Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CONNECT IT CI-402 Tablet Stand

Zobraziť katalóg
CONNECT IT CI-402 Tablet Stand
5 1 hodnotení
Univerzálny držiak – stojan, pre tablety 9.7" až 10.1", ideálny pre prezentačné účely, prispôsobiteľná veľkosť pre rôzne veľkosti tabletov
Kód:  JD794m Produktové číslo:  CI-402 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT CI-402 Tablet Stand Predaj skončil

CONNECT IT CI-402 Tablet Stand

Pre dôstojnú prezentáciu sa v modernej dobe najlepšie hodia pokročilé nástroje. Prezentácia pomocou tabletu vám oproti niekoľkým riadkom textu vytlačeným na papieri otvorí takmer neobmedzené možnosti. Vďaka univerzálnemu vyhotoveniu sa môžete rozhodnúť pre tablet, ktorý vám bude najviac vyhovovať. Stojan umožňuje umiestnenie tabletu vo veľkosti od 9,7" do 10,1". Môžete si tiež vybrať, či chcete umiestniť tablet horizontálne, alebo vertikálne. Hliníkové vyhotovenie pôsobí veľmi luxusne, stojan teda môžete použiť aj v miestach, kde je vyžadovaný precízny dizajn a kvalitné materiály. Základňu stojana je možné priskrutkovať k zemi, káble sú vedené vnútrom stojana a samotný držiak je uzamykateľný.

Vlastnosti:

  • Prispôsobiteľná veľkosť pre rôzne veľkosti tabletov (šírka 158 mm – 182 mm, výška 221 mm – 255 mm, hrúbka 7,6 mm – 10,5 mm)
  • Hliníková základňa s plastovým puzdrom (upevnenie puzdra pomocou VESA 75 × 75)
  • Puzdro bráni stlačeniu ovládacích prvkov tabletu
  • Vedenie káblov vnútrom stojana
  • Materiál: hliník a plast
  • Rozmery: základňa 368 mm × 277 mm, stojan 935 mm

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CONNECT IT CI-402 Tablet Stand Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT CI-402 Tablet Stand. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT CI-402 Tablet Stand. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT CI-402 Tablet Stand. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT CI-402.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií