria s výdržou až 5 hodín
  • Tri možnosti prehrávania: Bluetooth, MicroSDHC karty, 3,5 mm jack

V balení nájdete aj užívateľsky vymeniteľnú nabíjaciu batériu s vysokou kapacitou 1050 mAh, ktorá zabezpečí až 5 hodín prehrávania. Možno ju nabíjať pomocou dodávaného Micro USB kábla z akejkoľvek USB nabíjačky, power banky alebo priamo z notebooku.

Parametre a špecifikácia

Typ pripojenia
microSD Hotovo!
Kapacita batérie
1 050 mAh Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
5 h Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
microSD Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
1 050 mAh Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
5 h Hotovo!

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CONNECT IT Boom Box BS1800BK červený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT Boom Box BS1800RD červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT Boom Box BS1800BK rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT Boom Box BS1800BK rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Csatlakoztassa Boom Box BS1800BK piros.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií