Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CONNECT IT CEB-1030-BK pre Amazon Kindle Paperwhite 1/2/3, Doodle Black

Zobraziť katalóg
CONNECT IT CEB-1030-BK pre Amazon Kindle Paperwhite 1/2/3, Doodle Black
4,8 18 hodnotení
Puzdro na čítačku kníh Amazon Kindle Paperwhite 1, Kindle Paperwhite 2 a Kindle Paperwhite 3, pevné, materiál: umelá koža a polyuretán, wake/sleep (automatické zapnutie a vypnutie displeja), čierna farba
Kód:  JD812a5r Produktové číslo:  CEB-1030-BK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT CEB-1030-BK pre Amazon Kindle Paperwhite 1/2/3, Doodle Black Predaj skončil

CONNECT IT CEB-1030-BK pre Amazon Kindle Paperwhite 1/2/3, Doodle Black

 Hľadáte multifunkčný spôsob, ako zabezpečiť svojho miláčika pred rôznymi ťukancami alebo dokonca rozbitým displejom? Pevné puzdro CONNECT IT CEB-1030-BK pre Amazon Kindle Paperwhite 1/2/3, Doodle Black je bodkou za vaším hľadaním. Zmestí sa do neho čítačka vo veľkosti 6". Jeho pevné telo má za cieľ, že vaša elektronická knižka bude mimo každého ohrozenia. Váha krásnych 99 g navyše vaše vrecko nijako nezaťaží. K tomu vás ani trochu nezväzuje v používaní nabíjacích konektorov ani ovládacích prvkov. Príjemnému pocitu na ohmat značne pomáha použitý materiál –  umelá koža a polyuretán. Čierny variant puzdra už len výborne dopĺňa jeho perfektný vzhľad. 

 Dôležité funkcie puzdra na čítačku kníh CONNECT IT CEB-1030-BK pre Amazon Kindle Paperwhite 1/2/3, Doodle Black 

  • Prispôsobené na čítačky s veľkosťou 6"
  • S krytom vaša čítačka nielenže dostane štýlový kabát, ale aj vydrží podstatne dlhšie 
  • Zatváracie vyhotovenie so šikovným zatváraním ochraňuje celú čítačku, vrátane bočných strán 
  • Veľmi obľúbená funkcia prispôsobenia stavu displeja zatvorenia a otvorenia puzdra 

Parametre a špecifikácia

Šírka
12,5 cm Hotovo!
Výška
17,2 cm Hotovo!
Hĺbka
1,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,1 kg Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
12,5 cm Hotovo!
Výška
17,2 cm Hotovo!
Hĺbka
1,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,1 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Veľkosť čítačky

Veľkosť čítačky
6'' Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Pevné puzdro Hotovo!
Materiál
Umelá koža, Polyuretán Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Ďalšie vlastnosti
Wake/sleep (automatické zapnutie a vypnutie displeja) Hotovo!
Viac parametrov

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je tento obal vhodný i pro Amazon Kindle 2020?

Je toto pouzdro vhodné i pro 6" Onyx Boox Poke 2 ? a fungovalo by magnetické zavírání s podporou usínání a probouzení? Děkuji. I. Přibylová

Obal čtečku neuspí ani nevzbudí. Budu reklamovat.

Dobrý den. Je tento kryt vhodný i pro čtečku PocketBook Basic 3 (614 plus)? :) Děkuji.

Diskusia a poradňa k CONNECT IT CEB-1030-BK pre Amazon Kindle Paperwhite 1/2/3, Doodle Black
Príslušenstvo pre CONNECT IT CEB-1030-BK pre Amazon Kindle Paperwhite 1/2/3, Doodle Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT CEB-1030-BK pro Amazon Kindle Paperwhite 1/2/3, Doodle Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT CEB-1030-BK für Amazon Kindle Paperwhite 1/2/3, Doodle Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT CEB-1030-BK für Amazon Kindle Paperwhite 1/2/3, Doodle Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT CEB-1030-BK Amazon Kindle Paperwhite 1/2/3-hoz fekete/firka.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií