AlzaPlus+ sport Alza pre firmy

CONNECT IT CI-244 Hardshell Backpack 15.6 "

Zobraziť katalóg
CONNECT IT CI-244 Hardshell Backpack 15.6 "
4,7 81 hodnotení
Batoh na notebook škrupinový, vonkajší rozmer 48x34x17.5cm, uzatváranie na zips, hlavné vrecko + 9 vreciek na príslušenstvo
Kód:  JD805b Produktové číslo:  CI-244 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT CI-244 Hardshell Backpack 15.6 " Predaj skončil

CONNECT IT CI-244 Hardshell Backpack 15.6 "

Pred objednaním overte rozmery vášho zariadenia, či je preň vami vybraný batoh dostačujúci..

Ľahké ovládanie

Užite si hru

Praktický aj moderný

Moderný batoh CONNECT IT CI-244 Hardshell Backpack, ktorý sa hodí na každodenné nosenie do zamestnania alebo aj na krátke výlety do prírody. Batoh je vyrobený z pevného a odolného materiálu. Obsahuje samostatný oddiel pre 15,6" notebook. Ďalej tu nájdete 9 praktických a účelových úložných priestorov. Napríklad na uloženie mobilného telefónu, okuliarov, drobných predmetov a mnoho ďalšieho. Určite sa stane elegantným a moderným doplnkom pri vašom cestovaní.

Do práce aj do prírody

Tiež milujete, keď môžete utiecť od ruchu veľkomesta a ísť v pokoji pracovať do prírody? To nie je problém, robustná konštrukcia batohu Vám zaručí, že Váš notebook bude vždy úplne v poriadku.

Ergonomické detaily

Okrem ukladacích priestorov sa pri návrhu tohto batohu myslelo aj na pohodlie užívateľov. Čalúnený chrbát batohu je pri nosení veľmi príjemný. Perforáciu čalúnenia a popruhov oceníte predovšetkým v letných mesiacoch.

Samozrejmosťou je možnosť nastavenia dĺžky popruhov, takže batoh môžete prispôsobiť podľa svojich potrieb.


Parametre a špecifikácie:

Určené pre:
Notebook do uhlopriečky 15,6"

Vlastnosti:
Uzatváranie na zips
Výstelka pre absorpciu otrasov
Komora + 9 vreciek na príslušenstvo
Materiál: Polypropylén + polyester
Vonkajšie rozmery: 48 x 34 x 17,5 cm
Vnútorné rozmery: 46 x 32,6 x 12 cm

Parametre a špecifikácia

Materiál
Polyester Hotovo!
Hĺbka
17,5 cm Hotovo!
Šírka
34 cm Hotovo!
Výška
48 cm Hotovo!
Vrecká
Vrecko na notebook, Vrecko na fľašu, Vrecko na cennosti Hotovo!

Materiál

Materiál
Polyester Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Hĺbka
17,5 cm Hotovo!
Šírka
34 cm Hotovo!
Výška
48 cm Hotovo!

Výbava

Vrecká
Vrecko na notebook, Vrecko na fľašu, Vrecko na cennosti Hotovo!
Popruhy
Nastaviteľné popruhy Hotovo!
Vlastnosti a výbava
Anatomicky tvarovaný chrbát, Priedušná zadná stena Hotovo!

Materiál

Materiál
Polyester Hotovo!

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku
15,6" Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CONNECT IT CI-244 Hardshell Backpack 15.6 " Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT CI-244 HardShell Backpack 15.6". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT CI-244 HardShell 15,6 Zoll. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT CI-244 HardShell 15,6 Zoll. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT CI-244 Hardshell Backpack 15,6".
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií