Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CONNECT IT CI-183 Touch pen

Zobraziť katalóg
CONNECT IT CI-183 Touch pen
4,3 79 hodnotení
Dotykové pero (stylus) na mobilný telefón, tablet a notebook, kompatibilné s Android, iOS a Windows, pasívny, hrúbka hrotu: 6 mm, materiál hrotu: guma, zabudované guľôčkové pero, vymeniteľný hrot a spona na prichytenie
Kód:  JD660a Produktové číslo:  CI-183 Stránky výrobcu

CONNECT IT CI-183 Touch pen

Stylus CI-183 oceníte vďaka elegantnému vyhotoveniu, dobrému uchopenie a zabudovanému guličkovému peru! Stylus poslúži pre všetky dotykové displeje založené na kapacitnej technológii, ktorým prinesie oveľa presnejšie ovládanie, možnosť kreslenia a ručne písaných poznámok. Vďaka guličkovému peru poslúži aj ako písací prostriedok.


Parametre a špecifikácia:

Určené pre:
Kapacitné dotykové displeje

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Zariadenie
Mobilný telefón, Tablet, Notebook Hotovo!
Kompatibilita
Android, iOS, Windows, Univerzálne Hotovo!
Technológia
Pasívna Hotovo!
Materiál
Guma Hotovo!
Hrúbka
6 mm Hotovo!

Určenie

Zariadenie
Mobilný telefón, Tablet, Notebook Hotovo!
Kompatibilita
Android, iOS, Windows, Univerzálne Hotovo!

Hrot

Technológia
Pasívna Hotovo!
Materiál
Guma Hotovo!
Hrúbka
6 mm Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
Zabudované guľôčkové pero, Vymeniteľný hrot, Spona na prichytenie Hotovo!
Viac parametrov

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň Potreboval by som na desktop nejaké pen - niečo na kreslenie, ktoré by kopírovalo pohyb ruky napr. po obyčajnej podložke myši alebo stole (podľa alzy je pen v jazyku v SK nevhodné slovo ) sorry to som netušil, čo aký ma slovo pen po slovensky nevhodný význam ?

Dobrý den, lze tento kapacitní stylus použít i na touchpad u notebooku bez dotykové obrazovky? Jinými slovy, funguje na touchpad?

Bude to fungovat na Ipad 5. Generaci?

Dobrý den. Chci se zeptat, jestli i hrot je dotykový nebo jenom gumicka?

Dobry den. Funguje to i na iPad Air?

Je někde uvedeno jak vyměnit gumičku - hrot?

Dobrý den, je součástí výrobku i pouzdro, nebo krabička?

Dobrý den, funguje tento stylus i na lenovo yoga 300?děkuji

Dobrý den, mohu se zeptat, zda jsou k dostání náhradní gumičky na dotykovou část? Popřípadě, kde je zakoupit?

Dostanu k tomuto výrobku i náhradní gumičky?

12
Diskusia a poradňa k CONNECT IT CI-183 Touch pen
Príslušenstvo pre CONNECT IT CI-183 Touch pen Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT CI-183 Touch pen. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT CI-183 Touch Pen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT CI-183 Touch Pen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT CI-183 Touch pen.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií